ErvaringenSite

  Ervaringen Monese

  Wil je snel en eenvoudig een rekening openen om vervolgens onmiddellijk op je mobiel te kunnen gebruiken? Dan zou het aanbod van Monese misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg fijn vinden als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Monese review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten, en hen helpen beslissen of het aanbod van Monese iets voor hen zou kunnen zijn.

  Over Monese

  Het verhaal van het in 2015 opgerichte Monese begon toen hun oprichter en CEO Noris Koppel naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde. Het eerste wat op zijn lijstje stond, was het openen van een bankrekening. Hiermee zou hij zijn salaris kunnen ontvangen, een woning huren, zijn energierekeningen regelen en zijn dagelijkse uitgaven beheren. Deze taak bleek echter allesbehalve eenvoudig. Om een bankrekening te openen had hij een bewijs nodig van zijn adres, zijn kredietgeschiedenis, rekeningen van nutsbedrijven en talloze andere documenten, maar hij kon geen van deze krijgen zonder een bankrekening te hebben. Na deze frustrerende ervaring beloofde hij het op te lossen zodat niemand ooit nog hetzelfde zou moeten meemaken. Zo kwam hij met het idee voor Monese: een rekening die je onmiddellijk kunt openen en op je mobiel kunt gebruiken.

  Herhaling Arbeid Energie en Vermogen

  Producten en diensten van Monese

  Op de website van Monese kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën: Products, Features, Pricing, Company en Help. Sommige van deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je vlotter door het aanbod zou kunnen navigeren. Als je al een Monese login hebt, kun je je via de site ook makkelijk aanmelden. Volgens de informatie op deze website kun je bij Monese rekenen op eenvoud, een snelle dienstverlening en een internationale ervaring aangepast op lokaal niveau. Verder stelt dit bedrijf volledig inclusief en overal bruikbaar zijn, je helpen om op een makkelijke manier geld naar het buitenland te versturen, en contactloos en meertalig zijn. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Monese? Dan kun je een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen, of de klantenservice per e-mail of via chat contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Monese

  Ken je de producten en diensten van deze onderneming al? Grijp dan snel de kans om je Monese ervaringen met anderen te delen in de vorm van een bondige, informatieve review. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent met de verschillende functionaliteiten en of je kunt rekenen op een vlotte, vriendelijke dienstverlening van de Monese klantenservice. Of misschien wil je graag één of meerdere tips delen? Laat het ons snel weten, wij kijken in ieder geval erg uit naar jouw uniek verslag. En als je staat te popelen om te lezen wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar even hier te klikken.

  Monese
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Monese

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Monese een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Monese. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Monese actief?

  Monese is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Monese gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.