Waterfront 35

Alle reviews

Waterfront 35

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

OnafhankelijkAdvies.be merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
OnafhankelijkAdvies.be
1 reviews

Bent u benieuwd of Onafhankelijkadvies, klanten daadwerkelijk voordelig helpt? U kunt hier alle ervaringen van klanten lezen over dit bedrijf. Indi...

Investering Novotel Ieper merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Investering Novotel Ieper
0 reviews

Beleggen in vastgoed. De nieuwe formule van beleggen in hotels. Is dit project geschikt als veilige investering? Lees beoordelingen om meer te...

Knab merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Knab
0 reviews

Knab is een Nederlandse online bank die ook opereert in andere landen binnen de Benelux. De bank werd opgericht in 2012 en opereert sindsdien op de...

Openbank merklogo voor beoordelingen van financiële producten en diensten
Openbank
0 reviews

Ben je de markt van online banken wat aan het verkennen? Neem dan gerust ook eens een kijkje bij de producten en diensten van Openbank. Uiteraard i...

Waterfront 35

Beschik je over een som geld die je graag wenst te investeren? Zou vastgoed met gewaarborgde huuropbrengsten in de Brusselse kanaalzone iets voor jou kunnen zijn? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Waterfront 35. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige review over jouw persoonlijke ervaring met Waterfront 35 te schrijven. Zo geef je andere mensen de nodige informatie om voor zichzelf uit te maken of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews sowieso gepubliceerd.

Over Waterfront 35
Waterfront 35 is een project van Unibricks, een Belgische onderneming die is gevestigd in de Oost-Vlaamse stad Gent. Als projectontwikkelaar is Unibricks gespecialiseerd in investeringsvastgoed voor particulieren. In samenwerking met hun team van adviseurs, zouden ze hun klanten begeleiden naar zorgeloze investeringen. Hierbij zouden ze zowel de verhuur, het onderhoud als de administratieve taken op zich nemen. Bij dit bedrijf zou je kunnen rekenen op meer dan 40 jaar ervaring.

Producten en diensten van Waterfront 35
Op de website van Waterfront 35 heb je de keuze tussen verschillende categorieën, zoals Het project, Uw rendement, Voordelen, De locatie, Investeringsformules en Over ons. Op elk van deze pagina's vind je meer relevante informatie. Verder kun je het project ook in cijfers ontdekken, zoals startprijs, rendement, beschikbare appartementen en minimum duur verhuurgarantie, en wordt er meer informatie verstrekt over de opportuniteiten die de Brusselse kanaalzone biedt. Ook het verschil tussen een investering in erfpachten in volle eigendom wordt toegelicht. Volgens de informatie op de website zou je met Waterfront 35 kunnen rekenen op 25 jaar gewaarborgde huuropbrengsten, opbrengsten die volgens de index jaar na jaar stijgen, het sociaal verhuurkantoor dat alle zorgen op zich neemt, vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 10 jaar en een verlaagd BTW-tarief van 12%. Als je meer details over het project wenst te ontvangen, kun je dit via een soort contactformulier via de website aanvragen. 

Complimenten, klachten en tips voor Waterfront 35
Heb je al een investering gedaan via Waterfront 35? Grijp dan snel de kans om jouw persoonlijke ervaring met onze bezoekers te delen in de vorm van een korte, eerlijke review. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming. Ben je tevreden over de informatie die Waterfront 35 verstrekt? Hoe verloopt de communicatie? Mag je er als klant op rekenen dat de op de website vermelde data kloppen? Of heb je misschien nog andere nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar jouw uniek verslag! Tot slot kun je hier klikken als je benieuwd bent naar wat andere mensen zoal schrijven over hun ervaringen met andere bedrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!