Denta Plan

Alle reviews

Denta Plan

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Denta Plan

Het vinden van een goede verzekering met de juiste dekking gaat tegenwoordig makkelijker dan je denkt. Je kunt namelijk de ervaringen van andere klanten met de diverse polissen en aanbieders lezen in de reviews die zij op onze website publiceren. Op die manier kom je precies te weten wat elke verzekeraar te bieden heeft en hoe dit bij jouw wensen en eisen past. Het is de manier om uiteindelijk voor de best gewaardeerde maatschappij te kiezen zodat je zeker weet dat alle kosten vergoed worden zonder dat je op de kleine lettertjes hoeft te letten. Wij hopen je met al deze informatie behulpzaam te kunnen zijn zodat jij de beste beslissing voor jezelf en je familie kunt nemen.

Over Denta Plan
Denta Plan is een website die tandverzekeringen aanbiedt. De site is eigendom van en wordt beheerd door VMOB SOHO, een verzekeraar die gevestigd is in Brussel en die werkt volgens het AssurMiFID reglement. Dit is een Europese richtlijn die klanten van verzekeringsproducten beschermt door gedragsregels op te leggen aan de maatschappijen die dit soort producten aanbieden. De meest gestelde vragen worden op de homepagina van Denta Plan beantwoord, voor meer informatie kun je gebruik maken van het contactformulier. Voor klachten over de polissen van deze verzekeraar kun je vanzelfsprekend contact met hen opnemen. Mocht de behandeling van jouw klacht je niet bevallen dan kun je ook contact opnemen met de Ombudsman van verzekeringen in Brussel.

De producten van Denta Plan
Als je een tandverzekering af wilt sluiten in België dan kun je via de site van Denta Plan direct de premie berekenen die je gaat betalen. Je kiest eenvoudig voor wie de polis is, je kunt behalve jezelf ook je partner en kinderen mee verzekeren. Vanaf een derde kind betaal je voor deze kinderen geen extra premies. Door het contactformulier van deze site te gebruiken krijg je alle informatie over de polissen en dekkingen naar je e-mail adres gestuurd. Standaard omvatten alle aangeboden polissen de vergoeding van regelmatige tandartsbezoeken, onderzoeken, het verwijderen van tandsteen en het verzegelen van groeven en putjes. Voor het trekken van tanden en het vullen van gaatjes betaalt Denta Plan je tussen de 50% en 90% van de gemaakte kosten terug. Dit soort verzekeringen kun je 3 maanden voor de jaarlijkse vervaldatum opzeggen. Doe je dit niet dan wordt hij automatisch met weer een jaar verlengd.

Reviews over Denta Plan
Heb jij voor jezelf en je gezin een tandverzekering bij deze aanbieder? Laat ons weten hoe tevreden jij bent door een review te schrijven en die op onze website te plaatsen. Zo help je nieuwe klanten aan de juiste informatie over onder meer de kwaliteit van de geleverde service en de vriendelijkheid van de medewerkers. Wij willen met alle beoordelingen laten zien hoe jullie als klanten deze verzekeraar waarderen. Door jouw beoordeling te publiceren help je ons daarbij dat zo goed en onpartijdig mogelijk te doen. Als je zelf regelmatig reviews leest dan weet je dat nieuwe klanten veel behoefte hebben aan de ervaring die jij bij Denta Plan hebt opgedaan.