U-flats

Alle reviews

U-flats

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

U-flats

Ben je op zoek naar een vastgoedproject om in te investeren? Dan zou het aanbod van U-flats misschien iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit project. Indien dit inderdaad het geval zou zijn, zouden we het erg fijn vinden als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke U-flats review te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten meer informatie geven, zodat ze voor zichzelf kunnen beslissen of het aanbod van dit project iets voor hen zou kunnen zijn. En omdat alle reviews hoe dan ook op deze website gepubliceerd worden, maakt het echt niets uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

Over U-flats
U-flats is een project van het bedrijf Candor. Het bevindt zich in Brussel en zou profiteren van een ideale ligging tussen het hoofdgebouw van de NAVO en de luchthaven, Brussels Airport. Samen met Binst Architects bouwt Candor op deze locatie 160 appartementen en 96 parkeerplaatsen, waarbij je al vanaf € 157.725 zou kunnen investeren, exclusief de kosten van het opmaken van het contract, voorafgaande beslissingen en de meest recente financiële wetgeving. Het bedrijf achter U-flats, de Brusselse projectontwikkelaar Candor, zou al meer dan 30 jaar ervaring hebben. Hun Engelse naam zou verwijzen naar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid, iets wat je volgens het bedrijf van hen kunt verwachten. Als je interesse hebt, kun je vrijblijvend contact opnemen en vragen naar verdere informatie.

Producten en diensten van U-flats
Op de website van U-flats kun je wat basisinformatie terugvinden. Zo zou dit project van Candor zich op een toplocatie bevinden, tussen de NAVO en Brussels Airport. Bovendien zou je als investeerder kunnen rekenen op zorgeloos beheer door een ervaren uitbater, 25 jaar gewaarborgde vergoedingen, een hoog netto rendement, geen onvoorziene kosten, geen belastingen op inkomsten, geen onroerende voorheffing of andere belastingen en BTW-recuperatie. Bovendien zou het een aankoop in volle eigendom betreffen (dus geen erfpacht). Bij alle projecten van Candor zou je ook investeringsadvies op maat krijgen en hulp bij successierechten. Heb je vragen of opmerkingen voor het team van U-flats of wens je meer informatie over dit project te ontvangen? Dan kun je het contactformulier op de website invullen en versturen.

Complimenten, klachten en tips voor U-flats
Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit project? Grijp dan snel de kans om je U-flats ervaringen op deze pagina te delen in de vorm van een korte, informatieve review. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent met het rendement van deze investering, of je vlot contact met dit bedrijf kunt opnemen als je vragen of opmerkingen hebt, en of je als klant inderdaad kunt rekenen op de diensten van een ervaren uitbater. Laat het ons zeker weten, wij kijken in ieder geval erg uit naar jouw uniek verslag. Wil je meer weten over datgene wat onze bezoekers zoal over andere bedrijven schrijven? Neem dan gerust eens een kijkje op deze pagina. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!