OHRA

Alle reviews

OHRA

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

InShared merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
InShared
0 reviews

InShared is een handelsnaam van het bedrijf Achmea Schadeverzekeringen N.V.. Het bedrijf is in het begin van  2009 opgericht. InShared zi...

Nationale Nederlanden Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Nationale Nederlanden Zorg
0 reviews

Op het moment dat je besluit om een zorgverzekering af te sluiten dan zijn er vele opties zoals Nationale Nederlanden Zorg. Naast een zorgverzekeri...

Verzekeruzelf merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Verzekeruzelf
0 reviews

Verzekeruzelf is een online verzekeringsbedrijf die sinds 2002 operationeel is. Het bedrijf heeft zich ontpopt als een van de eerste bedrijven die ...

Hopala merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Hopala
0 reviews

Ben je op zoek naar een onderneming die je kan helpen een geschikte brand- of autoverzekering te zoeken en af te sluiten? Dan zou het aanbod v...

OHRA

Ohra is een verzekeringsbedrijf die zich toespitst op het aanbieden van verzekeringsdiensten. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1925 en heeft door de jaren heen de nodige transformaties ondergaan die goed aansluiten aan de tegenwoordige tijdsgeest. Het kernelement bij Ohra-verzekeringen is dat klanten hun verzekeringszaken kunnen afhandelen. Dit wordt door het bedrijf aangeduid als "verzekeren zonder paarse krokodillen". Het aanbod waar u terecht kunt bij Ohra is zeer divers. Wat u ook in orde kunt maken bij hun is het beleggen en of sparen van uw geld.

Over van Ohra-verzekeringen
Zoals eerder aangegeven zijn de diensten die Ohra-verzekeringen aanbiedt op het gebied van verzekeren heel erg ruim. Zo kunt u uw huis laten verzekeren, maar ook het verzekeren van uw inboedel wordt afgehandeld. Naast de twee eerder genoemde typen van verzekeringen worden klanten bij Ohra-verzekeringen ook in de gelegenheid gesteld om hun autoverzekering en zorgverzekering in orde te maken. Het declareren kunt u in orde maken met de zogenaamde OHRA app. Het verzekeren bij Ohra-verzekeringen wordt enigszins ook vergemakkelijkt door de zogenoemde "collectief voordeel" verzekering. Werkgevers maken doorgaans veel gebruik van deze type verzekering.

Tarieven bij Ohra-verzekeringen
Voor wat betreft de tarieven bij Ohra-verzekeringen is het volgende bekend. Een zorgverzekering kunt u al vanaf een bedrag van € 126,75 afsluiten. De aanvullende verzekeringen beginnen bij een bedrag van € 7,40 per maand. Tegen een bedrag van € 10,40 per maand kunt u al een tandartsverzekering afsluiten. De verschillende soorten verzekeringen hebben op hun eigen manier hun voordelen. Het ligt aan u om zelf te bepalen welke van de type verzekering het beste bij u past. Natuurlijk is het u aangeraden om alles door te vragen om precies te weten hoe alles in elkaar zit. Op die manier komt u niet voor verrassende kosten te staan.

Sparen en Beleggen
De mogelijkheid om te sparen en beleggen bestaat er ook bij Ohra-verzekeringen bestaat er ook. Het sparen en beleggen van Ohra-verzekeringen geschiedt weliswaar in samenwerking met het moederbedrijf waar Ohra-verzekeringen van deel uitmaakt, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden. De samenwerking maakt het mogelijk om gebruik te maken van de "Bankproducten" zoals die ook genoemd worden. De service die aangeboden wordt op inzake de "bankproducten" is het openen van een spaar- en beleggingsrekening. Ook bij deze service is het belangrijk dat u zich omstandig laat informeren over de "kleine" letters.

Deel uw ervaring!
Heb je ervaring met de diensten van Ohra-verzekeringen? Dan willen wij u graag uitnodigen om die met ons te delen. Uit uw ervaring kunnen andere klanten nuttige informatie halen om een verstandige keuze te maken wanneer ze zich willen laten verzekeren. Het delen van uw ervaringen draagt ook bij om de klanttevredenheid hoger op te schroeven. Heeft u klachten te delen met ons? Is dat ook welkom. Een uitgebreide omschrijving van uw ervaring zal zonder meer ook goed gebruik kunnen worden door het bedrijf om verbeterpunten beter in beeld te kunnen brengen. Het maak niet zoveel uit als u zich bevindt in België of in Nederland, wij kijken graag uit naar uw review!