ErvaringenSite

  Ervaringen DKV

  Op zoek naar een nieuwe verzekeraar of ben je gewoon benieuwd welke verzekeraars er nog bestaan? Kijk eens bij DKV. Wat klanten vinden van DKV, hun service en de verschillende verzekeringen lees je hier op ErvaringenSite!  

  Over DKV 
  DKV Belgium NV werd in 1964 opgericht als eerste buitenlands filiaal van de Deutsche Krankenversicherung AG. DKV is intussen uitgegroeid tot één van de Belgische specialisten op vlak van private ziekteverzekeringen. Ze bieden een compleet gamma van waarborgen voor particulieren en ondernemingen. Hierdoor kunnen ze rekenen op het vertrouwen van meer dan 2 miljoen klanten. Dankzij een samenwerking met meer dan 6 000 tussenpersonen slagen ze erin een sterke marktpositie te behouden en daardoor kunnen ze de behoeftes van klanten beter in kaart brengen. 


  Wie is DKV?

  Diensten van DKV 
  DKV is dus een verzekeraar die heel wat diensten aanbiedt zoals Medi-Card, AssurPharma, DKV Assistance en DKV App. Je kan er natuurlijk ook terecht voor hospitalisatieverzekeringen, ambulante kosten, tandzorg, gewaarborgd inkomen, zorgverzekering en expats.  

  De dienst DKV Medi-Card houdt in dat je bij een ziekenhuisopname je Medi-Card gebruikt als betaalmiddel, dit kan enkel in ziekenhuizen die de Medi-Card aanvaarden. Zo hoef je geen voorschot te betalen en wordt DKV meteen op de hoogte gebracht van je ziekenhuisopname en de factuur. In de apotheek gebruik je de kaart om je BVAC-attesten rechtstreeks door je apother naar DKV te laten doorsturen. 

  De AssurPharma-dienst zorgt ervoor dat je apothekersbriefjes door de apotheker worden doorgestuurd naar DKV, zo heb jij minder administratie.  

  Voor meer informatie over hun diensten kan je kijken op de website van DKV. 

  Klachten of vragen voor DKV 
  Heb je vragen of een klacht over DKV? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via een contactformulier op de website. Op de website vind je ook heel wat informatie en veelgestelde vragen, misschien wordt jouw vraag hier beantwoord. 

  Schrijf je eigen review! 
  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met DKV? Is DKV je verzekeraar en ben je tevreden over hun diensten? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van DKV. Zo help je hen bij het maken van een beslissing! 

  Sta je op het punt om een verzekering af te sluiten bij DKV? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite! 

  DKV
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over DKV

  Uw beoordeling