ErvaringenSite

  Ervaringen MeXeM

  Je wilt natuurlijk je vermogen wel laten groeien. Dit is echter niet altijd op iedere manier even veilig. Je kunt dus wel een bedrijf gebruiken dat je daarbij kan helpen. Misschien is Mexem dat bedrijf wel. Maar hoe veilig zal beleggen via hen nou eigenlijk zijn? Al je vermogen wel snel genoeg groeien of zal je alleen maar al je inleg kwijtraken? Zal het gemakkelijk zijn om een account aan te maken en een rekening te openen via de website van Mexem? En wat voor een klantenservice zal Mexem verlenen als er iets helemaal verkeerd gaat en je verlies dreigt te leiden? Alleen mensen die al eens via Mexem hebben belegd kunnen je hierover informeren. Lees dus hun reviews om een beter beeld van dit financiële bedrijf te krijgen. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Mexem en hun beleggingen verwacht kan worden.

  Over MeXeM

  Mexem is een financieel bedrijf dat je wil helpen om je vermogen te vergroten. Dot doen ze door je de mogelijkheid te geven om te beleggen. Je kan via hun website wereldwijd beleggen en handelen in meer dan 26 landen. Hier zijn dus meer dan 120 verschillende beurzen bij betrokken. Het maakt hiervoor niet uit of je via Nederlandse of Amerikaanse beurstijden wilt handelen. Je zult bij allebei gebruik kunnen maken van de services van Mexem. Via hun software kun je een gepersonaliseerd portfolio opstellen. Ook heb je toegang tot rapporten en analyses zodat je weet wat er allemaal speelt. Volgens de website van Mexem zijn de tarieven die ze gebruiken extreem laag en transparant. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verborgen kosten. Mexem verzekert je rekening tot wel $30.000.000. Hiervan is $900.000 cash. Mocht er dus iets gebeuren dan ben je daar gewoon voor verzekert en ben je niet meteen al je geld kwijt.


  Hoe begin je nou eigenlijk met beleggen?

  Diensten van MeXeM

  Je kunt via de website van Mexem gemakkelijk een account aanmaken. Het maakt niet uit waar in de Benelux je zit. Je hoeft alleen je naam, e-mail en telefoonnummer op te geven. Dat is het begin van het aanmaken van een eigen account, De rest spreekt voor zich. Verder is er nog een Mexem klantenservice. Zoals we al zeiden is die zowel op Amerikaanse als Nederlandse beurstijden bereikbaar. Ze zullen dan hun best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn zodat jij weer verder kunt met je beleggingen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor MeXeM

  Heb je zelf al een account bij Mexem? Of je nou veel met je beleggingen doet of niet, wij willen graag horen wat jouw mening over dit financiële bedrijf nou eigenlijk is. Hoe makkelijk was het nou echt om een rekening te openen? Hoe lang duurde het voor je beleggingen een beetje gingen lopen? En wat voor een klantenservice verleende Mexem toen je met een probleem kwam te zitten? Laat een Mexem review achter en vertel ons alles over jouw ervaring met dit financiële bedrijf. Op die manier weten andere mensen wat ze te wachten staat als ze zelf bij Mexem gaan beleggen.

  MeXeM
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Klant sinds begin 2019

  PRO : Zeer lage tarieven, heel mooi handelsplatform, vriendelijke klantendienst (én Nederlandstalig in tegenstelling to Interactive Brokers waar ik ook reeds mee heb samengewerkt). Heel veel keuze aan verschillende beurzen.

  CONTRA : Voor opties niet altijd de goedkoopste optie in België. Aanmeldingsprocedure was tot nog toe in het Engels maar ze hebben me gezegd dat er een NL versie aankomt.

  Ik heb nog nooit problemen ondervonden met "addertjes" zoals sommigen aangeven.. Alles staat uitgelegd in de tarieven dus ik snap niet goed vanwaar de verrassingen zouden moeten komen..

  Ik raad ze alleszins aan omdat ik door de lage prijzen al wat meer bewegingsruimte heb met mijn aankoop en verkoop omdat ik als particulier niet met hele grote bedragen kan werken.

  Door: Bart Vandewinckel12-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  slecht

  Zeer hoge rente

  Door: JOS03-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Amerikaanse aandelen

  Ik ben persoonlijk zeer ontgoocheld in Mexem. Mijn man is overgestapt door de vergelijkingsreclame op de website.

  Maar nu komen we erachter dat Mexem torenhoge rentetarieven aanrekent!! Schandalig. Voor Euro en dollar wordt bijna 10 %! aangerekend.

  Daar zat het addertje dus. Wees gewaarschuwd.

  Door: Ani Debacker15-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over MeXeM

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MeXeM een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over MeXeM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MeXeM actief?

  MeXeM is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MeXeM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.