Just

Alle reviews

Just

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Just

Wil je graag weten wat de markt zoal te bieden heeft op het vlak van zorgverzekering? Wie weet is het aanbod van Just iets voor jou. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf, en ben je op zoek naar een platform om een korte review over Just te schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een kort verslag van jouw persoonlijke ervaring achter te laten. Op deze manier kun je andere potentiële klanten van Just helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet in te gaan op het aanbod van deze onderneming en een van de beschikbare verzekeringspakketten van Just aan te kopen.

Over Just
De Nederlandse onderneming Just is van mening dat de meeste zorgverzekeringen op elkaar lijken en dat het een hele missie is om degene die het best bij je past, eruit te halen. Net daarom nam dit bedrijf de beslissing om slechts drie zo eenvoudig mogelijke pakketten aan te bieden. Dit zou je de kans geven om je vooral bezig te houden met de dingen die je graag doet in het leven. Omdat het team van Just zorg op zak niet meer dan normaal vindt, zou je bij deze onderneming gebruik kunnen maken van een aantal applicaties, zoals App de Fysio, App de Dokter en SkinVision. Tot slot kiest Just voor een digitale aanpak, zodat je alles online kunt regelen.

Producten en diensten van Just
Op de website van Just kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals zorgverzekering, vergoeding en zorg regelen. Deze drie onderdelen zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar iets kunt zoeken. Er is ook een pagina met extra's en eentje met meer uitleg over het bedrijf zelf. Op de homepagina kun je ook ontdekken welke voordelen Just biedt en een zorgverlener vinden, vergoedingen zoeken, zorgkosten bekijken, een declaratie indienen en een overzicht raadplegen van datgene wat Just voor zijn klanten in petto heeft. Heb je een vraag waarop je het antwoord niet meteen terugvindt bij het onderdeel met veelgestelde vragen? Dan kun je telefonisch of via Whatsapp contact opnemen met de klantenservice van dit bedrijf.

Complimenten, klachten en tips voor Just
Ben je al klant bij de Nederlandse zorgverzekeraar Just en ben je bereid om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je op deze pagina een informatieve review over Just zou kunnen schrijven. Deze informatie kan namelijk ontzettend waardevol zijn voor iemand die de markt nog aan het verkennen is en nog volop aan het uitzoeken is of het aanbod van Just bij zijn of haar wensen en behoeften aansluit. Zo kun je onze bezoekers laten weten hoe makkelijk het is om jezelf bij deze onderneming aan te sluiten, wat de kwaliteit van de aangeboden verzekering is en in welke mate je kunt rekenen op de dienstverlening van de klantenservice van Just. Op basis van jouw verslag wordt het voor andere potentiële klanten makkelijker om een beslissing te maken om zichzelf al dan niet aan te melden voor de zorgverzekering van Just. Ben je benieuwd wat mensen zoals schrijven over gelijkaardige bedrijven? Op deze pagina lees je alles over de ervaringen van onze bezoekers met Univé Zorg!