Kaai 15

Alle reviews

Kaai 15

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Kaai 15

Wonen met een uitzicht over het Handelsdok in Gent? Een investering doen in een grote Belgische stad? Er wordt een hoop nieuws gebouwd en het bouwproject Kaai 15 is daar één van. Je kunt je nu via de website inschrijven voor meer informatie.

Voordat je jouw gegevens opgeeft, vraag je je misschien af of iemand al kennis heeft over het project: wellicht wonen ze in een appartement van dezelfde architecten, hebben ze al om informatie gevraagd, of iets anders. Deze kennis kan dan gedeeld worden via reviews, welke je hier kunt vinden. Lees daarom snel verder om te zien of mensen wat te zeggen hebben over Kaai 15!

Over het project Kaai 15
Kaai 15 is een bouwproject in de Belgische stad Gent. Het project is gestart in 2020 en de verwachte afleverdatum zal in 2022 zijn. Het ontwerp komt van het architectenbureau Arch & Teco, die meerdere projecten al op hun naam hebben staan.

Het project Kaai15
Het project Kaai 15 bevindt zich aan het Handelsdok in Gent. Dit is een kanaal, hetgeen voor interessante vergezichten kan zorgen. Verder kijk je vanuit het appartement op ‘de drie torens van Gent’. De locatie is op steenworp afstand van station Dampoort en tevens op wandelafstand van het historische centrum van de stad. Er komt een promenade aan het water, welke volledige autovrij wordt gemaakt, zodat de bovengenoemde wandelingen in elk geval niet in de uitlaatgassen zullen beginnen.

Wat betreft de appartementen zelf: volgens de website van Kaai 15, zullen de appartementen uit kwalitatieve materialen worden opgebouwd met een high end uitstraling. Verder staat er op de menukaart een mogelijkheid tot fitness en kun je beschikken over een eigen beheerdienst. Tot slot zijn de appartementen gebouwd volgens de BEN-principes. BEN staat in dit geval voor Bijna-Energieneutraal. De prijs van de appartementen start vanaf €274 500 euro, exclusief extra kosten.

Wonen in Gent
Voor wie de stad niet kent, Gent is een oude stad in Oost-Vlaanderen en de twee-na grootste stad van het land. De stad kent een erg lange geschiedenis die teruggaat tot in de middeleeuwen en het oude centrum is populair onder toeristen en dagjesmensen. Hierom kan een woning bij Kaai 15 ook als investering gezien worden, die via Airbnb of andere verhuurwebsites verhuurd kan worden aan de bezoekers van de stad.

Meer informatie?
Wanneer je interesse hebt in het project Kaai 15, kun je je inschrijven. Je dient dan je persoonlijke gegevens, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten. Je ontvangt dan extra informatie over het project en kunt eventueel persoonlijk nog gecontacteerd worden.

Klachten, complimenten of tips voor Kaai 15
Heb jij je al ingeschreven? Ben je al benaderd voor het project? Heb je nog tips voor het project? Heb je misschien al een appartement gekocht? Graag horen we het van je in je beoordeling. Door jouw ervaring met dit project te delen, kunnen anderen beter inschatten wat ze kunnen verwachten van Kaai 15 zonder dat ze zich direct zelf hoeven in te schrijven. En dat scheelt weer tijd. Bedankt voor je reactie!