ErvaringenSite

  Ervaringen The Bitcoin Code

  Heb jij al een stel bitcoins op de kop getikt en daarmee aardig wat rendement gemaakt? Dan wil je misschien wel toetreden tot The Bitcoin Code. Maar wat is dit precies voor een club? Wat kunnen ze voor je betekenen? Zul je hier je vermogen nog meer kunnen uitbreiden? Hoe zal deze website precies in z’n werk gaan? Zal het makkelijk zijn om hun software te downloaden via hun website? Zal het moeilijk zijn om met die software om te gaan? En zal de klantenservice van The Bitcoin Code je wel echt helpen als je ergens even niet uit lijkt te komen? Dit kunnen alleen mensen die al zijn toegetreden tot The Bitcoin Code je vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat klanten nou echt van The Bitcoin Code vinden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een idee geven van wat je nou echt van The Bitcoin Code zult kunnen verwachten.

  Over The Bitcoin Code

  The Bitcoin Code is een bedrijf dat meehelpt in het laten groeien van je vermogen. Het bedrijf is opgericht door Lars Visser. Hij ontwikkelde de Bitcoin Handelssoftware waar je snel veel geld mee kunt verdienen. Hij belooft zelfs dat deze methode je sneller miljonair zal maken dan de mensen die als eerste in Facebook of Airbnb hebben geïnvesteerd. Naar aanleiding van deze handelssoftware is The Bitcoin Code opgericht. De club is bedoeld voor mensen die bitcoins hebben en daar al wat mee hebben verdiend. Het is namelijk, volgens de website van The Bitcoin Code, exclusief bedoeld voor deze groep die al eerder zijn ingesprongen op de, in hun woorden, waanzinnige rendementen die Bitcoin hen biedt. In het bijzonder richten ze zich op mensen die daar al een fortuin mee hebben verdient. The Bitcoin Code heeft hun leden namelijk de mogelijkheid om maand-in-maand-uit te genieten van de mooiste verblijven over de hele wereld. Op hun laptop verdienen ze dan hun geld door maar een paar minuten per dat wat “werk” te verzetten.

  Een klant reviewt The Bitcoin Code.

  Diensten van The Bitcoin Code

  Het is vrij makkelijk om lid te worden van The Bitcoin Code. Je hoeft om te beginnen alleen maar je e-mailadres in te vullen. Daarna hebben ze nog wat gegevens van je nodig waarna je de software kunt downloaden. Je kunt dan met een klein beetje werk, niet meer dan een paar minuten, aldus de website van The Bitcoin Code. Daarnaast is er een The Bitcoin Code klantenservice om je te helpen als je er even niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor The Bitcoin Code

  Ben je zelf al lid van The Bitcoin Code? Dan zijn wij heel benieuwd wat jouw ervaring met deze exclusieve bitcoin club is. Ben je echt zo snel rijk geworden? Kun je werkelijk iedere maand opnieuw op een prachtige plek verblijven met maar een paar minuten werk per dag? Hoe makkelijk was het om te starten met hun software? En kon de klantenservice achter The Bitcoin Code je echt helpen toen je er zelf niet helemaal uit kon komen? Schrijf een The Bitcoin Code review en laat ons weten wat jij van deze club vindt.

  The Bitcoin Code
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Levert niet naar behoren

  Hoe weet je wat er aan de hand is als het geld uit blijft en ow broker met u niet wil praten,Hij gooit gewoon de hoorn erop en beantwoord geen mails.

  Door: Marleen De Backer 27-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Levert niet naar behoren

  Ik stortte mijn bijdroeg van 300€ En volgens de uitleg begin je vanaf te traden met een aan u toegewezen broker.Nou een broker had ik maar er werd niet gewerkt dus geen geld de dag erna, Na twee dagen een nieuwe broker maar hetzelfde resultaat.Ik ben nu al 3 weken "member" maar heb nog geen euro gezien.Zelfs min inleg ben ik kwijt.Twee wekken zei mijn broker de hij 10.000€ op mijn bankaccount zou storten en dat ik daarna 3 maand moet wachten tot ik weer iets kreeg.De 10.000€ is nooit gestort en ik heb x mails naar mijn broker gestort maar die geeft niet thuis.Vrijdag moet ik opgenomen in de kliniek maar ik kan niet gaan ik wil niet nog een pak onbetaalde rekeningen bovenop al deze miserie

  Door: Marleen De Backer 18-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over The Bitcoin Code

  Uw beoordeling

  FAQ