Promovendum

Alle reviews

Promovendum

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Brand New Day merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Brand New Day
0 reviews

Verzekeringen, pensioenen, beleggen en het hele bankwezen zijn een grote en voor veel mensen erg verwarrende sector. Hoe weet je welk bedrijf betro...

Promovendum

Bent u op zoek naar de juiste verzekering die bij u past? En bent u benieuwd wat anderen te zeggen hebben over diverse verzekeringsmaatschappijen? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier vindt u alle belangrijke informatie over verzekeringsmaatschappijen die beschikbaar zijn in de Benelux, zoals antwoorden op de veel gestelde vragen en reviews van onze andere bezoekers. Deze pagina gaat over Promovendum, een verzekeringsmaatschappij voor hoger opgeleiden. Heeft u niet eerder gehoord van Promovendum, maar bent u wel geïnteresseerd in haar diensten. Dan raden we u aan om snel verder te lezen.

Over Promovendum
Promovendum was oorspronkelijk opgezet als een verzekering voor hoger opgeleiden. Onder hoger opgeleiden valt iedereen met een afgeronde wo-, hbo-, vwo- of havo-opleiding. De keuze om op deze groep te focussen is gemaakt, omdat volgens de schadestatistieken deze groep minder schade maakt dan lager opgeleide mensen. Door zich alleen te richten op de hoger opgeleide populatie, is het mogelijk voor Promovendum om u een lagere premie aan te bieden met betere voorwaarden. Hoewel de schadeverzekeringen voornamelijk zijn gericht voor de hoger opgeleiden, is de zorgverzekering van Promovendum voor iedereen. In vergelijking met andere verzekeringsmaatschappijen die beschikbaar zijn in de Benelux, is Promovendum met meer dan 10 jaar ervaring nog relatief nieuw. Tegenwoordig hebben al 400.000 mensen een verzekering afgesloten bij Promovendum.

De diensten van Promovendum
Promovendum heeft een schadeverzekeringen voor hoger opgeleiden en een zorgverzekering voor iedereen. Neem contact op met de klantenservice om een verzekering aan te vragen. Promovendum heeft in totaal 10 verschillende verzekeringen, inclusief 8 schadeverzekeringen die uiteenlopen van autoverzekeringen tot rechtsbijstandverzekeringen. Als u meer dan 5 verzekeringen heeft afgesloten bij Promovendum, krijgt u 5% pakketkorting bij uw premie.

Opzeggen 
Als u na het afsluiten van uw verzekering toch niet tevreden bent met uw verzekering bij Promovendum. Dan heeft u 14 dagen bedenktijd nadat u uw polis heeft ontvangen om uw contract te annuleren, zonder hiervoor een geldige reden voor te geven. Vervolgens kunt u uw zorgverzekering bij Promovendum één keer per jaar opzeggen. Hierbij moet uw aanvraag voor 31 december bekend zijn bij Promovendum. Voor alle andere verzekeringen geldt een minimale verzekeringsduur van één jaar, hierna kunt u uw verzekering elke maand opzeggen. Opzeggen kunt u doen door het contactformulier in te vullen op promovendum.nl of contact op te nemen met de klantenservice.

Uw mening over Promovendum
Bij de ErvaringenSite is het onze missie om al onze bezoekers in te lichten, als ze op het punt staan een nieuwe dienst te gebruiken waar ze nog niet bekend mee zijn. Maar om dit waar te maken, hebben we uw hulp hierbij nodig. Dus als u een verzekering heeft lopen bij Promovendum, of als u weleens een schade heeft gedeclareerd bij Promovendum. Willen we u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaring hierover te delen op onze website. Hiermee kunt u onze toekomstige bezoekers informeren met wat ze kunnen verwachten als ze een verzekering willen afsluiten bij deze verzekeringsmaatschappij.