ErvaringenSite

  Ervaringen CZ Zorgverzekering

  CZ Zorgverzekering is een onderdeel van de CZ Groep. CZ Groep is een Nederlandse zorgverzekeraar. Het werd in 1930 opgericht in Tilburg en is een niet op winst gerichte onderlinge waarborgmaatschappij. CZ Zorgverzekering zit dus in de verzekeringsbranche en focust zich op zorgverzekeringen. Op deze pagina kunt u de ervaringen achterhalen die andere mensen met CZ Zorgverzekering hebben, dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Ook kunt u op ErvaringenSite ook naar andere verzekeraars reviews zoeken.

  Over CZ Zorgverzekering

  CZ staat voor Centraal Ziekenfonds en werd in 1930 opgericht in Tilburg. Het is oorspronkelijk ontstaan vanuit het bisdom van Den Bosch dat vóór 1930 diverse ziekenfondsen in beheer had. Nadat deze ziekenfondsen samen werden gevoegd onstond het Centraal Ziekenfonds, bekend als CZ. Bij oprichting had het 7500 leden. Inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid, ook omdat CZ in 2009 de zorgverzekeringen overnam van Delta Lloyd en OHRA. Het bedrijf heeft nu ongeveer 3,5 miljoen verzekerden en heeft een jaaromzet van ruim acht miljard euro. Daarmee is CZ Zorgverzekering één van de drie grootste verzekeraars van Nederland.

  Rvs verzekeringen ad 1993

  Producten en diensten

  CZ biedt een breed scala aan verzekeringen aan voor u als natuurlijk persoon maar ook zakelijke verzekeringen en ZZP verzekeringen. Bij CZ kunt u terecht voor bijvoorbeeld basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen, tandarts verzekeringen etc. Een breed scala aan verzekeringen dus maar wat past nu het best bij u? Voorbeelden van diensten die CZ aanbiedt zijn bijvoorbeeld:

  - JUST:
  Sinds 2019 heeft CZ het label Just op de markt gebracht. Dit is een budgetverzekering die vooral jongeren en mensen die wat minder te besteden hebben zou moeten aanspreken. Het label bestaat uit drie pakketten die betaalbaar zijn omdat er geen onnodige dekkingen in zitten. Een basispakket en optioneel een aanvullende verzekering en tandartsverzekering.

  - Collectieve verzekering:
  CZ biedt de mogelijkheid tot collectief verzekeren. Dit houdt in dat als iemand in uw familie of huishouden, bijvoorbeeld uw ouders, verzekerd zijn bij CZ zij meeprofiteren van een korting op de verzekeringspremie. En als u een collectieve aanvullende verzekering heeft dan profiteert het hele gezin mee van extra vergoedingen.

  - FitzMe Portal:
  Als u via uw werkgever een collectieve verzekering heeft afgesloten krijgt u exclusieve toegang tot het FitzMe portal. Dit is een app die ontwikkeld is om te werken aan uw gezondheid. De app bevat praktische informatie, oefeningen en gezondheidsprogramma's voor veel voorkomende gezondheidsklachten, zoals bijvoorbeeld stress en/of slaapproblemen. Ook kunt u via de app/het portal een videobel-afspraak inplannen met een coach die u verder zal helpen met het werken aan uw gezondheid.

  Aanbevelingen, klachten en tips over CZ Zorgverzekering

  ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw review en/of mening over CZ Zorgverzekering op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat anderen van CZ Zorgverzekering vinden. Lees hier de aanbevelingen, klachten en tips van anderen over CZ Zorgverzekering.

  CZ Zorgverzekering
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CZ Zorgverzekering

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CZ Zorgverzekering een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CZ Zorgverzekering. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CZ Zorgverzekering actief?

  CZ Zorgverzekering is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CZ Zorgverzekering gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.