OppLoans

Alle reviews

OppLoans

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Crystal Residence merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Crystal Residence
0 reviews

Chateau Residences, beleggen in vastgoed. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te weten te komen over h...

Libertex merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Libertex
0 reviews

Het is vandaag de dag nog nooit zo eenvoudig geweest om online geld te verdienen. Investeren en handelen in allerlei zaken, denk aan aandelen, fond...

BlockFi merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
BlockFi
0 reviews

Crypto valuta is op gang om een groot deel van de markt over te nemen, althans, dat verwachten we. Zoals u vast wel weet zitten er steeds meer mens...

OppLoans

 

Geld nodig in Amerika? Een lening afsluiten is soms een absolute noodzaak! Wat als je een auto wilt kopen, of geld nodig hebt voor een opleiding? Er zijn heel veel bedrijven online die krediet aanbieden. Maar, vergeet niet, geld lenen kost altijd geld! En wanneer je een lening bij je bank af wilt sluiten, heb je dagen geduld nodig. En voor alle leningen zijn er regels en voorwaarden waar je aan dient te voldoen. Gaat het maar om een relatief klein bedrag? Moet je direct geld hebben? Dan kan ja soms bij de kredietverleners online terecht. Vooral als het om relatief kleine bedragen gaat kan het soms nog wel meevallen. Bekijk op ErvaringenSite wat mensen van oppLoans voor persoonlijke beoordelingen hebben over deze online kredietverlener. Zelf uw review achterlaten over deze geldschieter mag natuurlijk ook!

Over oppLoans
Opploans is onderdeel van 2021 Opportunity Financial, LLC. Het gebruik van oppLoans is onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden het privacybeleid zoals gesteld voor Opportunity Financial, LLC. Het bedrijf is gevestigd in Californië. Kredietaanvragen die via de website worden ingediend kunnen bij verschillende kredietverstrekkers worden ondergebracht, afhankelijk van de staat waar je in woont, in Amerika. Alle leningen die door kredietpartners worden verstrekt, worden beheerd door OppLoans.

Producten en Diensten van oppLoans
Deze online kredietverlener is bedoeld voor iedereen die woonachtig is in Amerika en voor een korte periode geld wilt lenen, met een maximum van 4000 dollar. Als je al ergens een lening hebt lopen of in Amerika een registratie hebt zoals in Nederland het BKR, dien je een kredietadvies in te winnen voordat je kans maakt op het verkrijgen van een lening. Consumenten in Californië kunnen zich afmelden voor de verkoop van persoonlijke informatie door te klikken op Mijn gegevens niet verkopen.
Leningen worden verleend onder voorbehoud van kredietgoedkeuring en verificatie. Het daadwerkelijke goedgekeurde leenbedrag en de voorwaarden zijn afhankelijk van standaard acceptatierichtlijnen en kredietbeleid. Het geld wordt normaliter de volgende dag naar uw bankrekening overgemaakt. De beschikbaarheid van het geld is afhankelijk van hoe snel uw bank de transactie verwerkt. oppLoans rapporteert de betalingsgeschiedenis van klanten aan de drie grote kredietbureaus. Tijdige aflossing kan ervoor zorgen dat de kredietscore verbeterd wordt. Er is een support team voor telefonisch contact en een e-mailadres wat u kunt gebruiken bij vragen. 

Complimenten, Klachten en Tips voor oppLoans
Heeft u wel eens online een bedrag geleend? Geld lenen is vaak niet zo makkelijk als je denkt. Maar voor degenen die snel even geld nodig hebben voor korte tijd, bijvoorbeeld omdat er problemen zijn met de bankpas of de ijskast, auto of wasmachine kapot is, of voor als je plotseling geconfronteerd wordt met schade aan je huis, of erger nog, je gezondheid, dan kan het voorkomen dat je ineens en wel zo snel mogelijk geld nodig hebt. Op het internet zijn veel aanbieders te vinden die kortstondig krediet verlenen, en waarvoor de eisen niet zo streng zijn als bij een echte bank. Onthou wel! Geld lenen kost geld, en  hoe korter de duur van de lening, des te hoger de rente. Laat u goed voorlichten, en lees zeker ook de reviews en de beoordelingen van anderen.