ErvaringenSite

  Ervaringen Salland

  Investeren in een gezond en actief leven is een waardevolle investering. En als u in Nederland woont en werkt, komt u er niet onder uit. U moet een zorgverzekering sluiten. Maar voordat u de stap maakt, is het goed om wat te lezen over het zorgverzekeraar Salland. ErvaringenSite wilt u informatie verschaffen, zodat u een nuchtere keuze kunt maken in overeenstemming met uw budget. Bij ErvaringenSite kunt u de verschillende diensten van andere zorgverzekeraarsbekijken en vergelijken. Dat wordt voor u mogelijk gemaakt middels meningen en ervaringen van eerdere klanten, die u vóór zijn gegaan in het gebruik van de diensten van Salland. De recensies van de klanten stellen u in staat om een goed overwogen besluit te nemen over de zorgverzekeraars die u zou kunnen benaderen, de zorgverzekeringspakketten die u zou kunnen kiezen en helpt u nadenken over de service die wordt verleend.

  Over Salland
  Salland stelt zich ten dienste van regionale initiatieven ten gunste van de gezondheid van de medemens en voor het bereiken van een gelukkig leven. Salland heeft geen winstoogmerk en stelt inspirerende informatie, events en voordelen ter beschikking om een gezond en actief leven te ondersteunen.

  Producten en diensten vanSalland
  Salland is zorgverzekeringsbedrijf dat, samen met HollandZorg en ZorgDirect, deel uitmaakt van Eno. Dat is een moderne dienstverlener die al 155 jaar zijn diensten verleend. Salland biedt een ruime zorgpakket aan. Daaronder vallen de Basis zorgverzekering, de huisartsenzorg, Medische specialistische zorg , Geneesmiddelen en hulpmiddelen, Verloskundige zorg en kraamzorg, Mondzorg voor verzekerden tot 18 jaar en Basiszorgverzekeringen voor kinderen.

  Om meer beweging bij de gemeenschap te stimuleren, biedt Salland een clubactie. Ze is van mening dat ze de Sportverenigingen een maatschappelijke verantwoordelijkheid vervullen en dus ondersteund moeten worden in hun acties om mensen in beweging te houden. Salland geeft daarom ook financiële ondersteuning aan clubs, middels een clubactie.

  Salland wil persoonlijke en toegankelijke service verlenen en streeft ernaar zeer persoonlijk contact te hebben met de klant. Ze is bekend met de regionale zorgverleners, waardoor afspraken tot stand kunnen komen ten gunste van de cliënt.

  Complimenten, reviews, klachten en tips voor Salland
  Salland vindt toegankelijk en betaalbare zorg erg belangrijk. Salland wil persoonlijke en toegankelijke service verlenen en streeft ernaar dicht bij de klant te staan. Daarnaast vindt zij de kwaliteit van haar dienstverlening ook erg belangrijk. Mocht u toch ontevreden zijn of een klacht hebben aangaande de service, dan kunt u ze contacten via facebook, twitter, WhatsApp, maar ook gewoon via de postbus. Haar openingstijden zijn van 8.00 tot 18.00 uur en telefonisch kunt u ze bereiken via het telefoonnummer is (0570) 68 74 84.

  Indien u reeds ervaring heeft met Salland en haar service dan bieden wij hier op Ervaingensite.nl de mogelijkheid om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om een zorgverzekering af te sluiten en om met Salland in zee wil gaan.

  Neem ook een kijkje in ons bestand van recensies van andere klanten, die reeds kennis hebben gemaakt met Salland als zorgverlener en ervaring hebben met onder andere haar Medische specialistische zorg, geneesmiddelen en hulpmiddelen, verloskundige zorg en kraamzorg.

  Verzekeringen: Welke zijn er? Welke is nodig? +Tips!

  Salland
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Salland

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Salland een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Salland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Salland actief?

  Salland is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Salland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.