CZdirect

Alle reviews

CZdirect

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

CZdirect

Op het moment dat je opzoek bent naar een online zorgverzekering dan kan je kiezen voor het CZ. De online zorgverzekering van het CZ is CZdirect. Deze zorgverzekering heeft een scherpe premie en een goede service. Er zijn vele aanbieders van online zorgverzekeringen zoals czdirect.cz.nl Op onze reviewpagina van ErvaringenSite kan je de ervaringen van andere klanten vinden die ervoor gekozen hebben om gebruik te maken van CZdirect.

Wat is CZdirect
Deze verzekeraar biedt de mogelijkheid om een online zorgverzekering af te sluiten via hun website. Op de website kan je de verschillende soorten dekkingen die ze aanbieden vergelijken. Tevens krijg je direct een overzicht van totale maandelijkse premie voor je zorgverzekering. Eerst zal je een keuze moeten maken uit je basisverzekering. Onder de vergoeding van je basisverzekering valt de belangrijkste zorg zoals je huisarts, het ziekenhuis en de apotheek. Vervolgens maak je de keuze uit een aanvullende verzekering. De vergoedingen die hieronder vallen zijn erg breed van spoedzorg wereldwijd tot fysiotherapie. Als laatste kies je de tandartsverzekering. Hiermee voorkom je hoge kosten en vallen de vergoedingen voor controles, gaatjes die gevuld moeten worden, kronen en bruggen. Daarnaast bieden ze ook nog Get Fit aan, hierbij ontvang je iedere week een menu en sportoefeningen om thuis te doen. CZdirect staat bekend om hun super goede klantenservice en hun voordelige verzekering voor de meest gekozen zorg. Je kan de zorg en verzekering geheel onlineregelen.

De producten van CZdirect
Op de website van CZdirect kan je kiezen voor verschillende dekkingen voor je zorgverzekering. De basisverzekering is verplicht voor iedereen. Je kan ervoor kiezen om een van de vijf aanvullende verzekeringen af te sluiten. Daarnaast biedt CZdirect nog twee tandartsverzekeringen aan. CZdirect is een onderdeel van CZ en je kan alles met betrekking tot je zorgverzekering online regelen via Mijn CZ. Je kan hier je rekeningen bekijken en je berichten. Tevens kan je je medicijnen bestellen bij een online apotheek of de verpleegkundige appen als je vragen hebt over je gezondheid. Je bent vrij in de keuze voor je zorgverlener en deze zorg wordt voor 100% vergoed op het moment dat je kiest voor een aangesloten zorgverlener. Op het moment dat een zorgverlener geen contract heeft dan krijg je 65% vergoed van de kosten tot een maximaal bedrag.

Complimenten, klachten en tips voor CZdirect
Op het moment dat je hebt gekozen voor CZdirect om je zorgverzekering online af te sluiten dan heb je een klantervaring met deze zorgverzekeraar gehad. Het is belangrijk voor andere potentiële klanten om ervaringen van anderen te lezen. Het maakt niet uit of deze positief of negatief zijn. Op basis van ervaringen van andere klanten is het makkelijker voor hen om een keuze te maken voor een zorgverzekering. Je kan verschillende soorten klantervaringen achterlaten. Of het nou gaat om het afsluiten van je zorgverzekering, het afhandelen van een declaratie, een ervaring met de klantenservice of het gebruik van een van de online services die CZdirect aanbiedt.