ErvaringenSite

  Ervaringen Fast Cover Travel Insurance

  Op zoek naar een reisverzekering? Natuurlijk hebben wij op ErvaringenSite.be ook een rubriek opgenomen waarin we de verschillende verzekeringen bespreken. Het is altijd aan te randen om voordat je op vakantie gaat te bekijken of je wel voldoende verzekerd bent. De meeste ziektekostenverzekeringen hebben een Europadekking, en bij de verschillende aanvullende verzekeringen wordt een werelddekking gegeven. Dingen die je koopt met je creditcard zijn ook vaak automatisch verzekerd. Maar soms is het handig een extra reisverzekering af te sluiten. En dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk online, via het internet. Je hoeft er niet eens de deur voor uit! Fast Cover Travel Insurance biedt de mogelijkheid aan iedereen die nog snel even een reisverzekering wilt afsluiten. Hier kunt u lezen wat anderen van Fast Cover Travel Insurance vinden. Zelf uw review achterlaten wordt ook zeer gewaardeerd!

  Over Fast Cover Travel Insurance
  Fast Cover Travel Insurance is onderdeel van de Hollard Insurance Group. Deze zijn gevestigd in Zuid-Afrika. Het bedrijf werd in 1980 opgericht door Robert Enthoven. De familie Enthoven heeft tot op heden nog steeds de meerderheid van de aandelen in handen, ondergebracht in het The Enthoven Family Trust (EFT) en internationaal via Capricorn Ventures International (CVI). Fast Cover Travel Insurance lanceerden in 2010 hun online reisverzekering. Hun verkooppunten zijn de uitstekende service, gebruiksvriendelijke website en vereenvoudigde Product Disclosure Statement.

  Producten en Diensten van Fast Cover Travel Insurance
  Fast Cover-reizigers hebben toegang tot het 24-uurs Emergency Assistance-team. Er wordt deskundig reisadvies en noodhulp geboden en zijn telefonisch 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar. Alle Fast Cover-polissen zijn ondergebracht bij door Hollard Insurance, een vertrouwd merk dat ook grote Australische bedrijven zoals Woolworths Insurance, Medibank en RSPCA Pet Insurance verzekert. Ze bieden een breed scala aan verzekeringsproducten en -diensten aan, en hebben totaal meer dan 7,2 miljoen polishouders. Fast Cover werkt samen met Hollard Insurance eraan om reisverzekeringen sneller af te sluiten en de dekking eenvoudiger te maken. Op de website kun je in één oogopslag de dekking zien en de prijs voor de polis. Na het online invullen van de gevraagde gegevens worden de aanvragen verwerkt en binnen 24 uur wordt uitsluitsel gegeven of de polisaanvraag geaccepteerd is en er dekking verleent kan worden ja of nee.

  Complimenten, Klachten en Tips over Fast Cover Travel Insurance
  Heeft u wel eens een verzekering via Hiollard afgesloten? Of gebruik gemaakt van de Fast Cover Travel Insurance? Wij zijn heel nieuwsgierig naar uw ervaringen. Laat ons weten hoe het ging met het afsluiten van de polis, en hoe u bijgestaan werd toen er schade ontstond. Heeft u alle schade vergoed gekregen? Hoe ging het met de afhandeling van uw claim? En met de betaling van de verzekeringspremie? Is de klantenservice inderdaad 24 uur per dag, 7 dagen per week open, of heeft u hier andere ervaringen mee? Wij horen graag wat u van deze internationale verzekeraard vind. Uw persoonlijke beoordeling kan anderen helpen een belangrijke beslissing te maken. Help mee en maak van ErvaringenSite.be de beste en meest volledige vergelijkingssite van Nederland en Belgie!

  Examen economie - Risico en verzekeren #1

  Fast Cover Travel Insurance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fast Cover Travel Insurance

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fast Cover Travel Insurance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fast Cover Travel Insurance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fast Cover Travel Insurance actief?

  Fast Cover Travel Insurance is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fast Cover Travel Insurance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.