ErvaringenSite

  Ervaringen Waterfront 35

  Beschik je over een som geld die je graag wenst te investeren? Zou vastgoed met gewaarborgde huuropbrengsten in de Brusselse kanaalzone iets voor jou kunnen zijn? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Waterfront 35. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met Waterfront 35 te schrijven. Zo geef je andere mensen de nodige informatie om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews sowieso gepubliceerd.

  Over Waterfront 35

  Waterfront 35 is een project van Unibricks, een Belgische onderneming die is gevestigd in de Oost-Vlaamse stad Gent. Als projectontwikkelaar is Unibricks gespecialiseerd in investeringsvastgoed voor particulieren. In samenwerking met hun team van adviseurs, zouden ze hun klanten begeleiden naar zorgeloze investeringen. Hierbij zouden ze zowel de verhuur, het onderhoud als de administratieve taken op zich nemen. Bij dit bedrijf zou je kunnen rekenen op meer dan 40 jaar ervaring.

  Vermogen vs. koppel - Cornelis schetst

  Producten en diensten van Waterfront 35

  Op de website van Waterfront 35 heb je de keuze tussen verschillende categorieën, zoals Het project, Uw rendement, Voordelen, De locatie, Investeringsformules en Over ons. Op elk van deze pagina's vind je meer relevante informatie. Verder kun je het project ook in cijfers ontdekken, zoals startprijs, rendement, beschikbare appartementen en minimum duur verhuurgarantie, en wordt er meer informatie verstrekt over de opportuniteiten die de Brusselse kanaalzone biedt. Ook het verschil tussen een investering in erfpachten in volle eigendom wordt toegelicht. Volgens de informatie op de website zou je met Waterfront 35 kunnen rekenen op 25 jaar gewaarborgde huuropbrengsten, opbrengsten die volgens de index jaar na jaar stijgen, het sociaal verhuurkantoor dat alle zorgen op zich neemt, vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 10 jaar en een verlaagd BTW-tarief van 12%. Als je meer details over het project wenst te ontvangen, kun je dit via een soort contactformulier via de website aanvragen.

  Complimenten, klachten en tips voor Waterfront 35

  Heb je al een investering gedaan via Waterfront 35? Grijp dan snel de kans om jouw persoonlijke ervaring met onze bezoekers te delen in de vorm van een korte, eerlijke review. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming. Ben je tevreden over de informatie die Waterfront 35 verstrekt? Hoe verloopt de communicatie? Mag je er als klant op rekenen dat de op de website vermelde data kloppen? Of heb je misschien nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat andere mensen zoal schrijven over hun ervaringen met andere bedrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Waterfront 35
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Waterfront 35

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Waterfront 35 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Waterfront 35. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Waterfront 35 actief?

  Waterfront 35 is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Waterfront 35 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.