Brand New Day

Alle reviews

Brand New Day

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

Brand New Day

Verzekeringen, pensioenen, beleggen en het hele bankwezen zijn een grote en voor veel mensen erg verwarrende sector. Hoe weet je welk bedrijf betrouwbaar is, waar haal je het beste rendement, welke bank is gemakkelijk te bereiken en mee om te gaan? Dat is niet zo gemakkelijk om gewoon te bepalen! En als we het over beleggen hebben, zullen de meeste mensen ook niet weten waar te beginnen. Hiermee helpt ErvaringenSite je. Omdat het zo belangrijk is om je zo goed en uitgebreid mogelijk te informeren over je financiële toekomst, moet je zeker alle reviews, besprekingen en ervaringen van anderen lezen over Brand New Day. Je wil toch ook weten hoe het er persoonlijk aan toe gaat bij dit bedrijf? Als je zelf ervaringen hebt met dit bedrijf, help je anderen enorm door hier jouw mening en ervaringen achter te laten. Ben je tevreden? Laat het weten! Ging er iets mis in jouw omgang met Brand New Day? Vertel het aan de wereld!

Over Brand New Day
Brand New Day is een Nederlandse bank, een beheerder van beleggingsinstellingen, een premiepensioeninstelling en een (levens)verzekeraar. Je kan hier dus investeren op de beurs, je pensioen opbouwen, indexbeleggen, spaarrekeningen opbouwen, en nog een hele boel andere financiële zaken. Het Amsterdamse bedrijf is opgericht in 2010 door hetzelfde kernteam dat in 2000 Binckbank heeft opgericht. Die laatste is ondertussen één van de marktleiders in Nederland. Brand New Day is geen onderdeel van Binckbank, het zijn verschillende entiteiten. Momenteel werken er minder dan 200 personeelsleden bij BrandNewDay, en beheert het bedrijf ongeveer 3 miljard euro, verspreid over 300.000 klanten. Hun slogan is: “Calvinistisch in kosten, Bourgondisch in service”.

Producten en diensten van Brand New Day
Bij Brand New Day kan je, onder andere, terecht voor de volgende concrete diensten:

  • Bedrijfspensioen
  • ZZP’erpensioen
  • Pensioenrekening (zowel een spaarrekening als beleggen)
  • Lijfrente-uitkeringen
  • Kinderrekening
  • Overlijdingsrisicoverzekering

Brand New Day is dus erg actief in de wereld van sparen en verzekeren. Meestal is dit voor een aanvullend pensioen of pensioen via je werk, maar ook voor aflossingen van een hypotheek, studies van je kinderen, enzovoort.

Daarnaast zijn ze ook een speler in de beleggingssector, met een paar miljard euro in beheer. Vooral automatisch indexbeleggen (investeren in een indexfonds dat het verloop van een volledige markt volgt) is een prominente dienst die ze aanbieden. Hieraan gekoppeld hebben ze automatische risicoafbouw, waarmee je kan instellen wanneer je je geld wil opnemen, en naarmate die datum dichterbij komt zal je meer beleggen in obligatiefondsen ten opzichte van aandelenfondsen.

Klachten, complimenten en tips voor Brand New Day
Brand New Day is op zich een redelijk nieuwe speler op de markt, net 10 jaar oud. Heb jij er al ervaring mee? Laat dan zeker een bespreking achter met jouw positieve én negatieve ervaringen op ErvaringenSite. Hiermee help je veel anderen om een duidelijk en genuanceerd beeld te vormen van Brand New Day. Omdat het om geld gaat is het enorm belangrijk om je mening te delen. Ben je ergens niet tevreden over, is er ergens is misgelopen met jouw zuurverdiende centen? Laat het dan weten aan anderen! Maar eveneens als je een goede ervaring hebt gehad met Brand New Day, is het ook belangrijk dat je dit deelt!