Openbank

Alle reviews

Openbank

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

OnafhankelijkAdvies.be

1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Bigbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Bigbank

0 reviews

De financiële wereld is enorm competitief, en is, sinds de crisis van 2007-2009, nogal voorzichtig geworden. Als particuliere spaarder of inve...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Knab

0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Aion merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten

Aion

0 reviews

Ben je op zoek naar een plek om je geld te bewaren, of wil je misschien wat lenen of investeren? Dan kun je terecht bij een bank zoals Aion. Met je...

Openbank

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard is het ook mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. Zou je in dat geval bereid zijn om ons enkele minuten van je tijd te gunnen? Op deze pagina kun je namelijk een informatieve review over Openbank schrijven. Hiermee kun je andere potentiële klanten helpen bepalen of dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. 

Over Openbank
Deze bank is naar eigen zeggen de grootste online bank van Europa. Het is 100% digitaal en zonder extra kosten, waarbij alle diensten via één app en website beschikbaar zijn. Via online bank kun je onder andere kiezen voor geautomatiseerde investering en andere nieuwe instrumenten om te beleggen. Openbank is gesteund door Santander Group, en zoals bij alle Europese banken wordt je geld veiliggesteld door de Europese wet 2014/49/EU. Daarnaast is deze onderneming lid van het Spaanse depositogarantiefonds, dat spaar- en beleggingsgelden tot € 100.000 dekt. Deze bank neemt uitsluitend berekende risico's, gaat bij alles wat ze doen uit van de klant en neemt alleen maar beslissingen op basis van feiten. Tot slot heeft Openbank verschillende awards in ontvangst mogen nemen, zoals "Beste Bank van 2019" (Forbes), "Most Valued Bank Brand 2019" (BCG & DEC) en "Highest NPS 2020" (Accenture).

Producten en diensten van Openbank
Op de website van Openbank heb je de keuze tussen drie verschillende hoofdcategorieën: Producten, Acties & Kortingen en Over Openbank". Elk van deze categorieën is opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar iets specifiek kunt zoeken. Als je beslist hebt om klant te worden, kun je klikken op de knop "Word klant", of op de knop "Inloggen" als je al een account bij Openbank hebt. Verder kun je ook meer lezen over de Mastercard van deze bank, mobiel betalen, card control, 10 redenen om klant te worden, Robo-Advisor en beleggen met een doel. Heb je een vraag, opmerking of klacht voor het team van Openbank? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via Whatsapp contact opnemen met de klantenservice van deze onderneming, die 365 dagen per jaar bereikbaar zou zijn. Indien gewenst kun je er ook voor kiezen om teruggebeld te worden. Hiervoor hoef je alleen maar een formulier op de website in te vullen en het gewenste tijdstip te specifiëren.

Complimenten, klachten en tips voor Openbank
Ben je al klant bij Openbank? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Dankzij jouw waardevolle informatie kunnen andere potentiële klanten snel en makkelijk beslissen of de producten en diensten van deze online bank iets voor hen zouden kunnen zijn. Klopt de informatieve die op de website is vermeld? Ben je tevreden over de klantenservice van Openbank als je een vraag, opmerking of klacht hebt? Of heb je eventueel nuttige tips voor toekomstige klanten van deze onderneming? Laat het ons en onze bezoekers zeker weten! Ben je benieuwd naar wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven? Klik hier en kom het snel te weten!