ErvaringenSite

  Ervaringen Independer

  Men zegt wel eens dat twee dingen zeker zijn in het leven: de dood en belastingen. Maar we kunnen hier gerust “vaste lasten” aan toevoegen! Iedereen moet immers maandelijks betalen voor dingen zoals energievoorziening, hypotheken, autoverzekering, zorgverzekering, enzovoort. Individueel vallen die kosten allemaal goed mee, maar als je ze samentelt, kom je algauw aan een fikse som. Het is dus erg belangrijk dat je de goedkoopste aanbieder voor al deze dingen vindt, aan een goede kwaliteit. Maar hoe begin je daaraan? Independer.nl is een vergelijkingswebsite waar je allerlei diensten zoals verzekeringen en dergelijke kan vergelijken, zodat je de goedkoopste kan vinden. Overweeg je om gebruik te maken van Independer.nl en hun vergelijker? Lees dan zeker eerst alle ervaringen van andere mensen hier op ErvaringenSite. Een eerlijk en objectief review van iemand die deze dienst heeft gebruik kan je immers een zeer goed idee geven van wat je mag verwachten van Independer.nl!

  Over Independer.nl
  Independer.nl is een Nederlandse online vergelijkingsdienst. Het bedrijf is gevestigd in Hilversum en heet officieel Independer.nl N.V.. Independer.nl werd opgericht in 1999 en is dus al meer twintig jaar actief. Independer wordt gecontroleerd door allerlei instanties, om de onpartijdigheid te waarborgen. Denk aan de AFM (Autoriteit Financiële Markten), wat er concreet op neerkomt dat Independer een WFT (Wet Financieel Toezicht) vergunning heeft. Hiernaast is Independer lid van de Nza (Nederlandse zorgautoriteit), een instantie die erop toeziet dat de informatie van de verzekeraars op de website correct is. Tot slot staat Independer ook onder toezicht van de ACM (Autoriteit Consument en Markt).

  Producten en diensten van Independer.nl
  Op de website van Independer kan je terecht om allerlei diensten met elkaar te vergelijken. Deze diensten worden onderverdeeld in een aantal categorieën, zoals Verzekeringen, Internet en bellen (mobiele abonnementen en thuis), Hypotheek, Geld, Pensioen, Energie (energie vergelijken en advies voor zonnepanelen), Gezondheidszorg (bijvoorbeeld fysiotherapie, tandarts en ziekenhuis) en Slimme tools (zoals kinderopvangtoeslag en dagwaarde berekenen). Wat betreft verzekeringen kan je bij hen schade- en levensverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken, aanvragen en afsluiten. Independer regelt dit ofwel zelf, ofwel als tussenpersoon. Op de site kan je ook je pensioengegevens (en die van je partner) ingeven, waarna Independer je een inzicht geeft van je te verwachten pensioeninkomen. Je kan ook leningen en hypotheken vergelijken. Bij dat laatste heb je de keuze tussen dit volledig zelf te regelen, een hypotheek af te sluiten met advies, of gebruik maken van de zoek-hypotheekadviseur-module. Tot slot kan je ook spaarrekeningen tegen elkaar opwegen, en doorgaan naar de site van de aanbieder.

  Klachten, complimenten en tips voor Independer.nl
  Als je met klachten over Independer komt, kan je op hun website het formulier invullen. Wat ook zeker aan te raden is in een dergelijke geval, is hier bij ErvaringenSite een beoordeling achter te laten. Laat weten wat jij van Independer.nl denkt! Waren je ervaringen positief of negatief? Heb je veel geld kunnen besparen door de vergelijker op hun site te gebruiken of was die nogal waardeloos? We horen het graag, en zo help je andere mensen ook. Jouw mening telt!

  Verzekeren | Bedrijfseconomie

  Independer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Independer

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Independer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Independer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Independer actief?

  Independer is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Independer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.