ErvaringenSite

  Ervaringen Raisin

  Ken je het gevoel van dromen over de auto die je graag wil rijden, jouw eigen huis hebben of gewoon in staat zijn om op vakantie te gaan? Dit kun je alleen bereiken door gedisciplineerd te sparen. Anno 2021 klinkt het woord ‘sparen’ bij vele mensen niet meer zo aangenaam, gezien de economische crisis in de wereld.

  Toch is het belangrijk om altijd wat opzij te zetten, het zij met een specifiek doel, voor onvoorziene situaties of sparen voor jouw oude dag. Hoewel velen prefereren om hun geld te investeren, zijn er toch mensen die ervoor kiezen om hun geld op de bank te zetten en dus te rentenieren. Raisin is een van de banken waar je terecht kan om te sparen. Aangezien er zoveel keuze is in banken, is het belangrijk om deze onderling te vergelijken. Lees via onze website wat andere klanten zeggen over deze banken en kom erachter welke de aantrekkelijkste voorzieningen bieden.

  Over Raisin
  Raisin is een gerenommeerde Duitse kredietinstelling die in 1973 is opgericht. Deze bank streeft ernaar om steeds met innovatieve financiële producten op de markt te komen. Zij menen middels een heldere visie en deskundigheid adviezen en praktische oplossingen aan te dragen. Raisin is operationeel in meer dan 30 landen, werkt samen met meer dan 100 partnerbanken en heeft rond de 385.000 Europese klanten in haar portefeuille.

  Producten en diensten van Raisin
  De dienstverlening van Raisin is volledig online en gratis. Om gebruik te maken van de producten en diensten van Raisin dient allereerst de Raisin-rekening geopend te worden. Deze registratie en identificatie is eenmalig. De tweede stap is het kiezen van een of meerdere gewenste spaarproducten. Hierbij dient er ook een keuze gemaakt te worden tussen een deposito- of spaarrekening. Als laatste stap moet het spaargeld overgemaakt worden op de Raisin-rekening en wordt het spaarproduct geactiveerd.

  Middels het Raisin Online Banking account kunnen zowel voorgaande als lopende spaarproducten in één overzicht beheerd worden. Ook is het mogelijk om documentaties en rapportages te verkrijgen. Doordat de klant zich eenmalig registreert is het eenvoudig om nieuwe producten te openen. Hierdoor kan het geld verspreid worden over verschillende producten en verschillende banken. Deposito spaarrekeningen hebben looptijden vanaf 6 maanden tot en met 10 jaar met een vast rentepercentage van 1,50% per jaar. Bij de spaarrekening is de rente 0,35% per jaar vanaf de eerste euro. Het geld kan verder onbeperkt worden gestort en opgenomen.

  De klantenservice is te bereiken via de berichten-functie van het online banking account. Indien de klant klachten heeft kan deze contact opnemen via de telefoon op het nummer 020 715 9296, per e-mail op het adres klantenservice@raisin.nl of per brief. De bank belooft binnen 5 werkdagen inhoudelijke feedback te geven.

  Complimenten, klachten en tips voor Raisin
  Als je klant bent van Raisin of ervaring hebt met dit online banking systeem, schroom dan niet om jouw ervaring met anderen te delen. Vertel hoe je het online bankieren vindt, als het soepel werkt, hoe er wordt ingespeeld op klachten en vragen en wat de voor- en nadelen zijn om een rekening bij Raisin te openen.

  Mechanica 18: vermogen en rendement

  Raisin
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Raisin

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Raisin een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Raisin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Raisin actief?

  Raisin is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Raisin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.