Fast Cover Travel Insurance

Alle reviews

Fast Cover Travel Insurance

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

NKC merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
NKC
0 reviews

De NKC is één van de vele verzekering aanbieders in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen voor mensen die met de ...

Fast Cover Travel Insurance

 

Op zoek naar een reisverzekering? Natuurlijk hebben wij op ErvaringenSite ook een rubriek opgenomen waarin we de verschillende verzekeringen bespreken. Het is altijd aan te randen om voordat je op vakantie gaat te bekijken of je wel voldoende verzekerd bent. De meeste ziektekostenverzekeringen hebben een Europadekking, en bij de verschillende aanvullende verzekeringen wordt een werelddekking gegeven. Dingen die je koopt met je creditcard zijn ook vaak automatisch verzekerd. Maar soms is het handig een extra reisverzekering af te sluiten. En dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk online, via het internet. Je hoeft er niet eens de deur voor uit!  Fast Cover Travel Insurance biedt de mogelijkheid aan iedereen die nog snel even een reisverzekering wilt afsluiten. Hier kunt u lezen wat anderen van Fast Cover Travel Insurance vinden. Zelf uw review achterlaten wordt ook zeer gewaardeerd! 

Over Fast Cover Travel Insurance
Fast Cover Travel Insurance is onderdeel van de Hollard Insurance Group. Deze zijn gevestigd in Zuid-Afrika. Het bedrijf werd in 1980 opgericht door Robert Enthoven. De familie Enthoven heeft tot op heden nog steeds de meerderheid van de aandelen in handen, ondergebracht in het The Enthoven Family Trust (EFT) en internationaal via Capricorn Ventures International (CVI). Fast Cover Travel Insurance lanceerden in 2010 hun online reisverzekering. Hun verkooppunten zijn de uitstekende service, gebruiksvriendelijke website en vereenvoudigde Product Disclosure Statement.

Producten en Diensten van Fast Cover Travel Insurance
Fast Cover-reizigers hebben toegang tot het 24-uurs Emergency Assistance-team. Er wordt deskundig reisadvies en noodhulp geboden en zijn telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar. Alle Fast Cover-polissen zijn ondergebracht bij door Hollard Insurance, een vertrouwd merk dat ook grote Australische bedrijven zoals Woolworths Insurance, Medibank en RSPCA Pet Insurance verzekert. Ze bieden een breed scala aan verzekeringsproducten en -diensten aan, en hebben totaal meer dan 7,2 miljoen polishouders. Fast Cover werkt samen met Hollard Insurance eraan om reisverzekeringen sneller af te sluiten en de dekking eenvoudiger te maken. Op de website kun je in één oogopslag de dekking zien en de prijs voor de polis. Na het online invullen van de gevraagde gegevens worden de aanvragen verwerkt en binnen 24 uur wordt uitsluitsel gegeven of de polisaanvraag geaccepteerd is en er dekking verleent kan worden ja of nee. 

Complimenten, Klachten en Tips over Fast Cover Travel Insurance
Heeft u wel eens een verzekering via Hiollard afgesloten? Of gebruik gemaakt van de Fast Cover Travel Insurance? Wij zijn heel nieuwsgierig naar uw ervaringen. Laat ons weten hoe het ging met het afsluiten van de polis, en hoe u bijgestaan werd toen er schade ontstond. Heeft u alle schade vergoed gekregen? Hoe ging het met de afhandeling van uw claim?  En met de betaling van de verzekeringspremie? Is de klantenservice inderdaad 24 uur per dag, 7 dagen per week open, of heeft u hier andere ervaringen mee? Wij horen graag wat u van deze internationale verzekeraard vind. Uw persoonlijke beoordeling kan anderen helpen een belangrijke beslissing te maken. Help mee en maak van ErvaringenSite de beste en meest volledige vergelijkingssite van Nederland en Belgie!