Salland

Alle reviews

Salland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Salland

Investeren in een gezond en actief leven is een waardevolle investering. En als u in Nederland woont en werkt, komt u er niet onder uit. U moet een zorgverzekering sluiten. Maar voordat u de stap maakt, is het goed om wat te lezen over het zorgverzekeraar Salland. ErvaringenSite wilt u informatie verschaffen, zodat u een nuchtere keuze kunt maken in overeenstemming met uw budget. Bij ErvaringenSite kunt u de verschillende diensten van andere zorgverzekeraarsbekijken en vergelijken. Dat wordt voor u mogelijk gemaakt middels meningen en ervaringen van eerdere klanten, die u vóór zijn gegaan in het gebruik van de diensten van Salland. De recensies van de klanten stellen u in staat om een goed overwogen besluit te nemen over de zorgverzekeraars die u zou kunnen benaderen, de zorgverzekeringspakketten die u zou kunnen kiezen en helpt u nadenken over de service die wordt verleend.

Over Salland
Salland stelt zich ten dienste van regionale initiatieven ten gunste van de gezondheid van de medemens en voor het bereiken van een gelukkig leven. Salland heeft geen winstoogmerk en stelt inspirerende informatie, events en voordelen ter beschikking om een gezond en actief leven te ondersteunen.

Producten en diensten vanSalland
Salland is zorgverzekeringsbedrijf dat, samen met HollandZorg en ZorgDirect, deel uitmaakt van Eno. Dat is een moderne dienstverlener die al 155 jaar zijn diensten verleend. Salland biedt een ruime zorgpakket aan. Daaronder vallen de Basis zorgverzekering, de huisartsenzorg, Medische specialistische zorg , Geneesmiddelen en hulpmiddelen, Verloskundige zorg en kraamzorg, Mondzorg voor verzekerden tot 18 jaar en Basiszorgverzekeringen voor kinderen.

Om meer beweging bij de gemeenschap te stimuleren, biedt Salland een clubactie. Ze is van mening dat ze de Sportverenigingen een maatschappelijke verantwoordelijkheid vervullen en dus ondersteund moeten worden in hun acties om mensen in beweging te houden. Salland geeft daarom ook financiële ondersteuning aan clubs, middels een clubactie.

Salland wil persoonlijke en toegankelijke service verlenen en streeft ernaar zeer persoonlijk contact te hebben met de klant. Ze is bekend met de regionale zorgverleners, waardoor afspraken tot stand kunnen komen ten gunste van de cliënt.

Complimenten, reviews, klachten en tips voor Salland
Salland vindt toegankelijk en betaalbare zorg erg belangrijk. Salland wil persoonlijke en toegankelijke service verlenen en streeft ernaar dicht bij de klant te staan. Daarnaast vindt zij de kwaliteit van haar dienstverlening ook erg belangrijk. Mocht u toch ontevreden zijn of een klacht hebben aangaande de service, dan kunt u ze contacten via facebook, twitter, WhatsApp, maar ook gewoon via de postbus. Haar openingstijden zijn van 8.00 tot 18.00 uur en telefonisch kunt u ze bereiken via het telefoonnummer is (0570) 68 74 84.

Indien u reeds ervaring heeft met Salland en haar service dan bieden wij hier op Ervaingensite.nl de mogelijkheid om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om een zorgverzekering af te sluiten en om met Salland in zee wil gaan.

Neem ook een kijkje in ons bestand van recensies van andere klanten, die reeds kennis hebben gemaakt met Salland als zorgverlener en ervaring hebben met onder andere haar Medische specialistische zorg, geneesmiddelen en hulpmiddelen, verloskundige zorg en kraamzorg.