ErvaringenSite

  Ervaringen AXA brandverzekeringen

  Of u nu een woning huurt of koopt, het is cruciaal om uw woonplaats te beschermen tegen schade als oorzaak van hagel, storm, wateroverlast of brand. Vooral die laatste is de nachtmerrie van iedereen die een huis heeft. Een brand kan uw hele woning in vlammen laten opgaan, en daarbij alles wat zich in de woning bevindt. Daarom is het cruciaal om een goede brandverzekering af te sluiten. Een optie is een brandverzekering van AXA. Misschien bent u al klant bij AXA en wilt u dus sowieso een brandverzekering bij deze bank afsluiten. Toch is het aangeraden om op voorhand even de ervaringen van andere AXA-klanten te lezen. Deze reviews kunt u lezen op ErvaringenSite. Zo heeft u een klare kijk op de zaken bij AXA en kunt u voor uw eigen situatie beslissen of een brandverzekering van AXA de juiste keuze is.

  Over AXA brandverzekeringen

  AXA is een Belgische bank en een verzekeraar die een cruciale rol kan spelen op het vlak van bescherming van uw eigendommen. Een van de belangrijkste verzekeringen die AXA aanbiedt is die voor uw woning. Daarin kunt u een keuze maken tussen de volgende optie: eigenaar huis, huurder huis, eigenaar appartement, huurder appartement, eerst woning, eigenaar appartementsgebouw of syndicus/vereniging van mede-eigendom. Op basis van uw situatie zoekt AXA de geschikte brandverzekering voor u uit. Het doel van AXA is om voor elke klant een brandverzekering op maat op te stellen.


  BTS - Fire

  Diensten

  Om een brandverzekering op maat te kunnen maken, dient u een afspraak te maken met een makelaar bij u in de buurt. Die afspraak kunt u online of telefonisch maken. Tijdens deze afspraak vraagt u om vrijblijvend advies, dus hoeft u niet meteen te beslissen. De makelaar maakt namelijk een persoonlijke offerte voor u op zodat u thuis rustig kunt nadenken over dit voorstel. Op die manier is er geen druk en kunt u in alle rust de juiste keuze voor uw situatie maken. Online kunt u ook al even een kijkje nemen welke brandverzekering bij uw situatie zou passen. Aan de hand van een vragenlijst stelt de online calculator van AXA dan een passende offerte voor u op. Deze voorstelling kunt u dan verder bespreken tijdens een afspraak met de makelaar.

  Klachten

  Klachten kunt u eenvoudig indienen in uw persoonlijke klantenzone genaamd MyAXA. Hiervoor dient u zich aan te melden met uw identiteitskaart of uw persoonlijke activatiecode. Op deze persoonlijke pagina vindt u ook de meeste gestelde vragen. Mocht u dus een probleem hebben, dan kunt u eerst deze vragenlijst contacteren. Bij klachten kunt u ook meteen telefonisch contact opnemen met uw makelaar in de buurt. Die persoon kent uw situatie het beste en kan u dus ook beter van dienst zijn.

  Handige tips

  AXA doet meer dan enkel brandverzekeringen op te stellen. Op de website van AXA vindt u namelijk tal van tips om uw woning beter te beschermen. En dat niet alleen tegen brand. Zo vindt u ook een handige tip voor als u op vakantie gaat. Deel dit niet te veel op sociale media en al zeker niet met andere mensen dan uw vrienden. Het gevaar van sociale media zit hem in het feit dat ook anderen kunnen meelezen dat u uw woning voor een week onbeveiligd achterlaat. De kans op diefstal wordt zo natuurlijk groter. Anders tips gaan over CO-vergiftiging, uw woning beschermen tegen de koude, hoe u stormschade kunt voorkomen of beperken, en hoe u brand in uw huis kunt voorkomen. Lezen kan nooit geen kwaad en een verwittigd mens is er natuurlijk twee waard. Lees daarom deze tips zeker eens door.

  Lees hier de reviews van echte klanten die hun verzekering afsloten bij AXA brandverzekeringen. Hoe is de dekking en de prijs? Is het betrouwbaar?

  AXA brandverzekeringen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AXA brandverzekeringen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is AXA brandverzekeringen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over AXA brandverzekeringen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AXA brandverzekeringen actief?

  AXA brandverzekeringen is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Zorg, Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AXA brandverzekeringen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.