ErvaringenSite

  Ervaringen DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

  Wilt u weten wat de menen vinden, zeggen en denken over de DELA? Dan is het goed om de reviews over hun te lezen op ErvaringenSite. ErvaringenSite verzamelt beoordelingen, meningen en reviews van mensen over de DELA. Lees ze allemaal om een compleet beeld te krijgen van dit bedrijf. U treft trouwens ook van tal van andere bedrijven meningen en beoordelingen aan op ErvaringenSite. DELA houdt zich trouwens bezig met het aanbieden van een overlijdingsrisicoverzekering en ook een uitvaartverzekering.

  Over de DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

  DELA is een coöperatie met meer dan drie miljoen leden. In 1937 is DELA opgericht. De kracht is het collectief. Samen staan we sterk en kunnen we meer bereiken. Ze zijn er dus voor hunzelf en hun naasten. De missie van DELA is dat ze als collectief continuïteit kunnen bieden. Ze willen hun klanten een zo zorgeloos mogelijke toekomst bieden.

  De DELA is in 1937 in Eindhoven opgericht. Het was toen de begrafenisvereniging Draagt Elkanders Lasten. Hier is dus later DELA van gemaakt.

  DELA: wat is een uitvaartverzekering?

  De diensten van DELA

  DELA biedt uitvaartverzekeringen en begrafenisverzekeringen aan. Ze hebben een eigen netwerk van uitvaartcentra in het land waar ze de verzekering in natura uitbetalen. Dit betekent dat ze alle kosten dragen voor de begrafenis of crematie.

  Klachten over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging?

  Het moge duidelijk zijn dat een bedrijf niet al meer dan 75 jaar bestaat door niet naar haar leden en klanten te luisteren. Een klacht wordt daarom serieus opgenomen en zorgvuldig afgehandeld. De klachten kunnen soms gevoelig liggen. Het is daarom belangrijk om zoveel als mogelijk de emoties erbuiten te laten.

  Uw mening over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

  Bent u een lid of klant geweest van DELA? Of bent u dat nog steeds? Dan is het goed om uw mening over hun op ErvaringenSite achter te laten. Anderen kunnen dan sneller een mening over DELA vormen en besluiten om hun uitvaartverzekering of begrafenisverzekering bij hun af te sluiten.

  Een goede uitvaartverzekering of niet? Opzeggen of juist afsluiten? Lees ervaringen over de service van DELA op ErvaringenSite. Lees of anderen zorgeloos waren geholpen en hoe anderen de overlijdingsrisicoverzekering ervaren.

  DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  3

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Uitvaartverzekering

  Mijn moeder betaald al bijna heel haar leven voor haar en mijn uitvaardverzekering. Bij andere verzekeringen betaal je max 20 jaar. Zij zit daar al laaaang boven maar moet blijven betalen. Uiteindelijk kostte deze verzekering haar al meer dan een uitvaart zonder verzekering. De verzekering stopzetten of veranderen heeft geen zin want dan verliest ze een groot deel van wat ze al betaalde. M.a.w , als mijn moeder komt te sterven wordt ik opgezadeld met deze corrupte verzekering, want als ik het niet verder betaal gaat een groot deel van haar geld die ze voor mijn uitvaard betaalde verloren. Absurd toch ??? Dit is gewoon pure maffioze. Ik raad het iedereen ten zeerste af om je hierbij aan te sluiten.

  Door: Jasmina15-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Dela verzekering

  Ouders hadden een dela uitvaartverzekering. Wij waren daarvan niet op de hoogte. Pas na 1 jaar bij de verkoop van het huis komen we toevallig de papieren tegen van Dela. Uiteindelijk is alles betaald. Maar wat als we de polis niet hadden gevonden?

  Door: Raes13-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging actief?

  DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.