Univé Zorg

Alle reviews

Univé Zorg

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

InShared merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
InShared
0 reviews

InShared is een handelsnaam van het bedrijf Achmea Schadeverzekeringen N.V.. Het bedrijf is in het begin van  2009 opgericht. InShared zi...

Univé Zorg

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten va Univé zijn in de meeste gevallen ook lid van de coöperatie. De verzekeraar heeft hoofdvestigingen in Assen en Zwolle en negen regionale afdelingen met ongeveer 110 winkels. Deze hoofdvestigingen en negen regionale afdelingen zijn allemaal te vinden in Nederland. De verzekeraar heeft ongeveer 2700 medewerkers. Univé Zorg is dus een onderdeel van Univé en focust zich uitsluitend op zorgverzekeringen. Op deze pagina kunt u door middel van reviews aanbevelingen, klachten en tips van anderen zien. Ook kunt u op ErvaringenSite andere zorg verzekeringen met elkaar vergelijken. 

Over Univé Zorg
In België is een zorgverzekering verplicht voor iedereen. Als u geen zorgverzekering afsluit kunt u zelfs een boete riskeren. Univé Zorg focust zich op zorg verzekeringen voor particulieren maar u kunt ook een zakelijke zorgverzekering afsluiten bij de verzekeraar. Univé Zorg telt ruim 1,6 miljoen verzekerden en het moederbedrijf Univé heeft meer dan vier miljoen verzekeringen beschikbaar. Het Verbond van Verzekeraars heeft in 2020 een groot onderzoek uitgevoerd naar de klantgerichtheid van verzekeraars. Univé staat met een gemiddeld cijfer van 7,7 op de zesde plaats. Er deden 43 verzekeraars mee aan dit onderzoek. 

Producten en Diensten
Dat Univé Zorg zich specialiseert in zorgverzekeringen is dus geen geheim, maar wat bieden ze nou precies aan en wat is voor u het handigst? Net als veel andere zorgverzekeringen biedt Univé Zorg verschillende zorgverzekeringen aan voor verschillende prijzen. 

- Univé Zorg basisverzekering: om mee te beginnen biedt de verzekeraar drie verschillende basisverzekeringen aan vanaf 110,90 euro per maand. In al deze basis zorgverzekeringen zit een verplicht eigen risico van 385 euro. Het enige verschil tussen de drie basisverzekeringen is hoeveel u vergoed krijgt. Bij de eerste is dit 65 procent, bij de tweede 80 procent en bij de laatste krijgt u alles volledig vergoed. 

- Univé Zorg aanvullende verzekering: met een basisverzekering krijgt u bepaalde zorg niet vergoed die u misschien wel nodig heeft, denk hierbij bijvoorbeeld aan een bril/lenzen en/of fysiotherapie. Dan kunt u kiezen voor een aanvullende verzekering. U kunt kiezen voor een aanvullende verzekering vanaf 9,95 euro per maand extra bovenop uw basisverzekering. Ook hier onderscheid Univé Zorg weer drie verschillende soorten aanvullende verzekeringen. 

Univé Zorg collectieve verzekering: met de collectieve zorgverzekering van Univé Zorg kunt u uw eigen zorgverzekering samenstellen met een collectiviteitskorting. U kunt kiezen tussen 2 basiverzekeringen en daarbovenop nog een aanvullende zorgverzekering. U kunt ook een tandartsverzekering afsluiten maar daarop krijgt u dan weer geen collectieve korting. Organisaties die collectieve afspraken met Univé hebben over de zorg zijn bijvoorbeeld Over de IJssel, LTO en Coop (voor vaste klantenkaarthouders). 

Aanbevelingen, klachten en tips over Univé Zorg
Heeft u nou ook een mening? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening over Univé Zorg op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite ontdekken wat andere mensen van Univé Zorg vinden. Lees hier dan ook de aanbevelingen, klachten en tips over Univé Zorg van andere mensen.