Nationale Nederlanden Zorg

Alle reviews

Nationale Nederlanden Zorg

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

InShared merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
InShared
0 reviews

InShared is een handelsnaam van het bedrijf Achmea Schadeverzekeringen N.V.. Het bedrijf is in het begin van  2009 opgericht. InShared zi...

Verzekeruzelf merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Verzekeruzelf
0 reviews

Verzekeruzelf is een online verzekeringsbedrijf die sinds 2002 operationeel is. Het bedrijf heeft zich ontpopt als een van de eerste bedrijven die ...

OHRA merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
OHRA
0 reviews

Ohra is een verzekeringsbedrijf die zich toespitst op het aanbieden van verzekeringsdiensten. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1925 en heeft do...

Hopala merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Hopala
0 reviews

Ben je op zoek naar een onderneming die je kan helpen een geschikte brand- of autoverzekering te zoeken en af te sluiten? Dan zou het aanbod v...

Nationale Nederlanden Zorg

Op het moment dat je besluit om een zorgverzekering af te sluiten dan zijn er vele opties zoals Nationale Nederlanden Zorg. Naast een zorgverzekering kan je bij Nationale Nederlanden terecht voor andere diensten en verzekeringen. Je kan hierbij denken aan sparen, verzekeren, beleggen, hypotheken, lenen, pensioen en advies over verschillende zaken. Je vindt de verschillende zorgverzekeringen en mogelijkheden terug op nn.nl Op onze pagina ErvaringenSite kan je de verschillende ervaringen van klanten terugvinden die eerder een product of dienst hebben afgenomen bij Nationale Nederlanden Zorg.

Wat is Nationale Nederlanden Zorg
Deze aanbieder van verschillende zorgverzekeringen, andere producten en diensten biedt de consument de mogelijkheid om allerlei zaken bij een dienstverlener te regelen. Op deze manier hoef je niet bij allerlei verschillende aanbieders aan te kloppen om overal producten en diensten los af te nemen. Je kan ervoor kiezen om alles af te nemen bij dezelfde aanbieder. Je kan hierbij denken aan je zorgverzekering, sparen, verzekeren, beleggen, hypotheken, pensioen, advies en leningen. Het fijne hiervan is dat je een aanspreekpunt hebt en gebruik kan maken van een factuur en een portaal op het internet waar je een totaaloverzicht hebt van alle afgenomen producten en diensten. Zo heb je een goed overzicht en kan je op het moment dat je een declaratie wilt indienen of advies wilt inwinnen gemakkelijk contact opnemen zonder dat je eerst moet uitzoeken bij welke bedrijf je de betreffende dienst of product had afgenomen. Je kan de producten eenvoudig online afsluiten via de website van Nationale Nederlanden.

De producten van Nationale Nederlanden Zorg
Op de website van Nationale Nederlanden Zorg kan je een zorgverzekering afsluiten met een vrije zorgkeuze en je krijgt tevens 3 procent korting op je basisverzekering en tot 9 procent korting op je aanvullende verzekering. De zorgverzekering sluit aan op je leven en is er voor mensen die hun gezondheid op nummer een zetten. Als je een second opinion wilt dan kan je gebruik maken van internationale specialisten. Je krijgt ook toegang tot extra services zoals de Gezondheidslijn, de Vraag de Dokter app, de SkinVision App en de meegroeiservice.  Naast de basisverzekering heb je ook de keuze uit een aanvullende verzekering met een 100 procent vergoeding voor spoedzorg in het buitenland, heb je geen medische selectie en eigen risico en kan je tussentijds wijzigingen doorvoeren met de meegroeiservice. Ook kan je een tandartsverzekering afsluiten waarbij je een 100 procent vergoeding ontvangt tot het verzekerde bedrag en zijn de kosten voor zowel de mondhygiëniste en de tandarts verzekerd.

Complimenten, klachten en tips voor Nationale Nederlanden Zorg
Op het moment dat je een product of dienst hebt afgenomen van Nationale Nederlanden Zorg dan kan dit zowel een positieve als negatieveervaring zijn geweest. Het is belangrijk dat je deze deelt zodat andere potentiële klanten een goede keuze kunnen maken over de aanbieder waar ze besluiten om hun producten of diensten af te nemen. Ook als je tips hebt voor het afsluiten van een bepaald product of het afnemen van een bepaalde dienst bij Nationale Nederlanden Zorg dan kan je hier een potentiële klant gemakkelijk op wijzen.