ErvaringenSite

  Ervaringen HEMA Zorgverzekering

  Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? Dan willen wij u hiermee graag helpen, op de ErvaringenSite vindt u alle belangrijke informatie over verschillende zorgverzekeraars die beschikbaar zijn in de Benelux, deze pagina gaat over de HEMA zorgverzekering. Als u aan zorgverzekeraars denkt, zult u waarschijnlijk niet meteen aan de HEMA denken. HEMA staat namelijk meer bekend om zijn keten van warenhuizen waar u van alles en nog wat kunt kopen, van worsten tot aan fietsen. Maar misschien bent u na het lezen van de reviews van onze andere bezoekers toch bereid om een zorgverzekering bij de HEMA af te sluiten.

  Over HEMA zorgverzekering
  De naam HEMA is een acroniem voor de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. De eerste vestiging van HEMA werd geopend in 1926 in Amsterdam, een paar dagen later werd meteen al het volgende filiaal geopend. HEMA was opgericht door Leo Meyer en Arthur Isaac, directeuren-generaal van de Bijenkorf, een luxe warenhuis in Amsterdam. HEMA biedt producten aan voor eenheidsprijzen. Het doel van HEMA was om producten aan te bieden die bekend stonden om hun eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. In 2014, heeft HEMA deze visie gebruikt tijdens het oprichten van haar eigen zorgverzekering.

  Diensten van HEMA zorgverzekering
  De HEMA zorgverzekering bestaat uit één basisverzekering en drie aanvullende zorg- en tandartsverzekeringen. De visie van HEMA is om een kwalitatief en duidelijk verzekering aan te bieden voor eenheidsprijzen. De voordelen van een HEMA zorgverzekering is dat u bij ieder ziekenhuis of huisarts terecht kunt in Nederland, u helder overzicht heeft over wat wel en niet verzekerd is en u ontvangt 10% extra korting op bijna al uw HEMA aankopen. De basisverzekering vergoedt het wettelijk vastgesteld minimum, echter kunt u hierbij de waarde van het eigen risico zelf kiezen. Bij een lager eigen risico betaalt u een hogere premie dan bij een hoger eigen risico. Verder kunt u ervoor kiezen om een aanvullende tand- of zorgverzekering af te sluiten bij de HEMA, hierbij bent u onder andere gedekt voor tandbehandelingen, fysiotherapie, orthodontie, spoedopname in het buitenland, anticonceptie, reisvaccinaties en voetzorg. De aanvullende verzekeringen worden aangeraden aan iedereen die meer zekerheid wil.

  Opzeggen
  Als u uw zorgverzekering bij de HEMA wilt opzeggen, kunt u dat doen door een e-mail te sturen naar de klantenservice. Hierbij moet u duidelijk uw persoonlijke gegevens aangeven en vermelden om welke verzekeringen het gaat. Opzeggen kunt u maar één keer per jaar doen, u heeft tot en met 31 december de tijd om uw verzekering op te zeggen.

  Klantenservice
  Met uw klachten en vragen over de HEMA zorgverzekering kunt u terecht bij de klantenservice, die elke werkdag bereikbaar is tussen 08:30 tot 18:00 via e-mail en telefoon.

  Uw mening over HEMA zorgverzekering
  Heeft u een zorgverzekering lopen bij de HEMA? Of heeft u weleens iets gedeclareerd via uw HEMA zorgverzekering? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaring te delen op de ErvaringenSite. Hiermee kunt u onze bezoekers inlichten wat ze kunnen verwachten bij de HEMA als zorgverlener.

  KV Wageningen - Dalto/Klaverblad Verzekeringen

  HEMA Zorgverzekering
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HEMA Zorgverzekering

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is HEMA Zorgverzekering een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over HEMA Zorgverzekering. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HEMA Zorgverzekering actief?

  HEMA Zorgverzekering is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HEMA Zorgverzekering gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.