Maxcrowdfund

Alle reviews

Maxcrowdfund

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Maxcrowdfund

Wil je meer te weten komen over investeringen in vastgoed? Dan zou het wel eens interessant kunnen zijn om het aanbod van Maxcrowdfund van naderbij te bekijken. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zou het erg fijn zijn als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve Maxcrowdfund review te schrijven. Op die manier geef je andere potentiële klanten de kans om voor zichzelf te beslissen of het aanbod van deze onderneming zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Het maakt overigens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Maxcrowdfund
Max Crowdfund B.V. (MC) is een bedrijf dat geregistreerd is in Nederland onder het registratienummer 74680595. MC is eigendom van Max Property Group B.V. (MPG), wat eveneens geregistreerd is in Nederland, onder registratienummer het 65570391. MPG werd opgericht door een groep vastgoedprofessionals die de visie delen om de vastgoedwereld (zowel investeringen, verkoop, verhuur als management) voor iedereen 100% transparant en toegankelijk te maken. Bij MPG zouden ze trouw blijven aan hun expertise en geloven ze in investeren in “stenen en cement”, met door activa gedekte producten die voldoen aan een hoog niveau van investeringscriteria. Het Maxcrowdfund-platform zou deze traditionele investeringen wereldwijd toegankelijk, betaalbaarder en transparanter maken door gebruik te maken van blockchaintechnologie. Maxcrowdfund zou niet zomaar een crowdfunding platform zijn, maar MC neemt met het concept van alternatieve financiering een stap verder door de hindernissen van de markt te overwinnen en de investeringservaring te stroomlijnen.

Producten en diensten van Maxcrowdfund
Als je al een Maxcrowdfund login hebt, kun je je via de site aanmelden. Ook registreren is via deze weg perfect mogelijk. Daarnaast heb je op de website ook de keuze tussen de categorieën Investeren, Financieren, MPGS en Zuytland Buiten. Op de website kun je lezen dat er tot op heden meer dan 2 miljoen euro werd opgehaald, dat het gemiddeld rendement 4,30% is, dat er meer dan 32.500 geregistreerde gebruikers zijn en dat er 0,0% achterstanden zijn. Er is ook een overzicht van de huidige investeringskansen, en je kunt bekijken welke opportuniteiten er binnenkort mogelijk zijn, wat de recente actieve leningen zijn, hoe het werkt en wat de platformfuncties zijn.

Complimenten, klachten en tips voor Maxcrowdfund
Heb je ooit al een beroep gedaan op de diensten van dit bedrijf? Grijp dan snel de kans om je persoonlijke Maxcrowdfund ervaringen te delen met andere potentiële klanten. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de door dit bedrijf geleverde diensten, of de informatie op de website klopt met de realiteit en of je makkelijk contact kunt opnemen met iemand van het team van deze organisatie. Laat het ons allemaal weten, wij kijken alvast uit naar jouw persoonlijke review. Tot slot kun je ook eenvoudig ontdekken wat andere mensen zoal schrijven over gelijkaardige bedrijven.