ErvaringenSite

  Ervaringen Brand New Day

  Verzekeringen, pensioenen, beleggen

  en het hele bankwezen zijn een grote en voor veel mensen erg verwarrende sector. Hoe weet je welk bedrijf betrouwbaar is, waar haal je het beste rendement, welke bank is gemakkelijk te bereiken en mee om te gaan? Dat is niet zo gemakkelijk om gewoon te bepalen! En als we het over beleggen hebben, zullen de meeste mensen ook niet weten waar te beginnen. Hiermee helpt ErvaringenSite je. Omdat het zo belangrijk is om je zo goed en uitgebreid mogelijk te informeren over je financiële toekomst, moet je zeker alle reviews, besprekingen en ervaringen van anderen lezen over Brand New Day. Je wil toch ook weten hoe het er persoonlijk aan toe gaat bij dit bedrijf? Als je zelf ervaringen hebt met dit bedrijf, help je anderen enorm door hier jouw mening en ervaringen achter te laten. Ben je tevreden? Laat het weten! Ging er iets mis in jouw omgang met Brand New Day? Vertel het aan de wereld!

  Over Brand New Day
  Brand New Day is een Nederlandse bank, een beheerder van beleggingsinstellingen, een premiepensioeninstelling en een (levens)verzekeraar. Je kan hier dus investeren op de beurs, je pensioen opbouwen, indexbeleggen, spaarrekeningen opbouwen, en nog een hele boel andere financiële zaken. Het Amsterdamse bedrijf is opgericht in 2010 door hetzelfde kernteam dat in 2000 Binckbank heeft opgericht. Die laatste is ondertussen één van de marktleiders in Nederland. Brand New Day is geen onderdeel van Binckbank, het zijn verschillende entiteiten. Momenteel werken er minder dan 200 personeelsleden bij BrandNewDay, en beheert het bedrijf ongeveer 3 miljard euro, verspreid over 300.000 klanten. Hun slogan is: “Calvinistisch in kosten, Bourgondisch in service”.

  Producten en diensten van Brand New Day
  Bij Brand New Day kan je, onder andere, terecht voor de volgende concrete diensten:

  • Bedrijfspensioen
  • ZZP’erpensioen
  • Pensioenrekening (zowel een spaarrekening als beleggen)
  • Lijfrente-uitkeringen
  • Kinderrekening
  • Overlijdingsrisicoverzekering

  Brand New Day is dus erg actief in de wereld van sparen en verzekeren. Meestal is dit voor een aanvullend pensioen of pensioen via je werk, maar ook voor aflossingen van een hypotheek, studies van je kinderen, enzovoort.

  Daarnaast zijn ze ook een speler in de beleggingssector, met een paar miljard euro in beheer. Vooral automatisch indexbeleggen (investeren in een indexfonds dat het verloop van een volledige markt volgt) is een prominente dienst die ze aanbieden. Hieraan gekoppeld hebben ze automatische risicoafbouw, waarmee je kan instellen wanneer je je geld wil opnemen, en naarmate die datum dichterbij komt zal je meer beleggen in obligatiefondsen ten opzichte van aandelenfondsen.

  Klachten, complimenten en tips voor Brand New Day
  Brand New Day is op zich een redelijk nieuwe speler op de markt, net 10 jaar oud. Heb jij er al ervaring mee? Laat dan zeker een bespreking achter met jouw positieve én negatieve ervaringen op ErvaringenSite. Hiermee help je veel anderen om een duidelijk en genuanceerd beeld te vormen van Brand New Day. Omdat het om geld gaat is het enorm belangrijk om je mening te delen. Ben je ergens niet tevreden over, is er ergens is misgelopen met jouw zuurverdiende centen? Laat het dan weten aan anderen! Maar eveneens als je een goede ervaring hebt gehad met Brand New Day, is het ook belangrijk dat je dit deelt!

  KBC Verzekeringen: altijd een stapje voor

  Brand New Day
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Brand New Day

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Brand New Day een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Brand New Day. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brand New Day actief?

  Brand New Day is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brand New Day gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.