Assur O’Poil

Alle reviews

Assur O’Poil

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

I-Say merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
i-Say
0 reviews

Op zoek naar meningen en ervaringen in de wereld van enquêtes invullen? Wat zijn de beoordelingen van de mensen uit een online gemeenschap? H...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

Fiverr merklogo voor beoordelingen van Werk en B2B
Fiverr
0 reviews

Heeft u een uniek talent en bent u op zoek naar een platform waar u uw diensten kunt verkopen? Of bent u op zoek naar een freelancer voor een proje...

123test merklogo voor beoordelingen van Overige diensten
123test
0 reviews

 Heb jij wel eens meegedaan aan een test? Wat is een test nou eigenlijk?  iets testen betekent eigenlijk experimenteren met datgene wat j...

Assur O’Poil

 

Uw huisdier verzekeren is een must. U voorkomt hierdoor onaangename uitgaven bij een ongelukje met uw lievelingsdier. Bent u een dierenliefhebber? Hebt u pas een gekocht of geadopteerd? Dan is het van belang dat u uw huisdier laat verzekeren en maandelijks laat controleren door de dierenarts. Er zijn tegenwoordig vele zaken voor uw huisdier. Hebt u nog geen eigen dierenarts? Of wilt u uw huisdier laten verzekeren, maar weet niet welke kliniek betrouwbaar is? Ga dan naar ErvaringenSite en laat u gedegen informeren. U bent er terecht voor het verkrijgen van reviews over verschillende bedrijven naar wens. In de reviews vindt u de informatie van de diensten die het bedrijf aanbiedt, klachten, de dienstverlening en de betaling. Bekijk de ervaringen in de reviews van ErvaringenSite en verzeker uw huisdier! Vertel ons na uw bezoek ook over uw ervaring met het bedrijf waar u mee in zee bent gegaan.

Over Assur O'Poil
Het bedrijf Assur O’Poil zegt gespecialiseerd te zijn in het verzekeren van honden en katten. Het bedrijf Assur O’Poil is opgericht in september 2000 en is gevestigd in Frankrijk. Hoe is dit bedrijf tot stand gekomen? Dankzij de populatie van ongeveer 17,8 miljoen katten en honden in het land. Het bedrijf Assur O’Poil heeft als doel de gezondheidskosten van deze dieren te dekken en de uitgaven te verminderen die u zou moeten investeren om toegang te krijgen tot de veterinaire zorg. Assur O’Poil verschaft de informatie over de huisdierenverzekering, de vergoeding van dierenartskosten en de begeleiding bij het opzetten van een huisdierverzekering.

Producten en diensten van Assur O’Poil
Ziektekostenverzekeraar Assur O’Poil Rricht zich uitsluitend op honden- als kattenverzekering. Ze adviseren het verzekeren van uw geliefd huisdier daar de praktijk vaak uitwijst dat de kosten bij de dierenarts snel hoog kunnen oplopen. Mocht het voorkomen dat uw huisdier wordt gestolen en verwond raakt, wordt aangereden of een schaafwondje krijgt dan kunnen ze de dierenartskosten vergoeden. Naast verzekeren, adviseert Assur O’Poil ook in het opvoeden en onderhouden van uw honden en katten.

Leveringen, garantie & betalingen bij Assur O'Poil
Assur O’Poil zegt die begeleiding te bieden bij het afsluiten van de huisdierenverzekering.  Hun klantenservice is te bereiken op de telefoonnummers 01 77 94 89 02 of +33 0 805 201 202, fax: 01 56 20 59 32 en via e-mail op bonjour@assuropoil.com. U kunt het bedrijf volgen op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube.

Complimenten, klachten en tips voor Assur O’Poil
Het leven van uw huisdier wordt als waardevol als uw eigen beschouwd door Assur O’Poil. Het verzekeren stelt het bedrijf zeer op prijs. Bent u al klant van Assur O’Poil? Hoe ervaart u de dienstverlening van Assur O’Poil? Zijn ze gauw te bereiken bij spoedgevallen? Laat dan spoedig uw ervaring met het bedrijf achter in een review op ErvaringenSite.

Bericht ons in hoeverre het bedrijf werkelijk de verzekeringen aanbiedt, zoals zij adverteert. Hoe het staat met hun service als het gaat om verzekeringen en klantenservice. Vermeld u daarbij de geboden kwaliteit en ook wat u minder vond bij Assur O’Poil. Uw review kan een goede voorspeller van het bedrijf zijn voor toekomstige klanten. Zo weten ook zij als Assur O’Poil de geschikte optie voor hen is.

Staan uw huisdieren nog niet verzekerd bij het bedrijf? Bent u op zoek naar andere bedrijven? Dan staat ErvaringenSite ook voor u klaar!