ErvaringenSite

  Ervaringen Wirex

  Veel beloningsprogramma’s belonen je met krediet, airmiles of echt geld. Er zijn er echter maar weinig die je van crypto kunnen voorzien. Cryptobank en hun Wirex Visa card zijn de eersten die bereid zijn dit te doen. Maar wat kun je van deze visa kaart verwachten? Hoeveel beloning zal je krijgen als je hun kaart regelmatig gebruikt? Zal de kaart wel goed werken of zal je veel problemen hebben ermee te betalen? Zal het lang duren voor Wirex de visa kaart naar je huis opstuurt? En wat voor een soort klantenservice zal Wirex aanbieden als je om wat voor een reden dan ook om hun hulp vraagt? Alleen mensen die Wirex al eens hebben gebruikt kunnen je meer over deze verlener van creditcards vertellen. Lees hun reviews om te begrijpen hoe het er bij Wirex echt aan toegaat. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je vertellen of Wirex een goede optie voor jou zou kunnen zijn.

  Over Wirex

  Wirex Limited is een bedrijf dat een creditcard beloningsprogramma aanbiedt. Hun hoofdkantoor kan worden gevonden in Londen. Het bijzondere aan Wirex is dat ze je in cryptogeld of crytocurrency zullen uitbetalen. Ze geven je de gelegenheid om jouw contactloze Wirex Visa Card te transformeren tot een “Bitcoin genererend stuk gereedschap”. Er zijn verschillende manieren waarop je gebruik kunt maken van de Wirex Visa card. Je kunt pinnen, swipen of de kaart contactloos gebruiken. Het maakt niet uit of je betaalt in een winkel, restaurant of bar. Zelfs het openbaar vervoer wordt door Wirex niet vergeten. Elke keer als je een transactie doet dan zal Wirex je belonen met o,5% van het bedrag in Bitcoin. Je zal deze Bitcoins ontvangen in Satoshis, maar deze Satoshis zijn een onderdeel van Bitcoin. Je kunt de Satoshis verzilveren wanneer je maar wilt. Verzilverde Satoshis worden verplaats naar je Bitcoin wallet en daar kun je ze uitgeven hoe je dan ook maar wilt.


  Zo werkt de kaart van Wirex.

  Diensten van Wirex

  Je kunt een Wirex Visa card aanvragen via de website van het bedrijf. Het openen van een account is gratis. Alles wat je moet doen is het invullen van je voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord. Als het account eenmaal is aangemaakt dan kun je inloggen via de website van Wirex. Voor degenen die het makkelijker vinden om geldzaken via hun smartphone of tablet te regelen hebben ze een app die je daarop kunt installeren zodat je hem altijd bij je hebt. Deze app geeft je de mogelijkheid om wanneer en waar dan ook Satoshis en Bitcoins te verzilveren. De website is in verschillende talen beschikbaar en er is een Wirex klantenservice die eventuele vragen kan beantwoorden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Wirex

  Heb je al eens gebruik gemaakt van het Wirex beloningsprogramma? Dan zijn we geïnteresseerd in jouw mening over dit programma. Was het makkelijk om een account aan te maken op de website? Werkt die app wel naar behoren? Hoeveel Satoshis heb je inmiddels al verzameld? En hoe vriendelijk zal die Wirex klantenservice zijn als je een klacht hebt? Vertel ons alles over jouw ervaring en laat een Wirex review achter.

  Wirex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  BTC versturen

  Lukt niet, support niet bereikbaar, de wirex pagina omvat andere info dan hetgeen de help beschrijft ..... en zeer dure tarieven voor uitwisseling tussen euro en BTC. Niet aan te bevelen!

  Door: Andy Declerck07-07-2019
  deltour frans21-05-2020

  graag leren kennen

  deltour frans21-05-2020

  wil op hoogte gebracht worden

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Wirex

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wirex een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Wirex. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wirex actief?

  Wirex is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wirex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.