Unest

Alle reviews

Unest

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Unest

 

 

Heb je wat geld over? Dan kan je het natuurlijk op de bank zetten, maar tegenwoordig is het rentepercentage zo laag dat je het net zo goed in een oude sok kunt bewaren. Misschien is het beter om te beleggen?! Op ErvaringenSite vind je niet alleen de reviews over banken en verzekeringen, maar ook verschillende beleggingsfondsen. Lees hier wat UNEST is, en wat andere mensen van deze projectontwikkelaar vinden. Of laat uw eigen beoordeling achter. Bij ErvaringenSite draait alles op uw persoonlijke mening. Wij zouden daarom zeer erkentelijk zijn als we kunnen rekenen op uw medewerking!

Over Unest
De projectontwikkelaar Unest is gevestigd op de Plantagelaan het Belgische Gent. Het heeft zich gespecialiseerd in de bouw en het verhuur van kamers en andere ruimtes voor jongvolwassenen, met name studenten. Hiervoor is het een partnership aangegaan met Unibricks. Unibricks heeft al meer dan 34 jaar ervaring als vastgoedinvesteerder, waarbij zij het mogelijk maken om als particulier of als bedrijf te investeren in de aanbouw, uitbouw en exploitatie van bijvoorbeeld hotels, vakantieparken en - zoals in dit geval - studentenwoningen. Unest houdt zich vooral bezig met het beleggen in studentenkamers voor studenten van het Erasmuscollege in Gent. Je kunt als student of als particulier gedeeltelijk of volledig eigenaar worden van een studentenkamer, waarbij Unest alle papierrompslomp voor har rekening neemt. 

Producten en Diensten van Unest 
Unest Erasmus is een bedrijf dat zoekt naar investeerders voor de ontwikkeling van studentenhuizen, en natuurlijk naar studenten die willen huren. Je kunt hier notarieel eigenaar worden van je eigen studentenkot, of van een studentenkot van bijvoorbeeld je zoon of studerende dochter. De investeerders kunnen rekenen op lucratieve bijverdiensten op lange termijn, waarbij de boekhouding en administratie van de investering wordt uitgevoerd door de medewerkers van Unest.
Het gaat hier om studentenbehuizing in het Belgische Gent, waar de Hogeschool Erasmus staat. In de studentenflats is een studentencoach aanwezig, een fitnessruimte en een onderhouden binnentuin paviljoen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten van investeringen, waarbij ingelegd geld en toekomstig rendement natuurlijk de hoofdrol spelen. 

Complimenten, Klachten en Tips over Unest
Beleggen is de nieuwe vorm van sparen. In de laatste vijftig jaar van de vorige eeuw was de beste manier om te sparen je geld op de bank te zetten. Hoe langer de periode dat je het vastzette (aan de bank gaf) hoe hoger de rente over het ingelegde bedrag. Tegenwoordig is er zelfs sprake van eennegatieve spaarrente, waarbij je geld dient te betalen om het op de bank te zetten! Daarom kan beleggen een goed idee zijn. Zeker nu de vastgoedmarkt zodanig verzadigd is dat er een gebrek aan betaalbare woonruimte is, wordt het beleggen is vastgoed steeds aantrekkelijker. 
Heeft u ervaring met beleggen? Heeft u wel eens zaken gedaan met Unibricks, of met Unest zelf? Of misschien heeft u ervaring met het vinden van een studentenkot in Gent? Deel uw persoonlijke ervaring met ons. Samen weten we meer dan alleen en u kunt vele studenten helpen wanneer u hier uw persoonlijke review achterlaat.