Yezzer

Alle reviews

Yezzer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Allianz Global Assistance merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

Allianz Global Assistance

0 reviews

Veilig en zonder problemen op reis gaan, ook als het soms een keer tegenzit, dat willen we natuurlijk allemaal. Ongelukken, schade en diefstal zit ...

PolisCheckup merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

PolisCheckup

0 reviews

Verzekeringen, soms lijkt het echt op een buitenaardse materie waar je helemaal niet meer aan uit kan of eerst 10 jaar voor moet studeren voordat j...

ANWB Wegenwacht merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

ANWB Wegenwacht

0 reviews

De ANWB wegenwacht is een onderdeel van de ANWB. De ANWB biedt naast de wegenwacht ook verzekeringen, creditcards, (camping)gidsen,&...

Brand New Day merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten

Brand New Day

0 reviews

Verzekeringen, pensioenen, beleggen en het hele bankwezen zijn een grote en voor veel mensen erg verwarrende sector. Hoe weet je welk bedrijf betro...

Yezzer

Ben je als ondernemer op zoek naar een organisatie om een verzekering af te sluiten? Neem dan gerust eens een kijkje bij Yezzer. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je in het verleden al één of meerdere verzekeringen bij dit bedrijf hebt afgesloten. Zou je in dat geval bereid zijn om een korte review over Yezzer te schrijven? Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere ondernemers die overwegen om gebruik te maken van de dienstverlening van dit bedrijf. Op zich maakt het helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. 

Over Yezzer
Yezzer is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in de hoofdstad Amsterdam en werd opgericht door Annette Wassenaar en Adriaan van Loon. Ondanks de digitalisering van onze huidige samenleving, is Yezzer van mening dat de verzekeringswereld hierin nog niet is gevolgd. Hun missie is dan ook om hier verandering in te brengen. Hiervoor zou dit bedrijf wel meegaan met de tijd en gebruikmaken van slimme technologie om het volledige verzekeringsproces voor ondernemers niet alleen goedkoper, maar ook sneller en minder complex te maken. Yezzer zou in contact staan met alle verzekeraars, zodat je makkelijk kunt vergelijken. Verder zou je bij deze onderneming mogen rekenen op groepskortingen, persoonlijk advies en eenvoudig te begrijpen taal. Tot slot zou het aanbod van Yezzer ook zijn aangevuld met Boostz events, webinars en podcasts.

Producten en diensten van Yezzer
Op de website van Yezzer kun je in eerste instantie klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals verzekeringen en services. Deze zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaalde dienstverlening kunt zoeken. Via de website kun je ook zelf of met aangeboden hulp al je verzekeringen regelen, premies berekenen en een vrijblijvend voorstel ontvangen, of rechtstreeks doorklikken naar "arbeidsongeschiktheidsverzekering", "beroepsaansprakelijkheidsverzekering" of "verzuimverzekering". Verder is er ook een overzicht van alle verzekeraars waarmee Yezzer in contact staat. Heb je een vraag of opmerking voor deze onderneming? Dan kun je een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen, of telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Yezzer.

Complimenten, klachten en tips voor Yezzer
Ben je een ondernemer en heb je ooit al een beroep gedaan op het verzekeringsaanbod van Yezzer? Indien ja, zouden we het ontzettend appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met deze onderneming te schrijven. Klopt het dat het aanbod van Yezzer makkelijk en overzichtelijk is? Komen de aangeboden verzekeringen overeen met datgene waar je als professionele klant naar op zoek bent? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je een vraag voor Yezzer hebt? Onze bezoekers kijken in ieder geval vol ongeduld uit naar jouw persoonlijk verslag. Wil je graag weten wat mensen schrijven over gelijkaardige bedrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal! Wie weet is er wel een ander bedrijf waarvan de producten en diensten perfect bij jouw wensen en behoeften aansluit. Wij wensen je oprecht veel leesplezier toe!