Prolife Zorgverzekering

Alle reviews

Prolife Zorgverzekering

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Prolife Zorgverzekering

Op het moment dat je opzoek bent naar een christelijke zorgverzekering dan kan je kiezen voor een Prolife zorgverzekering. Je kan bij Prolife terecht voor een basisverzekering, aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Deze zorgverzekering vertaalt christelijke standpunten door in hun verzekeringen, vergoedingen en service. Er zijn vele aanbieders van zorgverzekeringen online te vinden zoals prolife.nl Op onze reviewpagina van ErvaringenSite vind je verschillende ervaringen van klanten bij de Prolife zorgverzekering terug.

Wat is Prolife zorgverzekering
Deze zorgverzekeraar biedt de mogelijkheid om een zorgverzekering af te sluiten via hun website. Een Prolife zorgverzekering is erop gericht om christelijke standpunten te vertalen in al hun verschillende verzekeringen, de vergoedingen en hun service. Op deze manier krijg je de zorg die je nodig hebt en tevens de zorg die past bij je overtuiging. Iedereen binnen Nederland is verplicht om een basisverzekering af te sluiten en dat is dan uiteraard ook mogelijk bij Prolife. Daarnaast hebben ze ook verschillende aanvullende verzekeringen in hun aanbod van verzekeringen. Ook voor een tandartsverzekering kan je bij Prolife terecht. Op de website kan je je maandelijkse premie berekenen en tevens direct je zorgverzekering afsluiten. Bij Prolife ben je verzekerd van christelijke verantwoorde zorg, krijg je snel hulp en advies bij al je zorgvragen, kan je al je zorgzaken via de app of online via de website regelen en krijg je altijd een persoonlijke service. Prolife gelooft erin dat ieder leven waardevol is en daarom brengen ze geloof, hulp en zorg samen in een verzekering. Als het nodig is kan je bijgestaan worden met wachttijdbemiddeling, geboorteservice, zorgadvies en het programma Zorgen voor elkaar. Binnen drie dagen na het indienen van je declaratie wordt deze uitbetaald. De persoonlijke benadering van de klantenservice staat erom bekend dat ze altijd open en eerlijk naar je zijn.

De producten van Prolife zorgverzekering
Op de website van Prolife kan je kiezen voor verschillende dekkingen voor je zorgverzekering. De basisverzekering is verplicht voor iedereen. Er zijn twee verschillende basisverzekeringen waar je uit kan kiezen. De mogelijkheid is om een naturapolis met selectieve contractering af te sluiten of een naturapolis. Je kan ervoor kiezen om een van de vier verschillende aanvullende verzekeringen af te sluiten. Daarnaast biedt Prolife nog drie tandartsverzekeringen aan. Prolife is een onderdeel van Zilveren Kruis. Alles met betrekking tot je zorgverzekering kan je online regelen via de website of via de app voor je mobiele telefoon of tablet.  

Complimenten, klachten en tips voor Prolife zorgverzekering
Als je een zorgverzekering bij Prolife hebt afgesloten dan heb je ervaring opgedaan met het proces hiervan. Ook is het mogelijk dat je als klant positieve en negatieve ervaringen hebt opgedaan. Het is belangrijk om deze te delen zodat andere potentiële klanten weten of ze moeten kiezen voor de Prolife zorgverzekering of niet. Klantervaringen van andere zijn heel waardevol voor andere potentiële klanten die nog geen keuze hebben gemaakt. Door je ervaringen te delen kunnen ze een betere en verantwoorde keuze maken voor het afsluiten van hun nieuwe zorgverzekering.