Kviku Finance

Alle reviews

Kviku Finance

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Kviku Finance

Als je graag wilt weten welke verschillende investeringsplatformen er tegenwoordig zoal online zijn, kun je gerust eens een kijkje nemen bij het aanbod van Kviku Finance. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. Indien dit inderdaad het geval is, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Kviku Finance review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

Over Kviku Finance
Kviku Finance is een investeringsplatform binnen de internationale financiële holding Kviku Group, die kredietverstrekkers voor consumenten uit zowel Europa als Azië omvat. Deze onderneming zou leners investeerders met elkaar in verbinding brengen, en ze zouden aanbieden om te investeren in leningen die door de geïntegreerde kredietverstrekkers met een volledige terugkoopgarantiezijn uitgegeven.
Het investeringsproces zou automatisch uitgevoerd worden. Hiervoor zou je alleen maar online een account hoeven aan te maken en een portfolio samen te stellen, waarna je intrest kunt beginnen te verdienen. Kviku Holding Ltd is in de Republiek Cyprus geregistreerd als een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met registratienummer HE 382807 en is gevestigd op 124 Gladstonos, Limassol, 3032. Het maakt deel uit van de Kviku Groep van online kredietverstrekkers die in Rusland, Kazachstan, Oekraïne, Spanje, Polen en de Filippijnen actief is.

Producten en diensten van Kviku Finance
Heb je al een Kviku Finance login? Dan kun je je via de site aanmelden. En als je nog geen login hebt, maar er wel een wenst aan te maken, kan dit op dezelfde manier. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals How it Works, Primary Market en FAQ. Volgens de informatie op de site is Kviku Finance actief in zes landen, is de gemiddelde opbrengst 12% en hebben ze tot nu toe voor meer dan € 100 miljoen euro leningen gefinancierd. Op de homepage kun je via een calculator een simulatie doen. Bij dit bedrijf zou je kunnen rekenen op groeps- en terugkoopgarantie, geen uitstaande betalingen en auto-investering zonder cash drag.Wil je meer weten over de Kviku Finance bonus of heb je een andere vraag of opmerking? Dan kun je per e-mail contact opnemen met een medewerker van deze onderneming.

Complimenten, klachten en tips voor Kviku Finance
Als je in een ver of recent verleden al eens een beroep hebt gedaan op de producten en diensten van dit bedrijf, kun je op deze pagina je Kviku Finance ervaringen met onze bezoekers delen in de vorm van een informatieve review. Ben jij als klant tevreden van het aanbod van Kviku Finance? Zijn de op de website voorgestelde opbrengsten realistisch? Hoe heb jij het onderlinge contact ervaren? Of sta je misschien te trappelen om een aantal nuttige tips te delen? Laat het ons allemaal weten! En als je wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, kun je eens naar deze pagina surfen.