LendSecured

Alle reviews

LendSecured

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

LendSecured

Als je graag wilt weten wat er tegenwoordig zoal beschikbaar is op de markt wat betreft investeringsmogelijkheden, zou het eventueel de moeite waard kunnen zijn om eens een kijkje te nemen bij LendSecured. Of misschien ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve LendSecured review te schrijven. Op die manier geef je andere potentiële investeerders de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften.

Over LendSecured
De belangrijkste pijler en filosofie voor LendSecured is het minimaliseren van de risico's. Deze onderneming zou zich verantwoordelijk voelen voor zijn klanten en gelooft dat als investeerders hen hun fondsen hebben toevertrouwd, het hun plicht is om de veiligst mogelijke investeringsmogelijkheden te bieden. Om de risico's te minimaliseren, zouden zij investeringsprojecten met een lage LTV (Loan to Value ratio) publiceren. Hoe lager de ratio zou zijn, hoe lager ook het risico zou zijn. Dit zou allemaal teruggaan tot 2019, toen twee ervaren professionals uit de secured lending sector, Ņikita Gončars en Edgars Tālums, zich ervan bewust werden dat er een niche is in de crowdlending markt, aangezien geen van de bestaande marktspelers lage-LTV investeringsdeals aanboden. Het secured lending bedrijf onder leiding van Ņikita en Edgars zou zijn strategische investeerders een rendement van meer dan 10% opgeleverd hebben. Nu zouden zij klaar om via het platform ook voor het publiek investeringsmogelijkheden te bieden. 

Producten en diensten van LendSecured
Heb je al een LendSecured login? Dan kun je je via de site aanmelden. En ook als je nog geen login hebt, maar graag een account wilt aanmaken, kun je dat via deze weg regelen. Verder kun je op de website van LendSecured klikken op een van de voorgestelde categorieën: Projects, How it works, About us en Blog. De categorie Projects is onderverdeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod zou kunnen navigeren. Je kunt ook een video bekijken en meer lezen over verschillende publicaties die in de media verschenen zijn, zoals in P2PMarketData. Heb je een vraag of opmerking voor het team van LendSecured? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per e-mail of via het online formulier bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor LendSecured
Als je in een ver of recent verleden al eens een beroep hebt gedaan op de diensten van dit bedrijf, kun je op deze pagina je eigen, persoonlijke LendSecured ervaringen met onze bezoekers delen in de vorm van een waarheidsgetrouwe review. Wat vind jij van het aanbod en rendement van dit bedrijf? Kun je als klant rekenen op een vlotte, vriendelijke service als je vragen of opmerkingen hebt? Of sta je misschien te trappelen om een aantal nuttige tips met onze bezoekers te delen? Laat het ons allemaal weten! En tot slot kun je op deze pagina meer lezen over datgene wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven. Veel leesplezier!