Independer

Alle reviews

Independer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Brand New Day merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Brand New Day
0 reviews

Verzekeringen, pensioenen, beleggen en het hele bankwezen zijn een grote en voor veel mensen erg verwarrende sector. Hoe weet je welk bedrijf betro...

Independer

Men zegt wel eens dat twee dingen zeker zijn in het leven: de dood en belastingen. Maar we kunnen hier gerust “vaste lasten” aan toevoegen! Iedereen moet immers maandelijks betalen voor dingen zoals energievoorziening, hypotheken, autoverzekering, zorgverzekering, enzovoort. Individueel vallen die kosten allemaal goed mee, maar als je ze samentelt, kom je algauw aan een fikse som. Het is dus erg belangrijk dat je de goedkoopste aanbieder voor al deze dingen vindt, aan een goede kwaliteit. Maar hoe begin je daaraan? Independer.nl is een vergelijkingswebsite waar je allerlei diensten zoals verzekeringen en dergelijke kan vergelijken, zodat je de goedkoopste kan vinden. Overweeg je om gebruik te maken van Independer.nl en hun vergelijker? Lees dan zeker eerst alle ervaringen van andere mensen hier op ErvaringenSite. Een eerlijk en objectief review van iemand die deze dienst heeft gebruik kan je immers een zeer goed idee geven van wat je mag verwachten van Independer.nl!

Over Independer.nl
Independer.nl is een Nederlandse online vergelijkingsdienst. Het bedrijf is gevestigd in Hilversum en heet officieel Independer.nl N.V.. Independer.nl werd opgericht in 1999 en is dus al meer twintig jaar actief. Independer wordt gecontroleerd door allerlei instanties, om de onpartijdigheid te waarborgen. Denk aan de AFM (Autoriteit Financiële Markten), wat er concreet op neerkomt dat Independer een WFT (Wet Financieel Toezicht) vergunning heeft. Hiernaast is Independer lid van de Nza (Nederlandse zorgautoriteit), een instantie die erop toeziet dat de informatie van de verzekeraars op de website correct is. Tot slot staat Independer ook onder toezicht van de ACM (Autoriteit Consument en Markt).

Producten en diensten van Independer.nl
Op de website van Independer kan je terecht om allerlei diensten met elkaar te vergelijken. Deze diensten worden onderverdeeld in een aantal categorieën, zoals Verzekeringen, Internet en bellen (mobiele abonnementen en thuis), Hypotheek, Geld, Pensioen, Energie (energie vergelijken en advies voor zonnepanelen), Gezondheidszorg (bijvoorbeeld fysiotherapie, tandarts en ziekenhuis) en Slimme tools (zoals kinderopvangtoeslag en dagwaarde berekenen). Wat betreft verzekeringen kan je bij hen schade- en levensverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken, aanvragen en afsluiten. Independer regelt dit ofwel zelf, ofwel als tussenpersoon. Op de site kan je ook je pensioengegevens (en die van je partner) ingeven, waarna Independer je een inzicht geeft van je te verwachten pensioeninkomen. Je kan ook leningen en hypotheken vergelijken.  Bij dat laatste heb je de keuze tussen dit volledig zelf te regelen, een hypotheek af te sluiten met advies, of gebruik maken van de zoek-hypotheekadviseur-module. Tot slot kan je ook spaarrekeningen tegen elkaar opwegen, en doorgaan naar de site van de aanbieder.

Klachten, complimenten en tips voor Independer.nl
Als je met klachten over Independer komt, kan je op hun website het formulier invullen. Wat ook zeker aan te raden is in een dergelijke geval, is hier bij ErvaringenSite een beoordeling achter te laten. Laat weten wat jij van Independer.nl denkt! Waren je ervaringen positief of negatief? Heb je veel geld kunnen besparen door de vergelijker op hun site te gebruiken of was die nogal waardeloos? We horen het graag, en zo help je andere mensen ook. Jouw mening telt!