ErvaringenSite

  Ervaringen OZ

  Verzekeraars maken net als andere ondernemers steeds meer gebruik van het internet om hun producten en diensten aan te bieden. Het wordt je vaak makkelijk gemaakt omdat je binnen een paar minuten al een nieuwe verzekering af kunt sluiten. Maar wat zijn de voor- en nadelen van zulke verzekeringen? Hoe is de afhandeling van declaraties bijvoorbeeld geregeld? Je vindt de antwoorden op deze vragen in de reviews die klanten op onze website plaatsen. Zij beschrijven in hun eigen eigen woorden wat zij hebben meegemaakt en hoe zij de dienstverlening van de verzekeraars waarderen. En natuurlijk lees je er ook of ze tevreden zijn met de terugbetaling van de kosten en de afhandeling van klachten en vragen. Je kunt door het lezen van de reviews dus makkelijk op zoek naar de verzekering die het beste bij jouw wensen en eisen aansluit.

  Over Oz

  De oorspronkelijke en officiële naam Onafhankelijk Ziekenfonds 501 stond aan de wieg van de website die zich tegenwoordig OZ heet. Het nummer van het ziekenfonds in het officiële nummer waarmee het erkend is. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 400.000 klanten en jaarlijks worden en vele honderden miljoenen aan uitkeringen en zorg betaald. In totaal werken er meer dan 1600 mensen bij OZ. Voor vragen over diensten en producten kun je contact opnemen met de klantenservice. Deze is iedere werkdag geopend tussen 08.30 en 17.00 uur. Als je graag een persoonlijk gesprek aangaat over de mogelijkheden die deze verzekeraar te bieden heeft dan kun je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op het plaatselijke OZ-kantoor aanvragen.

  Verzekeren | Bedrijfseconomie

  De producten van OZ

  Oz biedt als verzekeraar onder andere een complete tandverzekering aan. Je kunt als bestaande of nieuwe klant een afspraak maken om meer informatie te ontvangen door je gegevens op de website achter te laten. Je ontvangt dan alle benodigde info per mail of het eerder genoemde persoonlijke gesprek. Zo biedt OZ met deze verzekering je onder andere betaalbare tandzorg met hoge terugbetalingen per jaar. Jouw eigen persoonlijke klantenadviseur voorziet je van advies en voordat je de verzekering afsluit kun je jouw maandelijkse bijdrage berekenen met de handige online tool. Door antwoord te geven op een paar vragen krijg je een indicatief maandbedrag te zien waarna je door een medewerker gecontacteerd wordt en uitleg over de tandverzekering krijgt.

  Reviews over OZ

  Heb jij een tandverzekering van OZ? Dan hebben wij jouw hulp nodig. Waarom? Omdat wij graag jouw review over deze verzekeraar op onze website willen publiceren. Door dat te doen kunnen wij namelijk een compleet beeld laten zien van de waardering die klanten zoals jij voor dit bedrijf hebben. Als jij in jouw beoordeling aangeeft wat jij de goede en minder goede kanten van OZ vindt dan zorgen wij dat andere consumenten dit te weten komen. Door over jouw ervaring te lezen zullen zij goed geïnformeerd en weloverwogen kunnen beslissen of deze aanbieder de service zal bieden die zij zoeken. Je weet inmiddels wel dat het lezen van reviews steeds belangrijker wordt en dat het delen van jouw commentaar nu al gewaardeerd wordt.

  OZ
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OZ

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OZ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over OZ. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OZ actief?

  OZ is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OZ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.