ErvaringenSite

  Ervaringen Moncera

  Heb je interesse in beleggen en wil je graag weten wat er tegenwoordig zoal op de markt mogelijk is? Dan zou het aanbod van Moncera jou misschien wel kunnen interesseren. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. Indien dit inderdaad het geval is, zouden we het erg fijn vinden als je op deze pagina je Moncera ervaring met onze bezoekers zou willen delen in de vorm van een korte, eerlijke review. Zo kun je hen helpen beslissen of dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. En omdat alle reviews hoe dan ook gepubliceerd worden, maakt het op zich echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over Moncera

  Moncera vindt dat beleggen voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht hoeveel geld of ervaring iemand heeft. Daarom zeggen ze heel blij te zijn deel uit te maken van de fintechbedrijven die de dynamiek van bankieren, lenen en beleggen revolutionair veranderen. Volgens hen worden grote instellingen vervangen door flexibele en gebruiksvriendelijke start-ups zoals Moncera. Zelf stellen ze bij te dragen tot het nieuwe financiële tijdperk door een betrouwbaar peer-to-peer leenplatform aan te bieden. Hun team heeft meer dan 15 jaar ervaring in de financiële wereld en ze zijn er trots op dat ze een veilige en gemakkelijke marktplaats voor consumentenkredieten kunnen aanbieden. Daarom zou Moncera een van de weinige platformen zijn met aantrekkelijke rendementen, terugkoopgarantie, 1 Click Exit en geen kosten of vergoedingen voor hun investeerders.

  Eigen Vermogen of Vreemd Vermogen

  Producten en diensten van Moncera

  Op de website van deze onderneming kun je links bovenaan kiezen of je wilt lenen of investeren. Daarnaast kun je ook klikken op Projects of Company, en als je al over een Moncera login beschikt, kun je je via deze weg ook aanmelden. De knop Company is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijker door het aanbod kunt navigeren. Via de homepage kun je ook simuleren hoeveel je via Moncera met een belegging zou kunnen verdienen. Hiervoor hoef je alleen maar het te investeren bedrag en de duurtijd in te voeren. Vervolgens berekent het systeem automatisch wat jouw verwachte opbrengst zal zijn. Volgens de info op de site kun je bij Moncera rekenen op 30 dagen buyback, een one-click exit, toegankelijkheid vanaf € 10 en geen uitstaande betalingen. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Moncera

  Heb je in een ver of recent verleden al eens een beroep gedaan op de beleggingsmogelijkheden van dit bedrijf? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een Moncera review te plaatsen. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen om al dan niet met deze onderneming te beleggen. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent van de onderlinge communicatie, en hoe jij als klant het onderlinge contact hebt ervaren. Laat het ons zeker weten! En tot slot hoef je alleen maar hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Moncera
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Moncera

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Moncera een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Moncera. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Moncera actief?

  Moncera is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Moncera gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.