ErvaringenSite

  Ervaringen Assur O’Poil

  Uw huisdier verzekeren is een must. U voorkomt hierdoor onaangename uitgaven bij een ongelukje met uw lievelingsdier. Bent u een dierenliefhebber? Hebt u pas een gekocht of geadopteerd? Dan is het van belang dat u uw huisdier laat verzekeren en maandelijks laat controleren door de dierenarts. Er zijn tegenwoordig vele zaken voor uw huisdier. Hebt u nog geen eigen dierenarts? Of wilt u uw huisdier laten verzekeren, maar weet niet welke kliniek betrouwbaar is? Ga dan naar ErvaringenSite en laat u gedegen informeren. U bent er terecht voor het verkrijgen van reviews over verschillende bedrijven naar wens. In de reviews vindt u de informatie van de diensten die het bedrijf aanbiedt, klachten, de dienstverlening en de betaling. Bekijk de ervaringen in de reviews van ErvaringenSite en verzeker uw huisdier! Vertel ons na uw bezoek ook over uw ervaring met het bedrijf waar u mee in zee bent gegaan.

  Over Assur O'Poil
  Het bedrijf Assur O’Poil zegt gespecialiseerd te zijn in het verzekeren van honden en katten. Het bedrijf Assur O’Poil is opgericht in september 2000 en is gevestigd in Frankrijk. Hoe is dit bedrijf tot stand gekomen? Dankzij de populatie van ongeveer 17,8 miljoen katten en honden in het land. Het bedrijf Assur O’Poil heeft als doel de gezondheidskosten van deze dieren te dekken en de uitgaven te verminderen die u zou moeten investeren om toegang te krijgen tot de veterinaire zorg. Assur O’Poil verschaft de informatie over de huisdierenverzekering, de vergoeding van dierenartskosten en de begeleiding bij het opzetten van een huisdierverzekering.

  Producten en diensten van Assur O’Poil
  Ziektekostenverzekeraar Assur O’Poil Rricht zich uitsluitend op honden- als kattenverzekering. Ze adviseren het verzekeren van uw geliefd huisdier daar de praktijk vaak uitwijst dat de kosten bij de dierenarts snel hoog kunnen oplopen. Mocht het voorkomen dat uw huisdier wordt gestolen en verwond raakt, wordt aangereden of een schaafwondje krijgt dan kunnen ze de dierenartskosten vergoeden. Naast verzekeren, adviseert Assur O’Poil ook in het opvoeden en onderhouden van uw honden en katten.

  Leveringen, garantie & betalingen bij Assur O'Poil
  Assur O’Poil zegt die begeleiding te bieden bij het afsluiten van de huisdierenverzekering. Hun klantenservice is te bereiken op de telefoonnummers 01 77 94 89 02 of +33 0 805 201 202, fax: 01 56 20 59 32 en via e-mail op bonjour@assuropoil.com. U kunt het bedrijf volgen op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube.

  Complimenten, klachten en tips voor Assur O’Poil
  Het leven van uw huisdier wordt als waardevol als uw eigen beschouwd door Assur O’Poil. Het verzekeren stelt het bedrijf zeer op prijs. Bent u al klant van Assur O’Poil? Hoe ervaart u de dienstverlening van Assur O’Poil? Zijn ze gauw te bereiken bij spoedgevallen? Laat dan spoedig uw ervaring met het bedrijf achter in een review op ervaringensite.be.

  Bericht ons in hoeverre het bedrijf werkelijk de verzekeringen aanbiedt, zoals zij adverteert. Hoe het staat met hun service als het gaat om verzekeringen en klantenservice. Vermeld u daarbij de geboden kwaliteit en ook wat u minder vond bij Assur O’Poil. Uw review kan een goede voorspeller van het bedrijf zijn voor toekomstige klanten. Zo weten ook zij als Assur O’Poil de geschikte optie voor hen is.

  Staan uw huisdieren nog niet verzekerd bij het bedrijf? Bent u op zoek naar andere bedrijven? Dan staat Ervaringensite.be ook voor u klaar!

  Samenvatting NK Veiligste Chauffeur 2018 | Volvo Trucks & TVM verzekeringen

  Assur O’Poil
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Assur O’Poil

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Assur O’Poil een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Assur O’Poil. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Assur O’Poil actief?

  Assur O’Poil is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Assur O’Poil gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.