BNP paribas cardif
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,2

Totaal

7,2

Bestellen

7

Service

7

Prijs

7,6

Leveren

7
14 rating75 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

24-08-2017
 • Bestellen

  2
 • Service

  2
 • Prijs

  2
 • Levering

  2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: anoniem

BNP paribas cardif - traag

als ik telefonisch contact opneem duurt dit een eeuwigheid, altijd langer dan 20 minuten wachten, deze tijd heb ik niet altijd, en als ik dan eens zolang aan de telefoon blijf wachten krijg je meestal ook nog eens een heel onbeleefde aan de lijn die u niet verder wilt helpen. zijn al een maand aan het wachten tot de verzekering in orde is voor onze lening van het huis. De verwerking van informatie gebeurd echt traag daar.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
15-11-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  10
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sjaak

BNP paribas cardif - Mopiprotect is toch van BPN paribas?

Ik heb dus dat mobiprotect van BNP genomen en ik moet zeggen, prima service. Mobiel stuk (scherm natuurlijk) en zonder problemen gemaakt. Ik had hem snel weer terug en alles deed het. Dus geen problemen om je op deze manier te verzekeren.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Teun

BNP paribas cardif - Overlijdingsrisico is zo geregeld

Ik snap weinig van overleidingsrisico enzo maar moest er 1 voor mijn nieuwe huis (koop). Mijn hypotheekadviseer raadde mij dit aan via de rabo bank te doen waar ik ook mijn hypotheek heb. Maar die was veel duurder. Want ik heb zelf even het internet gechecked en deze is maar 10 euro per maand en echt heel simpel om te regelen. Dus voor iedereen die twijfelt; niet direct deze nemen want het kan per persoon schelen, maar wel gewoon even zelf het internet afzoeken want dan ben je een stuk goedkoper uit dan 1 of andere adviseur die ook nog even zijn commissie moet opstrijken!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
07-08-2015
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: John van Hes

BNP paribas cardif - prima overlijdensrisico

Nog nooit van dit bedrijf gehoord maar gek genoeg had het voor mij de goedkoopste overlijdensrisico verzekering nadat ik alles had vergeleken. dus toen maar deze afgesloten. prima toch. alle overlijdensrisico verzekeringen zijn toch allemaal hetzelfde zijn mijn financieel adviseur dus het maakt niet zo heel veel uit waarr je hem afsluit. dus maar gewoon hier gedaan omdat je er 1 moet als je een huis koopt.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Sloop de Crisis

  Sloop de Crisis

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen
 • Allianz verzekeringen

  Allianz verzekeringen

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8Lees ervaringen
 • Hema verzekeringen

  Hema verzekeringen

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over BNP paribas cardif

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij BNP paribas cardif?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen BNP paribas cardif

Bent u ook benieuwd hoe andere mensen denken over de diensten die BNP Paribas Cardif aanbiedt? BNP Paribas Cardif is een financiële instelling die zich bezighoudt met onder meer het aanbieden van verzekeringen. Het bedrijf richt zich onder meer op overlijdensrisicoverzekeringen en andere verzekeringen die ervoor zorgen dat mensen ondanks het feit dat de kostwinner wegvalt er inkomen binnen blijft komen.
 
Over BNP Paribas Cardif 
Dit bedrijf houdt zich bezig met het aanbieden van verzekeringen. Het bedrijf BNP Paribas Cardif maakt echter onderdeel uit van een groter geheel. BNP Paribas Cardif is onderdeel van de BNP Paribas Groep. Het grotere geheel is een van de grootste financiële instellingen ter wereld. Het bedrijf is in meer dan 75 landen actief en bij het bedrijf werken ongeveer 180.000 mensen. 140.000 mensen werken in Europa.
 
In België houdt het bedrijf zich onder andere bezig met het aanbieden van verzekeringen, investeringsoplossingen en het aanbieden van adviezen. BNP Paribas wil een duurzame speler zijn in de financiële wereld. Dat geldt niet alleen voor de producten die ze aanbieden, maar ook voor de manier waarop zij met hun klanten omgaan. Op deze manier geeft het bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen vorm.
 
Een "doodgewone" trading day bij bnp paribas, zie het hier!


Diensten BNP Paribas Cardif 
Zoals gezegd houdt dit bedrijf zich in België vooral bezig met het aanbieden van verzekeringen. Het grootste gedeelte van die verzekeringen richten zich er dan weer op om de verzekerde van inkomen te voorzien als hij daar niet meer toe in staat is.  Zo biedt het bedrijf een overlijdensrisicoverzekering aan. Een overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat op het moment dat iemand overlijdt, er toch voor zijn nabestaanden inkomsten binnen blijven komen.
 
Ook als iemand niet meer in staat is om te werken, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid, kan hij zich daar bij dit bedrijf voor verzekeren. De instelling biedt een speciale verzekering aan die ervoor zorgt dat mensen, ook al zijn ze niet meer in staat om te werken, toch aan hun hypotheek betalingsverplichtingen kunnen voldoen.
 
Naast het aanbieden van deze verzekeringen heeft het bedrijf ook nog een polis om elektronica te verzekeren. Ook voor bedrijven biedt BNP Paribas Cardif een aantal andere verzekeringen aan. Zo kan het bedrijf krediet verzekeren en een garantiestelling afgeven.
 
Klachten BNP Paribas Cardif 
Als u een klacht heeft over deze instelling, dan kunt u deze op verschillende wijze bij het bedrijf melden. In de eerste plaats is het natuurlijk mogelijk om een bericht te sturen via de website. Het bedrijf stuurt dan binnen 2 dagen een ontvangstbevestiging en komt binnen 5 werkdagen met een inhoudelijke reactie.
 
Als u geen zin hebt om zo lang te wachten, dan kunt u ook direct met BNP Paribas Cardif bellen. Het bedrijf heeft een lokaal telefoonnummer en op maandag tot en met vrijdag wordt van 08:30 tot 17:30 de telefoon opgenomen. Ook is het mogelijk om via de site een zogenaamd bel-me-terug formulier in te vullen. Het bedrijf belt u dan binnen 2 werkdagen terug op een moment dat het u uitkomt.
 
Heeft u zelf al ervaringen met de diensten die BNP Paribas Cardif aanbiedt? Deel dan uw ervaringen op deze site. Zo kunnen andere mensen beter beoordelen of ze zich ook bij deze verzekeraar moeten verzekeren, of beter voor een andere kunnen kiezen.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!