ErvaringenSite

  Ervaringen Promovendum

  Bent u op zoek naar de juiste verzekering die bij u past? En bent u benieuwd wat anderen te zeggen hebben over diverse verzekeringsmaatschappijen? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Hier vindt u alle belangrijke informatie over verzekeringsmaatschappijen die beschikbaar zijn in de Benelux, zoals antwoorden op de veel gestelde vragen en reviews van onze andere bezoekers. Deze pagina gaat over Promovendum, een verzekeringsmaatschappij voor hoger opgeleiden. Heeft u niet eerder gehoord van Promovendum, maar bent u wel geïnteresseerd in haar diensten. Dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over Promovendum
  Promovendum was oorspronkelijk opgezet als een verzekering voor hoger opgeleiden. Onder hoger opgeleiden valt iedereen met een afgeronde wo-, hbo-, vwo- of havo-opleiding. De keuze om op deze groep te focussen is gemaakt, omdat volgens de schadestatistieken deze groep minder schade maakt dan lager opgeleide mensen. Door zich alleen te richten op de hoger opgeleide populatie, is het mogelijk voor Promovendum om u een lagere premie aan te bieden met betere voorwaarden. Hoewel de schadeverzekeringen voornamelijk zijn gericht voor de hoger opgeleiden, is de zorgverzekering van Promovendum voor iedereen. In vergelijking met andere verzekeringsmaatschappijen die beschikbaar zijn in de Benelux, is Promovendum met meer dan 10 jaar ervaring nog relatief nieuw. Tegenwoordig hebben al 400.000 mensen een verzekering afgesloten bij Promovendum.

  De diensten van Promovendum
  Promovendum heeft een schadeverzekeringen voor hoger opgeleiden en een zorgverzekering voor iedereen. Neem contact op met de klantenservice om een verzekering aan te vragen. Promovendum heeft in totaal 10 verschillende verzekeringen, inclusief 8 schadeverzekeringen die uiteenlopen van autoverzekeringen tot rechtsbijstandverzekeringen. Als u meer dan 5 verzekeringen heeft afgesloten bij Promovendum, krijgt u 5% pakketkorting bij uw premie.

  Opzeggen
  Als u na het afsluiten van uw verzekering toch niet tevreden bent met uw verzekering bij Promovendum. Dan heeft u 14 dagen bedenktijd nadat u uw polis heeft ontvangen om uw contract te annuleren, zonder hiervoor een geldige reden voor te geven. Vervolgens kunt u uw zorgverzekering bij Promovendum één keer per jaar opzeggen. Hierbij moet uw aanvraag voor 31 december bekend zijn bij Promovendum. Voor alle andere verzekeringen geldt een minimale verzekeringsduur van één jaar, hierna kunt u uw verzekering elke maand opzeggen. Opzeggen kunt u doen door het contactformulier in te vullen op promovendum.nl of contact op te nemen met de klantenservice.

  Uw mening over Promovendum
  Bij de ErvaringenSite is het onze missie om al onze bezoekers in te lichten, als ze op het punt staan een nieuwe dienst te gebruiken waar ze nog niet bekend mee zijn. Maar om dit waar te maken, hebben we uw hulp hierbij nodig. Dus als u een verzekering heeft lopen bij Promovendum, of als u weleens een schade heeft gedeclareerd bij Promovendum. Willen we u zo vriendelijk mogelijk vragen om uw ervaring hierover te delen op onze website. Hiermee kunt u onze toekomstige bezoekers informeren met wat ze kunnen verwachten als ze een verzekering willen afsluiten bij deze verzekeringsmaatschappij.

  TipClip: Verzekeringen verkopen

  Promovendum
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Promovendum

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Promovendum een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Promovendum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Promovendum actief?

  Promovendum is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Promovendum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.