ErvaringenSite

  Ervaringen Allianz verzekeringen

  Allianz, beoordelingen en reviews.

  Allianz heeft wereldwijd 85 miljoen klanten. 85 miljoen klanten waar ze erg blij mee zijn en welke ze ook serieus nemen. Allianz is een onderdeel van de Allianz Group. De Allianz Group is een van de grootste financiële instellingen van de wereld. Het is een sterk merk en het bedrijf heeft een geweldig imago. Naast een sterke vermogenspositie is het een bedrijf welke nog steeds actief aan de weg timmert om meer klanten te krijgen. Laten we eens wat meer kijken naar Allianz en wat anderen van dit bedrijf vinden en zeggen. Op ErvaringenSite kunt u ontdekken hoe anderen over dit bedrijf denken, door hun reviews en beoordelingen te lezen.

  Hoe werkt de pechhulp van allianz global assistance? Ze leggen het hier uit in dit filmpje!

  Over Allianz

  Om de 85 miljoen klanten te helpen over de hele wereld zijn er 145.000 mensen in dienst verdeeld over 70 landen in de wereld. Ze zorgen ervoor dat de klanten een goede service krijgen en een uitstekende dienstverlening. Klantgericht, een grote kennis van zaken en een goede dienstverlening leveren zorgen voor volop tevreden klanten.

  Naast een goed opgeleid leger van medewerkers is het voor Allianz ook belangrijk om transparant te werk te gaan. Uiteraard is betrouwbaarheid ook van groot belang voor de Allianz group.
  Het doel van de Allianz group is om het mogelijk te maken voor mensen om verder te komen in hun leven. De kernwaarden van Allianz zijn:

  •Responsible
  •Caring
  •Connected
  •Excellent  De diensten van Allianz

  Allianz is vooral groot in het aanbieden van verzekeringen. Hieronder hebben wij een opsomming gemaakt van de verschillende verzekeringen welke door Allianz aangeboden worden:
  • De Autoverzekering van de Allianz
  • Een bootverzekering van de Allianz
  • De caravanverzekering van de Allianz
  • Een inboedelverzekering van de Allianz
  • De rechtsbijstandsverzekering van de Allianz
  • Een reisverzekering van de Allianz
  • De Opstalverzekering van de Allianz
  • Een ansprakelijkheidsverzekering van de Allianz
  • De Ongevallenverzekering van de Allianz
  • Een Glasverzekering van de Allianz
  • De Watersportverzekering van de Allianz
  • Een Jachtverzekering van de Allianz

  Daarnaast is de Allianz group ook actief op het gebied van:
  • Levensverzekeringen
  • Schadeverzekeringen (hierboven opgesomd)
  • Inkomensverzekeringen
  • Vermogensbeheer

  Klachten, opmerkingen en complimenten over Allianz

  Als een bedrijf 85 miljoen klanten heeft dan zijn er mogelijk ook 85 miljoen verschillende meningen over de Allianz group. Het is goed om de verschillende reviews en beoordelingen van hun te lezen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Als u trouwens een klacht heeft over de Allianz group dan is het niet moeilijk om deze in te dienen. Via de website kunt u naar een aparte pagina gaan om uw klacht in te dienen. Vervolgens zal de klacht uiteraard verder afgewikkeld worden.

  Uw mening over Allianz

  Bent u een klant of een klant geweest van de Allianz group? Dan zien we graag uw mening, review en oordeel terug op ErvaringenSite. U kunt hiermee anderen helpen om een goed afgewogen keuze te maken om wel of geen klant van hun te worden. Ook is het natuurlijk fijn om uw mening gepubliceerd te zien op ErvaringenSite. Uw klachten, tips en complimenten zijn van harte welkom.

  Ervaringen over Allianz en services als global assistance en autoverzekeringen. Betrouwbaar en goed? Lees ervaringen op ErvaringenSite!

  Allianz verzekeringen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  6.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  1

  1"'`--

  Door: arachni_name28-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  verzekering voor witgoed

  De klantendienst/dienstverlening is ondermaats.
  Ik heb 3 dagen moeten wachten op een reactie na een melding van een ontploffing in m'n wasmachine. Pas 10 dagen na de melding, sturen ze iemand langs om te komen kijken naar het defecte toestel.
  Eneco en Allianz noemen dat 'de comfort bonus'... Zéér comfortabel, 10 dagen zonder wasmachine, vooral als je met zessen bent...

  Door: Immanuel Boie07-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  reisverzekering

  Wij hebben onze reisverzekering lopen via Allianz. Uitgebreid pakket en doorlopend gekozen. Prijs valt mee in vergelijk met de dekking en service.

  Door: Andres F29-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Makkelijk verzekeren

  Ik vond het makkelijk om me bij Allianz te verzekeren. Er zijn weinig stappen voor nodig en je bent snel overgestapt. Dat vind ik wel echt een aanrader! De site zelf is wel een tikkie onoverzichtelijk. Dat hadden ze op een betere manier in kunnen delen! Tot nu toe ben ik er tevreden, maar ik ben er nog niet lang klant!

  Door: Balderé 05-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Keurig

  Keurige service, nette medewerkers.

  Door: Bern19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Allianz verzekeringen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Allianz verzekeringen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Allianz verzekeringen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Allianz verzekeringen actief?

  Allianz verzekeringen is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Huis, Vervoer, Zorg, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Allianz verzekeringen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.