ErvaringenSite

  Ervaringen DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

  Wilt u weten wat de menen vinden, zeggen en denken over de DELA? Dan is het goed om de reviews over hun te lezen op ErvaringenSite.be. ErvaringenSite.be verzamelt beoordelingen, meningen en reviews van mensen over de DELA. Lees ze allemaal om een compleet beeld te krijgen van dit bedrijf. U treft trouwens ook van tal van andere bedrijven meningen en beoordelingen aan op ErvaringenSite.be. DELA houdt zich trouwens bezig met het aanbieden van een overlijdingsrisicoverzekering en ook een uitvaartverzekering.

  Over de DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

  DELA is een coöperatie met meer dan drie miljoen leden. In 1937 is DELA opgericht. De kracht is het collectief. Samen staan we sterk en kunnen we meer bereiken. Ze zijn er dus voor hunzelf en hun naasten. De missie van DELA is dat ze als collectief continuïteit kunnen bieden. Ze willen hun klanten een zo zorgeloos mogelijke toekomst bieden.

  De DELA is in 1937 in Eindhoven opgericht. Het was toen de begrafenisvereniging Draagt Elkanders Lasten. Hier is dus later DELA van gemaakt.

  De diensten van DELA

  DELA biedt uitvaartverzekeringen en begrafenisverzekeringen aan. Ze hebben een eigen netwerk van uitvaartcentra in het land waar ze de verzekering in natura uitbetalen. Dit betekent dat ze alle kosten dragen voor de begrafenis of crematie.

  Klachten over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging?

  Het moge duidelijk zijn dat een bedrijf niet al meer dan 75 jaar bestaat door niet naar haar leden en klanten te luisteren. Een klacht wordt daarom serieus opgenomen en zorgvuldig afgehandeld. De klachten kunnen soms gevoelig liggen. Het is daarom belangrijk om zoveel als mogelijk de emoties erbuiten te laten.

  Uw mening over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

  Bent u een lid of klant geweest van DELA? Of bent u dat nog steeds? Dan is het goed om uw mening over hun op ErvaringenSite.be achter te laten. Anderen kunnen dan sneller een mening over DELA vormen en besluiten om hun uitvaartverzekering of begrafenisverzekering bij hun af te sluiten.

  Een goede uitvaartverzekering of niet? Opzeggen of juist afsluiten? Lees ervaringen over de service van DELA op ErvaringenSite. Lees of anderen zorgeloos waren geholpen en hoe anderen de overlijdingsrisicoverzekering ervaren.

  DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DELA Uitvaartverzekering & Uitvaartverzorging

  Uw beoordeling