Monestro

Alle reviews

Monestro

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Monestro

Ben je op zoek naar een investeringsplatform dat kwalitatieve investeringsmogelijkheden zou bieden? Werp dan gerust eens een blik op het aanbod van Monestro. Of ben je misschien al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke Monestro review te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan andere potentiële investeerders helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews sowieso gepubliceerd.

Over Monestro
Monestro is een P2P-investeringsplatform dat investeringsmogelijkheden van hogere kwaliteit zou bieden. In plaats van een hoog rendement te beloven, richten ze zich bij Monestro meer op het aanbieden van stabielere en voorspelbare opties. Dit zou klanten de mogelijkheid bieden om hun eigen investeringsplan te kiezen en aan te passen en alle tools in handen te hebben om mogelijke uitkomsten te voorspellen. In 2020 zag het team van Monestro de marktomstandigheden een wending nemen in de richting van lagere rendementen. Het lijkt erop dat de enige manier voor beleggers om hun historische rendementen nu te verwachten is om meer te kijken naar bepaalde niches en beleggingsbeheerders. Tegelijkertijd zien ze bij Monestro dat zelfs dergelijke kansen een te hoog risico inhouden en onvoldoende stabiele rendementen opleveren. Daarom hebben ze besloten om hun aanbod opnieuw te analyseren en zich te richten op een alternatieve beleggingsklasse.

Producten en diensten van Monestro
Als je al een Monestro login hebt, kun je je via de site aanmelden. Heb je nog geen login, maar wel interesse om je te registreren? Ook dat is op deze manier mogelijk. Uiteraard kun je jezelf ook eerst informeren, en het aanbod van dit bedrijf eens bekijken. Zo je meer lezen over de redenen waarom Monestro een redelijk stabiel aanbod zou kunnen bieden, en wat het verhaal achter dit bedrijf is. Ook de verschillende leden van het team worden op de homepagina voorgesteld, inclusief een foto en korte beschrijving, en ook de samenwerkende partners komen er aan bod. Heb je een vraag of opmerking voor Monestro? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via het online formulier op de homepagina contact opnemen.

Complimenten, klachten en tips voor Monestro
Heb je in een ver of recent verleden al eens een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? Grijp dan snel de kans om op deze pagina je eigen, persoonlijke Monestro ervaringen te delen in de vorm van een bondige, waarheidsgetrouwe review. Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent met het aanbod en de rendementen van Monestro, en hoe de onderlinge communicatie verloopt. Of wil je misschien graag enkele nuttige tips met andere potentiële klanten delen? Twijfel niet langer en laat het ons snel weten, wij kijken alvast erg uit naar jouw review. Tot slot kun je op deze pagina meer lezen over wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.