Voilà

Alle reviews

Voilà

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Allianz Global Assistance
0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
PolisCheckup
0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
ANWB Wegenwacht
0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Brand New Day merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Brand New Day
0 reviews

Verzekeringen, pensioenen, beleggen en het hele bankwezen zijn een grote en voor veel mensen erg verwarrende sector. Hoe weet je welk bedrijf betro...

Voilà

Ben je bezig met het zoeken van de juiste auto-verzekering of familiale verzekering dan kun je hiervoor terecht bij Voilà. Wil je weten wat de ervaring van anderen is met dit bedrijf om verzekeringen te vergelijken, lees dan snel verder om erachter te komen wat andere zeggen. Lees de ervaring in een review van anderen over deze verzekeringvergelijker. 

Voilà is een bedrijf dat de prijzen van autoverzekeringen en familiale verzekeringen op een rijtje zet zodat verzekeringen vergelijken makkelijker wordt voor de consument.

Heb jij wel eens gebruikgemaakt van de diensten van Voilà dan willen we je vragen om jouw ervaring op te schrijven in een review. We zijn bijvoorbeeld benieuwd of de dienst je geholpen heeft om de beste verzekering te vinden voor jouw situatie. Het delen van die ervaring kan anderen helpen om te bepalen of ze ook gebruik gaan maken van deze diensten. 

Over Voilà
Voilà is een online dochteronderneming van Vanbreda Risk & Benefits. Het bedrijf wordt geleid door Stephane Vermeiren die eerder CEO was van Rabobank.be. Bij het bedrijf werken momenteel 10 medewerkers. 

Het bedrijf geeft aan dat omdat ze alleen digitaal werken ze minder commissie nodig hebben om rond te komen. Bovendien maken ze gebruik van het netwerk van VanBreda zodat ze de verzekeringen goedkoper kunnen inkopen. Dit resulteert volgens Voilà in minder hoge prijzen voor de consument. 

Het bedrijf werkt samen met de grootste verzekeraars van België zoals Aedes, Allianz, Ethias en Yuzzu.

Producten en diensten van Voilà
Via Voilà kun je eenvoudig een verzekering vergelijken met anderen en de juiste ook afsluiten. Als je op de website een aantal vragen beantwoord krijg je een lijst van de verzekeraars die aansluiten op je wensen. 

Als auto-eigenaar ben je verplicht om een autoverzekering af te sluiten met basisdekking. Dit is de zogenaamde BA-Autoverzekering. Door deze verzekering af te sluiten is schade die jij met je voortuig aanricht gedekt. Je kunt via Voilà onder andere een verzekering voor bestuurders, pech, rechtsbijstand en aanhangwagens afsluiten. 

Naast een BA-verzekering kun je ook een Mini-omnium verzekering afsluiten. Die dekt dezelfde zaken als de BA-verzekering, maar ook schade door natuurkrachten, diefstal, glasbreuk, brand, en botsingen met dieren. 

Een familiale verzekering is een verzekering die je afsluit om schade te dekken die veroorzaakt wordt door jouw eigen nalatigheid. Je kunt in deze verzekering jezelf en je hele gezin verzekeren. Je kunt zelfs verzekeringen vergelijken voor huisdieren zoals katten en honden. In België is het niet verplicht om deze verzekering af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Een klein ongelukje kan snel duizenden euro’s kosten. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je kind een voetbal door de ruit schiet of als je hond een andere hond bijt. 

Ervaringen, klachten en tips over Voilà
We willen je vragen om jouw review en ervaring met ons op deze pagina te delen. Het is voor veel mensen lastig om een goede verzekering te vinden. Men twijfelt vaak aan de betrouwbaarheid van verzekeraars. Daarom is het fijn om te horen wat de ervaring van anderen is met dit bedrijf om verzekeringen te vergelijken.