ErvaringenSite

  Ervaringen Yezzer

  Ben je als ondernemer op zoek naar een organisatie om een verzekering af te sluiten? Neem dan gerust eens een kijkje bij Yezzer. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je in het verleden al één of meerdere verzekeringen bij dit bedrijf hebt afgesloten. Zou je in dat geval bereid zijn om een korte review over Yezzer te schrijven? Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere ondernemers die overwegen om gebruik te maken van de dienstverlening van dit bedrijf. Op zich maakt het helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Yezzer

  Yezzer is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd in de hoofdstad Amsterdam en werd opgericht door Annette Wassenaar en Adriaan van Loon. Ondanks de digitalisering van onze huidige samenleving, is Yezzer van mening dat de verzekeringswereld hierin nog niet is gevolgd. Hun missie is dan ook om hier verandering in te brengen. Hiervoor zou dit bedrijf wel meegaan met de tijd en gebruikmaken van slimme technologie om het volledige verzekeringsproces voor ondernemers niet alleen goedkoper, maar ook sneller en minder complex te maken. Yezzer zou in contact staan met alle verzekeraars, zodat je makkelijk kunt vergelijken. Verder zou je bij deze onderneming mogen rekenen op groepskortingen, persoonlijk advies en eenvoudig te begrijpen taal. Tot slot zou het aanbod van Yezzer ook zijn aangevuld met Boostz events, webinars en podcasts.

  Online uw verzekeringen regelen op Rabobank.nl

  Producten en diensten van Yezzer

  Op de website van Yezzer kun je in eerste instantie klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals verzekeringen en services. Deze zijn opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaalde dienstverlening kunt zoeken. Via de website kun je ook zelf of met aangeboden hulp al je verzekeringen regelen, premies berekenen en een vrijblijvend voorstel ontvangen, of rechtstreeks doorklikken naar "arbeidsongeschiktheidsverzekering", "beroepsaansprakelijkheidsverzekering" of "verzuimverzekering". Verder is er ook een overzicht van alle verzekeraars waarmee Yezzer in contact staat. Heb je een vraag of opmerking voor deze onderneming? Dan kun je een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen, of telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Yezzer.

  Complimenten, klachten en tips voor Yezzer

  Ben je een ondernemer en heb je ooit al een beroep gedaan op het verzekeringsaanbod van Yezzer? Indien ja, zouden we het ontzettend appreciëren als je even de tijd zou willen nemen om een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met deze onderneming te schrijven. Klopt het dat het aanbod van Yezzer makkelijk en overzichtelijk is? Komen de aangeboden verzekeringen overeen met datgene waar je als professionele klant naar op zoek bent? En is de klantenservice vlot bereikbaar als je een vraag voor Yezzer hebt? Onze bezoekers kijken in ieder geval vol ongeduld uit naar jouw persoonlijk verslag. Wil je graag weten wat mensen schrijven over gelijkaardige bedrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal! Wie weet is er wel een ander bedrijf waarvan de producten en diensten perfect bij jouw wensen en behoeften aansluit. Wij wensen je oprecht veel leesplezier toe!

  Yezzer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yezzer

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yezzer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yezzer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yezzer actief?

  Yezzer is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yezzer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.