ErvaringenSite

  Ervaringen Savedo

  De financiële wereld kan erg verwarrend zijn voor de meeste mensen, vooral dan als je met meerdere spaarrekeningen in meerdere landen begint te werken. Je moet immers met zoveel rekening houden! Verschillende landen hebben immers verschillende wetten, belastingen, vereiste documenten, verschillende (online) platformen om een overzicht te krijgen van je geld, enzovoort. Ook mensen die gewoon een rekening in een ander (Europees) land willen openen omdat daar een gunstiger spaartarief geldt kunnen soms voor verrassingen komen te staan. In een dergelijke situatie kan je best gebruik maken van een bemiddelaar van internationale spaarproducten, zoals Savedo. Geld is immers zo belangrijk, en iedereen is ermee bezig. Maar de meeste mensen willen gewoon eenvoud, en niet al te veel gedoe. En uiteraard is veiligheid het allerbelangrijkste. Overweeg je zelf om een account te maken bij Savedo? Dan ben je best om alle reviews hier op ErvaringenSite te lezen. Informeer je zo goed mogelijk, en maak dan pas een beslissing. Leer van de ervaringen van anderen, of die nu goed of slecht waren!

  Over Savedo
  Savedo.nl is de Nederlandse tak van het Duitse bedrijf Savedo GmbH, dat in december 2014 in Berlijn werd opgericht. Savedo in het algemeen is een merk van Deposit Solutions GmbH, een Hamburgs bedrijf dat in 2011 door Tim Sievers werd opgericht. In totaal werken hier ongeveer 300 medewerkers. De investeerders van dit bedrijf komen voornamelijk uit Duitsland, Zwitserland, Nederland en Oostenrijk. Savedo.nl is gevestigd in Maastricht en werd opgericht in 2016. Savedo bezit een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) om te kunnen bemiddelen in spaarrekeningen. De banken waarbij je kan beleggen via Savedo zijn, onder andere, Atlantico Europa, BNI Europa, Imprebanca, KentBank, Privatbanka en J&T Banka en bevinden zich doorheen Europa.

  Producten en diensten van Savedo
  Wat Savedo doet is bemiddelen tussen kredietinstellingen (banken) binnen de Europese Unie. Voornamelijk dan in spaarproducten zoals deposito’s. Op hun site en platform kan je ook vergelijkingen vinden tussen een aantal brokers, om te beleggen in allerlei zaken zoals ETFs, aandelen, fondsen, CFD’s, enzovoort. Als je een account maakt bij Savedo kan je dus termijndeposito’s kopen met hogere rentetarieven dan in Nederland, in landen zoals Kroatië, Portugal, Slowakije en Italië. Op de site kan je tevens economische informatie vinden over deze landen. Via het platform van Savedo kan je die dan allemaal beheren vanuit Nederland. Aan het einde van de looptijd worden je deposito’s automatisch uitgekeerd. Je spaargeld blijft binnen de EU en is dus tot €100.000 per klant per bank gegarandeerd dankzij de depositogarantie. Savedo geeft je ook richtlijnen om dubbele vermogensbelasting te voorkomen.

  Klachten, complimenten en tips voor Savedo
  Hoe je met je geld omgaat en waar je het belegt is zeer belangrijk voor je toekomst en je gemoedsrust. Heb jij ervaring met sparen in het buitenland via Savedo? Was je daar tevreden over, heb je goed kunnen boeren? Of was er veel geknoei, met amper wat winst? Deel jouw ervaringen op ErvaringenSite! Verwittig andere mensen voor de eventuele gevaren, of moedig ze aan om jouw fantastische ervaring met Savedo te delen!

  Wat is eigen vermogen? Boekhoudkundige termen

  Savedo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Savedo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Savedo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Savedo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Savedo actief?

  Savedo is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Savedo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.