Besured

Alle reviews

Besured

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Besured

Besured is een verzekeringsaanbieder speciaal bedoeld voor de Nederlandse jonge zelfstandigen en studenten. Besured biedt behalve de verplichte basis ziektekosten verzekering ook mogelijkheden tot het afsluiten van aanvullende ziektekosten pakketten en starters hypotheken. Hier vindt u meer informatie en klanten reviews over deze verzekeraar.


Over ons
Alle Nederlanders die ingezeten zijn in ons land zijn verplicht een basis ziektekosten verzekering af te sluiten. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) bepaald ieder jaar welke ziektekosten in het basispakket voor het komende jaar vergoed gaan worden. Het ministerie laat zich hierbij adviseren door het Zorginstituut Nederland (ZiN). Op dit moment kent Nederland negen verschillende zorgverzekeraars. De vier grootste verzekeraars van Nederland zijn VGZ, Achmea, Menzis en CZ. Daarnaast zijn er nog verschillende bedrijven die ziektekostenverzekeringen aanbieden, maar het risico onderbrengen bij één van deze grote verzekeraars. 

Besured is een verzekeringsaanbieder die zich specifiek richt op studenten en Young professionals, maar ook wanneer je geen student of starter meer bent kan je bij Besured verzekeringen afsluiten. Het verzekeringsrisico wordt door Besured uitbesteed aan VGZ, en ze staan bij de Autoriteit Financiële Markten (AFV) ingeschreven onder nummer 12004986. 
Doordat het bedrijf collectieve verzekeringen verkoopt voor momenteel meer dan 150.000 verzekerden kunnen zij hun verzekeringspakket tegen een sterk concurrerende premie aanbieden.

Producten en diensten van Besured
Zoals in bovenstaand uitgelegd is de basisverzekering qua dekking en premie voor iedereen hetzelfde. Het maakt niet uit bij welke hoofdmaatschappij of verzekeringsaanbieder je deze afsluit. Als consument kan je ervoor kiezen om deze basis ziektekostenverzekering uit te bereiden met een Aanvullende Verzekering. De aanvullende verzekeringen worden per ziektekostenverzekeraar samengesteld en kunnen dus onderling verschillen in ziektekosten dekking en in premie.

Het verzekeringsbedrijf Besured verschilt van de andere ziektekostenverzekeraars die de Studentenpolis aanbieden omdat zij hun aanvullende verzekering speciaal aangepast hebben op deze doelgroep. Je kunt zelf aangeven of je bijvoorbeeld een buitenland dekking wilt, tandartsverzekering, fysiotherapie en anticonceptie

Besured biedt ook zogenaamde startershypotheken aan. Dit zijn speciale hypotheekvormen waarbij bij de lening van de bank en het maandelijks aflossen van de lening wordt uitgegaan van een stijgende lijn in het inkomen, en dat over een langere termijn. Net als bij alle hypotheekvormen is een goede toekomstberekening van het te verwachten inkomen cruciaal voor het succes ervan. Wanneer je naast je ziektekostenverzekering ook je hypotheek bij Besured regelt, wordt er een zogenaamde extra combinatie korting beloofd.


Complimenten, Klachten en Tips voor Besured
Wanneer je van ziektekosten verzekeringsmaatschappij wilt wijzigen dien je goed in de gaten te houden wanneer en hoe je je oude verzekering op kan zeggen. Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden van je huidige verzekering. Heb jij persoonlijk een positieve of een negatieve ervaring met het bedrijf Besured? Wil je je ervaring kwijt over de Aanvullende ziektekostenverzekering, de helpdesk of over de startershypotheek? Of heb je een andere op- of aanmerking over dit bedrijf? Laat het ons weten! Schrijf een review en vertel je eigen persoonlijke ervaringen op met dit bedrijf. Deze site wordt niet gesponsord maar is er om ervaringen te delen met andere consumenten. Help ons om van deze site een eerlijke informatiebank te maken, gebouwd op échte klantervaringen.