ErvaringenSite

  Ervaringen Stock Market Eye

  Bent u iemand die weekelijks, maandelijks of misschien zelfs jaarlijks geld belegt, dan weet u ongetwijfeld hoe fijn het is om een duidelijk overzicht te hebben van uw investeringen. In zo'n overzicht is het handig om zaken zoals uw winst/verlies, gekochtte aandelen en een duidelijke organisatie van uw aandelen te zien. Zo kunt u snel in een overzicht alles zien wat u nodig heeft en op basis hiervan wellicht nieuwe investeringen doen. Er zijn heel wat bedrijven die een software aanbieden die dit doet. Eén van deze bedrijven is Stock market eye. Bij hen kunt u al uw informatie invullen, de aandelenmarkt bekijken en uw aandelen beheren.

  Maar is zo'n software wel echt nuttig en doet het precies wat het moet doen? Zulke vragen zullen ongetwijfeld bij u naar boven komen, vandaar dat u op deze pagina alles kunt lezen over Stock Market Eye, wat mensen er van vinden en of het bedrijf en hun software aan te raden is. Met deze pagina zult uw keuze dus een stuk eenvoudiger worden!

  Over Stock Market Eye

  Stock Market Eye is een bedrijf wat een aantal jaar geleden is opgericht door Nick, een professionele software ontwikkelaar, die al 20 jaar actief is in het vak. Stock Market Eye is opgericht omdat Nick wat problemen ondervond in het organiseren van zijn aandelenportfolio. HIj ging op zoek naar een platform of software die hem hierbij zou helpen, maar vond alleen maar erg dure of software voor Wall Street professionals. HIerdoor ontstond het idee om zelf een software te ontwikkelen die kleine investeerders zoals hij de kans geven om hun portfolio te managen, zonder te veel moeite en een te hoge prijs.

  Natuurkunde uitleg Energie 3: Vermogen en Elektrische Energie

  Product van Stock Market Eye

  Stock Market Eye biedt een software aan die u zal helpen met het managen van uw aandelenportfolio. Deze software bestaat uit een aantal functies, die u een duidelijk overzicht van de markt en uw portfolio bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk zien of u rendement heeft behaald of niet, welke aandelen in het rood of groen staan en welke aandelen u precies bezit. Verder zijn er built-in functies die u de mogelijkheid geven om meldingen aan te zetten, bijvoorbeeld als er een prijs wordt bereikt waar op u zou willen (ver)kopen en functies die uw technischeanalyse vereenvoudigen, zoals technische indicatoren.

  Als u vragen heeft over de software van Stock Market Eye, dan kunt u hen bereiken via het volgende e-mailadress: support@stockmarketeye.com

  Klachten, complimenten en ervaringen met Stock Market Eye

  Heeft u ooit het software programma van Stock Market Eye aangeschaft, dan horen wij graag uw ervaring met dit bedrijf. Werkt het programma goed? Is het wat u verwachtte? Is de service goed? Zou u het aanraden? En, heeft het u geholpen met uw portfolio analyse of overzicht? Deel al deze dingen op onze website om andere te helpen met het besluiten of zij met Stock Market Eye in zee moeten gaan.

  Kunt u dus veilig het software programma van Stock Market Eye aanschaffen en zal dit u ook echt gaan helpen? Lees dit allemaal hier en vereenvoudig uw keuzen! Wilt u meer van dit soort pagina's lezen, bekijk dan onze website.

  Stock Market Eye
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stock Market Eye

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stock Market Eye een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stock Market Eye. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stock Market Eye actief?

  Stock Market Eye is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen, Speculeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stock Market Eye gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.