HEMA Zorgverzekering

Alle reviews

HEMA Zorgverzekering

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

InShared merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
InShared
0 reviews

InShared is een handelsnaam van het bedrijf Achmea Schadeverzekeringen N.V.. Het bedrijf is in het begin van  2009 opgericht. InShared zi...

HEMA Zorgverzekering

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? Dan willen wij u hiermee graag helpen, op de ErvaringenSite vindt u alle belangrijke informatie over verschillende zorgverzekeraars die beschikbaar zijn in de Benelux, deze pagina gaat over de HEMA zorgverzekering. Als u aan zorgverzekeraars denkt, zult u waarschijnlijk niet meteen aan de HEMA denken. HEMA staat namelijk meer bekend om zijn keten van warenhuizen waar u van alles en nog wat kunt kopen, van worsten tot aan fietsen. Maar misschien bent u na het lezen van de reviews van onze andere bezoekers toch bereid om een zorgverzekering bij de HEMA af te sluiten.

Over HEMA zorgverzekering
De naam HEMA is een acroniem voor de Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. De eerste vestiging van HEMA werd geopend in 1926 in Amsterdam, een paar dagen later werd meteen al het volgende filiaal geopend. HEMA was opgericht door Leo Meyer en Arthur Isaac, directeuren-generaal van de Bijenkorf, een luxe warenhuis in Amsterdam. HEMA biedt producten aan voor eenheidsprijzen. Het doel van HEMA was om producten aan te bieden die bekend stonden om hun eenvoud, duidelijkheid, kwaliteit en eerlijkheid. In 2014, heeft HEMA deze visie gebruikt tijdens het oprichten van haar eigen zorgverzekering.  

Diensten van HEMA zorgverzekering
De HEMA zorgverzekering bestaat uit één basisverzekering en drie aanvullende zorg- en tandartsverzekeringen. De visie van HEMA is om een kwalitatief en duidelijk verzekering aan te bieden voor eenheidsprijzen. De voordelen van een HEMA zorgverzekering is dat u bij ieder ziekenhuis of huisarts terecht kunt in Nederland, u helder overzicht heeft over wat wel en niet verzekerd is en u ontvangt 10% extra korting op bijna al uw HEMA aankopen. De basisverzekering vergoedt het wettelijk vastgesteld minimum, echter kunt u hierbij de waarde van het eigen risico zelf kiezen. Bij een lager eigen risico betaalt u een hogere premie dan bij een hoger eigen risico. Verder kunt u ervoor kiezen om een aanvullende tand- of zorgverzekering af te sluiten bij de HEMA, hierbij bent u onder andere gedekt voor tandbehandelingen, fysiotherapie, orthodontie, spoedopname in het buitenland, anticonceptie, reisvaccinaties en voetzorg. De aanvullende verzekeringen worden aangeraden aan iedereen die meer zekerheid wil.

Opzeggen
Als u uw zorgverzekering bij de HEMA wilt opzeggen, kunt u dat doen door een e-mail te sturen naar de klantenservice. Hierbij moet u duidelijk uw persoonlijke gegevens aangeven en vermelden om welke verzekeringen het gaat. Opzeggen kunt u maar één keer per jaar doen, u heeft tot en met 31 december de tijd om uw verzekering op te zeggen.

Klantenservice
Met uw klachten en vragen over de HEMA zorgverzekering kunt u terecht bij de klantenservice, die elke werkdag bereikbaar is tussen 08:30 tot 18:00 via e-mail en telefoon.

Uw mening over HEMA zorgverzekering
Heeft u een zorgverzekering lopen bij de HEMA? Of heeft u weleens iets gedeclareerd via uw HEMA zorgverzekering? Dan willen wij u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaring te delen op de ErvaringenSite. Hiermee kunt u onze bezoekers inlichten wat ze kunnen verwachten bij de HEMA als zorgverlener.