ErvaringenSite

  Ervaringen Verzekeruzelf

  Verzekeruzelf is een online verzekeringsbedrijf die sinds 2002 operationeel is. Het bedrijf heeft zich ontpopt als een van de eerste bedrijven die het online verzekeren mogelijk maakt voor zijn klanten. De dieperliggende gedachte achter het concept, volgens het bedrijf, is dat verzekeren. Het concept van het bedrijf lijkt veel te hebben om het gemak te dienen. Voor wat het aanbod van Verzekeruzelf betreft kan het een en andere genoteerd worden. Bij Verzekeruzelf kunt u terecht voor verzekeringen van verschillende aard. Zo kunt u er onder andere terecht voor autoverzekering en verzekeringen betreffende aansprakelijkheid.

  Aanbod Verzekeruzelf

  Bij Verzekeruzelf is het ook mogelijk om uw woonhuis en je inboedel te verzekeren. Voor het verzekeren van uw huis kan dat op de website van Verzekeruzelf gemakkelijk aan toe gaan in 4 stappen. Verder hebt u de mogelijkheid om je premie te berekenen, schade te melden of uw opstalverzekering beëindigen. Voor wat betreft het verzekeren van uw inboedel hebt u de categorie Basis en All Risk. De componenten die meegenomen zijn in een basis inboedel verzekering zijn onder andere: inbraak, waterschade, brandschade en stormschade. Bij de categorie All risk inboedelverzekering is dat iet wat uitgebreider.

  Verzekeringen: Schadeverzekeringen

  Andere typen verzekering

  Een pluspunt bij het verzekeren van uw inboedel, bij Verzekeruzelf, is dat u ervoor kunt kiezen om de verzekering naar uw wenst uit te breiden met aanvullende dekkingen. U kunt zelf aangeven welke dekking het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie. Op die manier betaald u niet onnodig veel voor je inboedel verzekering. Waar u zich ook voor kunt laten verzekeren is de rechtsbijstandverzekering. Met de rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van rechtshulp tegen eventuele juridische conflicten. Bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering bij Verzekeruzelf heeft u meteen recht op een jurist vanaf het moment dat u uw verzekering afsluit. Wat voor u komt weg te vallen is het betalen van de eigen risico.

  Ervaring delen

  Zoals eerder gesteld is het de bedoeling dat de diensten van Verzekeruzelf de klanten het eenvoudiger maken om zaken te doen. Het is altijd goed om te weten als de service inderdaad scherp gehouden wordt of juist scherper gesteld moet worden. Daar kunnen we op verschillende manieren achter komen. Heeft u misschien een ervaring die u met ons wil delen aangaande de diensten van Verzekeruzelf? Dan zouden wij die graag willen vernemen van u. Het beschrijven van uw ervaringen mag uitgebreid zijn.

  Doel van uw ervaring delen

  De bedoeling is dat er een helder beeld verkregen wordt betreffende de service van Verzekeruzelf. U kunt hierbij denken aan het afhandelen van klachten door de klantenservice van het bedrijf. Maar het mag ook gaan over andere aspecten, daarin bent u vrij om invulling aan te geven. Door het delen van je ervaring helpt u op die manier ook toekomstige klanten een goede keuze te maken, indien ze op zoek zijn naar een goede verzekeringsmaatschappij. Door uw ervaringen te delen kan het bedrijf ook beter inspelen op aspecten die door de klanten als minder ervaren wordt. Vergeet dus niet om uw ervaring gedetailleerd te beschrijven.

  Verzekeruzelf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Verzekeruzelf

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Verzekeruzelf een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Verzekeruzelf. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Verzekeruzelf actief?

  Verzekeruzelf is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vervoer, Huis, Overig, Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Verzekeruzelf gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.