ErvaringenSite

  Ervaringen Knab

  Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de banklicentie van het al eerder bestaande Aegon Bank N.V. Knab heeft maar een hoofdkantoor in Amsterdam in Nederland, verder opereert de bank volledig online en is alles online te regelen. U kunt als klant ook niet zomaar op bezoek op het hoofdkantoor, alles wordt online geregeld. Dit omdat volgens de bank ook alles daadwerkelijk online te regelen valt. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met Knab hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite op andere banken zoeken.

  Over Knab

  Het idee voor Knab ontstond bij oprichter René Frijters vlak na de bankencrisis in 2010. Nederlandse banken moesten op dat moment met staatssteun overeind gehouden worden, waardoor het vertrouwen van consumenten in de financiële wereld enorm daalde. In 2012 werd Knab opgericht, hun motto werd "de bank die het net even anders doet". De naam komt van het woord "bank" maar dan omgedraaid, dit heeft ook weer betrekking op hun slogan dat ze het net even anders willen doen. Inmiddels is oprichter en directeur René Frijters vertrokken en wordt de online bank geleid door een nieuwe CEO: Nadine Klokke.

  Peter geeft weer een VERMOGEN uit! | Familie Gillis

  Producten en Diensten

  Maar wat biedt Knab nou precies aan? En wie kunnen er bij de bank terecht? De bank werkt met een pakkettenstructuur. Dit betekent dat voor een vast bedrag per maand de klant een bankpakket krijgt, met financiële producten zoals betaal-, spaar- en beleggingsrekeningen en/of een persoonlijk financieel plan. Ook biedt Knab een apart zakelijk bankpakket aan voor kleine ondernemers en zzp'ers.

  - Knab voor particulieren:

  voor particulieren biedt Knab een online betaalrekening aan, maar ook spaar- en/of beleggingsrekening. Ook werkt de bank samen met andere bedrijven die bijvoorbeeld uw creditcard of hypotheek kunnen regelen.

  - Knab voor zzp'ers:

  Bent u zzp'er? sinds 2014 biedt Knab een zakelijk bankpakket aan die zich specifiek richt op de behoeften van een zzp'er. Sinds de oprichting van Knab Zakelijk is deze door MoneyView elk jaar uigeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp'ers. Daarnaast heeft de bank voor zzp'ers ook diverse producten van speciaal geselecteerde partners, zoals bijvoorbeeld een verzekering of boekhoudkoppeling.


  - Crowdfunding: Knab werkt samen met de organisatie Collin Crowdfund. Crowdfunding van Knab probeert investeerders en ondernemers samen te brengen door middel van crowdfunding. Als u investeert in crowdfundingsprojecten en bedrijfsleningen via Knab kunt u ambitieuze ondernemers helpen met hun uitbreidingsplannen. Investeren via Knab kan vanaf honderd euro en u kunt investeren in een bedrijf of startup naar keuze.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Knab

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Knab door middel van een review op ErvaringenSite te delen zodat andere mensen ook een transparant beeld krijgen over de bank Knab. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat anderen van Knab vinden. Lees hier de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Knab.

  Knab
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Knab

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Knab een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Knab. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Knab actief?

  Knab is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Knab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.