ErvaringenSite

  Ervaringen Optie 24

  Online beleggen kan aantrekkelijk zijn. Op de financiële markten wordt veel gehandeld en als je daar een beetje oog voor hebt, dan kan je mooi een graantje meepikken. Online beleggen kan veel geld opleveren, maar je kunt ook veel geld verliezen. Om online te beleggen heb je niet veel geld nodig. Er zijn partijen die online beleggen mogelijk maken vanaf enkele tientjes. Optie24.be is zo’n online internetbroker.

  Over Optie24.be


  Optie24 is een zogenaamde internetbroker waar wordt gehandeld in optie. Een optie is het recht om tegen een bepaalde prijs in de toekomst te kopen of te verkopen. Als je bijvoorbeeld verwacht dat de koers van een aandeel de komende 2 uur zal stijgen, dan kun je nu een optie kopen om het aandeel over 2 uur tegen de prijs te kopen die het nu heeft. Als de koers daadwerkelijk stijgt heb je natuurlijk winst. Je kunt een duurder aandeel kopen tegen een lagere prijs.

  Online beleggen bij Optie24.be is een beetje alles of niets. Je geeft aan of de koers de komende periode zal stijgen of dalen. Verder niets. Heb je gelijk, dan krijg je een mooie premie, rond de 70%, heb je ongelijk, dan verlies je je complete inzet. Het is ook mogelijk om te kiezen voor bepaalde opties waarbij je een hogere of lagere vergoeding krijgt.  Beoordelingen & ervaringen over optie24 op youtube!

  Diensten


  Optie24.be maakt het mogelijk om 24 uur per dag online te beleggen met een lage inzet. De minimale order die je moet plaatsten is slechts €5,00 en het minimale bedrag om te storten is €50,00. Uitbetaling gaat per €20,00.

  Online beleggen kan 24 uur per dag. Als de beurzen open zijn kan je voor een kortere periode een optie kopen. Het is zelfs mogelijk om per minuut een optie te kopen. Optie24.be biedt mensen de mogelijkheid om opties te kopen op aandelen, valuta en grondstoffen. Ook is het mogelijk om opties op de koers en de futures van belangrijke indices te kopen. Als de beurzen gesloten zijn is het echter niet meer mogelijk om te handelen voor korte perioden. Ook als er weinig transacties plaatsvinden lopen de perioden waarin gehandeld wordt op.

  Klachten Optie24.be


  Als je klachten over dit bedrijf hebt dan kun je die op een aantal manieren delen. In de eerste plaats kun je je klacht gewoon per e-mail stellen. Anders is het mogelijk om te bellen op een lokaal nummer. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de chat-service. Er is de mogelijkheid om te chatten via de website van dit bedrijf, maar het is onduidelijk wanneer die precies geopend is.

  Heeft u zelf al eens gehandeld via Optie24.be? Wat zijn uw ervaringen? Heeft u geld gewonnen, of juist geld verloren? Werd uw geld op tijd gestort of heeft u andere opmerkingen, deel deze dan op deze site. Op deze manier kunnen andere Belgen die geïnteresseerd zijn in online beleggen een betere keuze voor de juiste broker maken.

  Wilt u weten hoe het is om te beleggen met optie24? Lees ervaringen en reviews van Belgische beleggers die u voorgingen!

  Optie 24
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Spelen met beleggen

  Enorm leuk om hier een beetje te oefenen met beleggen

  Begonnen met een gratis oefen account zonder geld inleggen en nu voorzichtig met "echt" geld.

  Nooit grote bedragen nog hoor, het is voor de leuk.

  Daar is het alvast heel geschikt voor

  Door: Eelco28-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goede hulp

  Ik ben blij met alle uitleg die ze geven. SImpel en duidelijk. Ik heb alex ook geprobeerd maar voor de leek is deze echt wel een stuk handiger.

  Door: Rob Koster07-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Leuk als hobby

  Leuke manier van beleggen. Lekker voor als hobby en ze hebben veel deskundigheid en helpen je met allerlei info en cursussen.

  Door: Wouter 14-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Simpel geld verdienen

  Handig voor iedereen. Ik ben gepensioneerd dus wel veel tijd om erin te verdiepen. Maar met een beetje logica kom je heel ver. Gewoon simpelweg kopen als je een lijn omhoog ziet gaan en verkopen als hij naar beneden gaat. Niet te lang wachten en je maakt altijd winst. Ik maak op die manier toch 200 euro per maand extra. Door niet echt veel te doen!

  Door: Harry Steen07-08-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Optie 24

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Optie 24 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Optie 24. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Optie 24 actief?

  Optie 24 is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Optie 24 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.