NKC

Alle reviews

NKC

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

Jongverzekerd merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Jongverzekerd
0 reviews

Als jongere vragen verzekeraars vaak torenhoge premies voor je verzekering, gelukkig doet Jongverzekerd dat anders. Ben je op zoek naar een autover...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

NKC

De NKC is één van de vele verzekering aanbieders in Nederland die zich heeft gespecialiseerd in verzekeringen voor mensen die met de camper op vakantie willen. Denk hierbij aan een verzekering voor uw camper, autoverzekering, reisverzekering, een schadeverzekering maar ook een rechtsbijstandsverzekering. Wilt u meer weten over dit bedrijf? Bekijk hier de ervaringen van anderen met NKC of laat uw eigen review hier op ErvaringenSite achter.

OVER NKC
De afkorting NKC staat voor Nederlandse Kampeer Club. De club is inmiddels uitgegroeid tot de grootste club voor eigenaars en liefhebbers van de Kampeerauto in Europa. De vereniging bestaat uit ongeveer 50 professionele medewerkers en telt meer dan 250 vrijwilligers. De NKC biedt inspiratie en expertise voor camperaars. Eigenaars van campers kunnen hier hun verzekeringen afsluiten, maar ook advies vragen over reisaanbod, camperplaats ontwikkelingen en er is ook een juridische helpdesk. 

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot de  “Tiny House Movement” of zelfs het leven in een camper. Vooral onder jongeren blijkt deze trend erg populair. Wanneer je besluit om in je camper te gaan leven of ermee op vakantie te gaan is het natuurlijk van belang dat je goed verzekerd aan dit Avontuur begint. Hierbij hoort uiteraard het kiezen van een goede verzekering. De NKC biedt voor deze mensen totaalpakketten aan. De NKC bestaat al 40 jaar en heeft veel ervaring in dit specifieke veld. 

De directeur-bestuurder heeft de dagelijkse leiding over het bedrijf. HIj legt op zijn beurt weer verantwoording af aan de 5 koppige Raad van Toezicht. Deze controleren de beleidsvoering van de directeur en de algemene gang van zaken in de vereniging. De Raad van Toezicht staat de directeur bestuurder ook met raad en daad dagelijks bij. Zo heeft de Raad van Toezicht een controlerende en adviserende rol. Uiteindelijk is er ook een Ledenraad waarbij alle leden van de NKC kunnen stemmen over bepaalde zaken en hun mening kunnen geven over het te voeren beleid.  


Producten en Diensten NKC
De NKC biedt, praktische informatie voor camper liefhebbers, maar ook technische informatie en informatie over de wettelijke verplichtingen als camper beheerder. Daarnaast bieden zij ook speciale verzekeringen voor camper eigenaren aan waarbij de mogelijkheid wordt aangeboden om bijvoorbeeld ook de inboedel van de camper speciaal te verzekeren, of de zonnepanelen en externe bagagerekken die aan de camper gemonteerd zijn. De NKC biedt advies over alles wat met het camper leven te maken heeft. Het is een trefpunt van camper eigenaren die naast routes en speciale plaatsen om te kamperen, ook handige tips met elkaar delen.
 
Complimenten, klachten en tips voor de NKC
Het bezitten van een camper en daarmee op pad gaan is toch iets speciaals. Daarom is het handig advies in te winnen bij andere camper eigenaars. Heeft u ervaring met de NKC? Wat zou u wel of juist niet aanbevelen van deze vereniging? Heeft u wel eens een verzekering afgesloten via de NKC of een beroep moeten doen op hun juridische ondersteuning bij schade? Laat ons weten wat u van de NKC vindt zodat andere camper liefhebbers kunnen leren van uw review!