CZ Zorgverzekering

Alle reviews

CZ Zorgverzekering

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Hema verzekeringen merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Hema verzekeringen
6 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Hema verzekeringen? Hema verzekeringen is een organisatie welke er al vele jaren is. Natuurlijk zijn ze bekend ...

Corona Direct merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Corona Direct
13 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Corona direct is al vele jaren actief op de markt. Het biedt verschillende verzekeringen aan. Denk hierbij aan...

Europ assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Europ assistance
17 reviews

Waarom zou ik naar Europ assistance gaan? En wat doen ze precies? Het idee van de site is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers...

DKV merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
DKV
12 reviews

Op zoek naar een nieuwe verzekeraar of ben je gewoon benieuwd welke verzekeraars er nog bestaan? Kijk eens bij DKV. Wat klanten vinden van DKV, hun...

CZ Zorgverzekering

CZ Zorgverzekering is een onderdeel van de CZ Groep. CZ Groep is een Nederlandse zorgverzekeraar. Het werd in 1930 opgericht in Tilburg en is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. CZ Zorgverzekering zit dus in de verzekeringsbranche en focust zich op zorgverzekeringen.  Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met CZ Zorgverzekering hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite ook naar andere verzekeraars reviews zoeken. 

Over CZ Zorgverzekering
CZ staat voor Centraal Ziekenfonds en werd in 1930 opgericht in Tilburg. Het is oorspronkelijk ontstaan vanuit het bisdom van Den Bosch dat vóór 1930 diverse ziekenfondsen in beheer had. Nadat deze ziekenfondsen samen werden gevoegd onstond het Centraal Ziekenfonds, bekend als CZ. Bij oprichting had het 7500 leden. Inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid, ook omdat CZ in 2009 de zorgverzekeringen overnam van Delta Lloyd en OHRA. Het bedrijf heeft nu ongeveer 3,5 miljoen verzekerden en heeft een jaaromzet van ruim acht miljard euro. Daarmee is CZ Zorgverzekering één van de drie grootste verzekeraars van Nederland. 

Producten en diensten
CZ biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor u als natuurlijk persoon maar ook zakelijke verzekeringen en ZZP verzekeringen. Bij CZ kunt u terecht voor bijvoorbeeld basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen, tandarts verzekeringen etc. Een breed scala aan verzekeringen dus maar wat past nu het best bij u? Voorbeelden van diensten die CZ aanbiedt zijn bijvoorbeeld:

- JUST: 
Sinds 2019 heeft CZ het label Just op de markt gebracht. Dit is een budgetverzekering die vooral jongeren en mensen die wat minder te besteden hebben zou moeten aanspreken. Het label bestaat uit drie pakketten die betaalbaar zijn omdat er geen onnodige dekkingen in zitten. Een basispakket en optioneel een aanvullende verzekering en tandartsverzekering.  

Collectieve verzekering: 
CZ biedt de mogelijkheid tot collectief verzekeren. Dit houdt in dat als iemand in uw familie of huishouden, bijvoorbeeld uw ouders, verzekerd zijn bij CZ zij meeprofiteren van een korting op de verzekeringspremie. En als u een collectieve aanvullende verzekering heeft dan profiteert het hele gezin mee van extra vergoedingen. 

FitzMe Portal: 
Als u via uw werkgever een collectieve verzekering heeft afgesloten krijgt u exclusieve toegang tot het FitzMe portal. Dit is een app die ontwikkeld is om te werken aan uw gezondheid. De app bevat praktische informatie, oefeningen en gezondheidsprogramma's voor veel voorkomende gezondheidsklachten, zoals bijvoorbeeld stress en/of slaapproblemen. Ook kunt u via de app/het portal een videobel-afspraak inplannen met een coach die u verder zal helpen met het werken aan uw gezondheid. 

Aanbevelingen, klachten en tips over CZ Zorgverzekering
ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw review en/of mening over CZ Zorgverzekering op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat anderen van CZ Zorgverzekering vinden. Lees hier de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over CZ Zorgverzekering.