ErvaringenSite

  Ervaringen Moneyou

  Veilig overal en altijd je spaarrekening kunnen checken? Dan is Moneyou van ABN AMRO iets voor jou! Wat klanten vinden van Moneyou lees je hier op deze pagina!
  Heb je zelf ervaring met Moneyou? Laat dan zeker een reactie achter, zo help je anderen bij het maken van een beslissing en dan weten ze meteen wat ze mogen verwachten.

  Over Moneyou

  Moneyou is een product van ABN Amro Bank N.V. Moneyou werd eerst in Nederland en Duitsland geïntroduceerd en is sinds 2010 ook actief in België. Het doel van Moneyou is mensen die hun bankzaken zelf willen regelen eenvoudige producten aan te bieden met een aantrekkelijk rendement. Moneyou bestaat in Nederland al sinds 2001. De lancering betekende een nieuwe manier van online bankieren. Van bij de start was Moneyou 100% digitaal toegankelijk. In juli startte Moneyou ook in Duitsland en in 2012 in België. Oostenrijk startte in 2014. Inmiddels maken meer dan 500 000 klanten gebruik van de financiële producten van Moneyou.
  Met meer dan 200 jaar ervaring als bankier is ABN AMRO intussen actief in 22 landen. De bank richt zich onder andere op de retail- en private banking markt in Nederland, Duitsland en België.


  Reclame van Moneyou! 

  Diensten van Moneyou

  Bij Moneyou kan je al je financiële zaken heel gemakkelijk zelf regelen, altijd en overal. Moneyou is 100% online en mobiel, zo worde financiële producten eenvoudig en toegankelijk. Het is niet alleen gemakkelijk maar ook veilig en betrouwbaar. Je opent er gratis een spaarrekening en die is dan 100% online. Je hebt er verschillende producten, Moneyou Direct Sparen, Moneyou Flex Sparen en Moneyou Plus Sparen. Voor meer uitleg over deze producten, bezoek hun website!

  Vragen of klachten voor Moneyou

  Heb je vragen of een klacht over Moneyou? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail en de telefoon op werkdagen van 8u30 uur tot 21 uur. Moneyou heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Moneyou? Vind je het fijn om al je bankzaken zelf te regelen? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Moneyou. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een rekening te openen bij Moneyou? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite.

  Moneyou
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Moneyou

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Moneyou een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Moneyou. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Moneyou actief?

  Moneyou is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Moneyou gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.