ErvaringenSite

  Ervaringen Yongo

  Wil je een spaarrekening beginnen voor je kind? Dan biedt Yongo de oplossing! Yongo is een spaar- en beleggingsplatform voor je kind. Wat klanten vinden van Yongo en de service die ze krijgen lees je hier op ErvaringenSite. Heb je zelf ervaring met Yongo? Laat dan zeker een reactie achter!

  Over Yongo

  Yongo is ene product van AG Insurance, een Belgische verzekeringsmaatschappij die zowel levens- als niet-levensverzekeringen aanbiedt. Yongo is een platform waar je als ouder kan sparen voor je kind. Je kind kan dit bedrag dan gebruiken vanaf zijn of haar 18 jaar. Je kan ook familie en vrienden uitnodigen op het platform om mee te sparen voor je kind of om een zakcentje te geven voor aankopen die je kind dan zelf kan doen op korte termijn via het Yongo Dreams platform.


  De diensten van Yongo kort uitgelegd.

  Diensten van Yongo

  Yongo is een innovatief spaar- en beleggingsplatform voor je kind. Je kan er aan de hand van verschillende pakketten zelf bepalen wat er gebeurd met het geld. Je kan kiezen voor de optie Yongo Moon + Yongo Dreams of de optie Yongo Star + Yongo Dreams. Yongo Moon en Yongo Star zijn beide programma's voor het lange termijn sparen. Bij Yongo Moon heb je een gewaarborgd rendement doordat je spaart, bij Yongo Star heb je een rendement uit fondsen omdat je het geld belegt. Het geld van zowel Yongo Moon als Yongo Star worden pas ter beschikking gesteld als het kind 18 wordt. Yongo Dreams is voor sparen op korte termijn, voor alle dromen die je kind nu al heeft. Je kan dus beslissen om op het Yongo Dreams platform geld te zetten zodat je kind kleine aankopen kan doen zoals nieuw speelgoed kopen en zo op een spelende manier de waarde van geld leert kennen. Je kan familie en vrienden ook aanduiden als supporters, deze personen kunnen dan beslissen om geld te geven aan je kind, op de lange termijn rekening of op de korte termijn rekening. Je kind kan via Yongo ook een verlanglijstje aanleggen zodat jij als ouder en de supporters kunnen zien waar je kind graag zijn of haar geld aan zou willen besteden.

  Het geld komt niet te staan op de naam van het kind dus als ouder blijf je de volledige controle hebben. Er worden geen kosten aangerekend voor Yongo en omdat Yongo Dreams ook geen rendement oplevert hoef je ook geen roerende voorheffing te betalen. Tot het kind de laaftijd van 24 jaar heeft bereikt kan je gebruik maken van Yongo.

  Klachten of vragen over Yongo

  Heb je vragen of een klacht over Yongo? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon, via e-mail of via een online contactformulier op de website. Ze hebben ook een online chat die je kan gebruiken om snel een antwoord te krijgen van één van de medewerkers. Op de site vind je ook enkele veelgestelde vragen, lees die zeker eens misschien vind je hier wel je antwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Yongo? Heb je ervaring met Yongo en ben je tevreden van de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de service van Yongo. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je aan te melden bij Yongo? Lees dan enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Yongo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yongo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yongo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yongo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yongo actief?

  Yongo is vooral actief in de categorie Vermogen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yongo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.