ErvaringenSite

  Ervaringen Openbank

  Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard is het ook mogelijk dat je al vertrouwd bent met het aanbod van deze onderneming. Zou je in dat geval bereid zijn om ons enkele minuten van je tijd te gunnen? Op deze pagina kun je namelijk een informatieve review over Openbank schrijven. Hiermee kun je andere potentiële klanten helpen bepalen of dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften.

  Over Openbank

  Deze bank is naar eigen zeggen de grootste online bank van Europa. Het is 100% digitaal en zonder extra kosten, waarbij alle diensten via één app en website beschikbaar zijn. Via online bank kun je onder andere kiezen voor geautomatiseerde investering en andere nieuwe instrumenten om te beleggen. Openbank is gesteund door Santander Group, en zoals bij alle Europese banken wordt je geld veiliggesteld door de Europese wet 2014/49/EU. Daarnaast is deze onderneming lid van het Spaanse depositogarantiefonds, dat spaar- en beleggingsgelden tot € 100.000 dekt. Deze bank neemt uitsluitend berekende risico's, gaat bij alles wat ze doen uit van de klant en neemt alleen maar beslissingen op basis van feiten. Tot slot heeft Openbank verschillende awards in ontvangst mogen nemen, zoals "Beste Bank van 2019" (Forbes), "Most Valued Bank Brand 2019" (BCG & DEC) en "Highest NPS 2020" (Accenture).

  GoudKoorts #38: VERKIEZINGEN, vermogen en BELASTING op edelmetaal, dalende koers van GOUD

  Producten en diensten van Openbank

  Op de website van Openbank heb je de keuze tussen drie verschillende hoofdcategorieën: Producten, Acties & Kortingen en Over Openbank". Elk van deze categorieën is opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar iets specifiek kunt zoeken. Als je beslist hebt om klant te worden, kun je klikken op de knop "Word klant", of op de knop "Inloggen" als je al een account bij Openbank hebt. Verder kun je ook meer lezen over de Mastercard van deze bank, mobiel betalen, card control, 10 redenen om klant te worden, Robo-Advisor en beleggen met een doel. Heb je een vraag, opmerking of klacht voor het team van Openbank? Dan kun je telefonisch, per e-mail of via Whatsapp contact opnemen met de klantenservice van deze onderneming, die 365 dagen per jaar bereikbaar zou zijn. Indien gewenst kun je er ook voor kiezen om teruggebeld te worden. Hiervoor hoef je alleen maar een formulier op de website in te vullen en het gewenste tijdstip te specifiëren.

  Complimenten, klachten en tips voor Openbank

  Ben je al klant bij Openbank? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over deze onderneming te schrijven. Dankzij jouw waardevolle informatie kunnen andere potentiële klanten snel en makkelijk beslissen of de producten en diensten van deze online bank iets voor hen zouden kunnen zijn. Klopt de informatieve die op de website is vermeld? Ben je tevreden over de klantenservice van Openbank als je een vraag, opmerking of klacht hebt? Of heb je eventueel nuttige tips voor toekomstige klanten van deze onderneming? Laat het ons en onze bezoekers zeker weten! Ben je benieuwd naar wat mensen zoal schrijven over andere bedrijven? Klik hier en kom het snel te weten!

  Openbank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Openbank

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Openbank een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Openbank. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Openbank actief?

  Openbank is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Openbank gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.