ErvaringenSite

  Ervaringen The Bitcoin Code

  Heb jij al een stel bitcoins op de kop getikt en daarmee aardig wat rendement gemaakt? Dan wil je misschien wel toetreden tot The Bitcoin Code. Maar wat is dit precies voor een club? Wat kunnen ze voor je betekenen? Zul je hier je vermogen nog meer kunnen uitbreiden? Hoe zal deze website precies in z’n werk gaan? Zal het makkelijk zijn om hun software te downloaden via hun website? Zal het moeilijk zijn om met die software om te gaan? En zal de klantenservice van The Bitcoin Code je wel echt helpen als je ergens even niet uit lijkt te komen? Dit kunnen alleen mensen die al zijn toegetreden tot The Bitcoin Code je vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat klanten nou echt van The Bitcoin Code vinden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een idee geven van wat je nou echt van The Bitcoin Code zult kunnen verwachten.

  Over The Bitcoin Code

  The Bitcoin Code is een bedrijf dat meehelpt in het laten groeien van je vermogen. Het bedrijf is opgericht door Lars Visser. Hij ontwikkelde de Bitcoin Handelssoftware waar je snel veel geld mee kunt verdienen. Hij belooft zelfs dat deze methode je sneller miljonair zal maken dan de mensen die als eerste in Facebook of Airbnb hebben geïnvesteerd. Naar aanleiding van deze handelssoftware is The Bitcoin Code opgericht. De club is bedoeld voor mensen die bitcoins hebben en daar al wat mee hebben verdiend. Het is namelijk, volgens de website van The Bitcoin Code, exclusief bedoeld voor deze groep die al eerder zijn ingesprongen op de, in hun woorden, waanzinnige rendementen die Bitcoin hen biedt. In het bijzonder richten ze zich op mensen die daar al een fortuin mee hebben verdient. The Bitcoin Code heeft hun leden namelijk de mogelijkheid om maand-in-maand-uit te genieten van de mooiste verblijven over de hele wereld. Op hun laptop verdienen ze dan hun geld door maar een paar minuten per dat wat “werk” te verzetten.

  Een klant reviewt The Bitcoin Code.

  Diensten van The Bitcoin Code

  Het is vrij makkelijk om lid te worden van The Bitcoin Code. Je hoeft om te beginnen alleen maar je e-mailadres in te vullen. Daarna hebben ze nog wat gegevens van je nodig waarna je de software kunt downloaden. Je kunt dan met een klein beetje werk, niet meer dan een paar minuten, aldus de website van The Bitcoin Code. Daarnaast is er een The Bitcoin Code klantenservice om je te helpen als je er even niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor The Bitcoin Code

  Ben je zelf al lid van The Bitcoin Code? Dan zijn wij heel benieuwd wat jouw ervaring met deze exclusieve bitcoin club is. Ben je echt zo snel rijk geworden? Kun je werkelijk iedere maand opnieuw op een prachtige plek verblijven met maar een paar minuten werk per dag? Hoe makkelijk was het om te starten met hun software? En kon de klantenservice achter The Bitcoin Code je echt helpen toen je er zelf niet helemaal uit kon komen? Schrijf een The Bitcoin Code review en laat ons weten wat jij van deze club vindt.

  The Bitcoin Code
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  300€

  Iik heb geen aanspreekpunt.Mijn 2 Brokers laten niets van ich horen en als ik met een vraag zit is er niemand om ÞE beanþwrden.Ik mis veel -aa@@@--

  Door: De Backer Marleen15-07-2020
  Rita05-08-2020

  Hier net hetzelfde eerste dag om je geld te storten constand telefoon hulp alles tot het geld er op staat nu al niets meer al twaalf keer contact opgenomen , vandaag naar de bank en geld terug gevraagd en als fraude aangegeven !!!!! Ze gaan bellen contact nemen maar niets gebeurd dit zijn pure oplichters AFBLIJVEN DUS !!!!!!

  Heidi De Schutter17-08-2020

  Hey allemaal, Deze staat de lijst als illigaal check FSMA. Je kan hen altijd een mail sturen met je vraag.

  Marleen De Backer30-08-2020

  Elke keer als er een storting op het account komt krijg ik K direct daarnaa e

  Kathleen18-09-2020

  Gisteren ook in de val gelopen, wat bezielt die mensen ? 2 uur met hen aan de telefoon gehangen tot ze bovenop de 250 EUR plots nog 300 EUR moesten hebben voor een "wallet", toen dacht ik, laat maar. Ik probeer hen te bereiken maar nu hoor je hen niet meer terwijl je de eerste dag overstelpt wordt door telefoons. Weeral een ervaring rijker.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Levert niet naar behoren

  Hoe weet je wat er aan de hand is als het geld uit blijft en ow broker met u niet wil praten,Hij gooit gewoon de hoorn erop en beantwoord geen mails.

  Door: Marleen De Backer27-06-2020
  Harry Bonn28-07-2020

  Hallo Marleen. Ik ben ook pas bezig met Bitcoin. ik heb al verscheidene reacties gehad, op iedere vraag antwoorden ze. Ik werk met Blox, ik heb enkel stortingen gedaan met kleine bedragen om aan te leren, heb nog geen winst na een week omdat ik de trage investering doe maar zoals je zien gaat de BTC goed omhoog. na een week met de prijs van 8100€ naar 9313€ maar in kleineren investeringen is er wat verlies. Ik wens je veel succes en als je wil kunnen we aan elkaar aanleren als je dat wil. voeg me anders toe bij FB met Bonn Harry. gr

  Wuyts05-08-2020

  Hier ook eens je geld laten ze niets meer horen al 12 keer contact opgenomen via mail telefoon chat niets zijn oplichters !!!!! Geld terug gevraagd via bank wegens fraude, veel beloftes en kon altijd terecht niets is minder waar !!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Levert niet naar behoren

  Ik stortte mijn bijdroeg van 300€ En volgens de uitleg begin je vanaf te traden met een aan u toegewezen broker.Nou een broker had ik maar er werd niet gewerkt dus geen geld de dag erna, Na twee dagen een nieuwe broker maar hetzelfde resultaat.Ik ben nu al 3 weken "member" maar heb nog geen euro gezien.Zelfs min inleg ben ik kwijt.Twee wekken zei mijn broker de hij 10.000€ op mijn bankaccount zou storten en dat ik daarna 3 maand moet wachten tot ik weer iets kreeg.De 10.000€ is nooit gestort en ik heb x mails naar mijn broker gestort maar die geeft niet thuis.Vrijdag moet ik opgenomen in de kliniek maar ik kan niet gaan ik wil niet nog een pak onbetaalde rekeningen bovenop al deze miserie

  Door: Marleen De Backer18-06-2020
  Rita 05-08-2020

  Hier hetzelfde ineens doen ze alles veel telefoons beloftes je te helpen mijn geld staat ook vast gebeurd niets ik ben naar de bank gegaan papier klacht neergelegd wegens fraude en geld terug vragen ik heb ook al dikwijls contact genomen ze gaan contact nemen en bellen niets gebeurd dit is een oplichters zaak

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over The Bitcoin Code

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is The Bitcoin Code een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over The Bitcoin Code. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is The Bitcoin Code actief?

  The Bitcoin Code is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Bitcoin Code gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.