Zilveren Kruis

Alle reviews

Zilveren Kruis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Ditzo merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Ditzo
0 reviews

Als je aan tien mensen vraagt wat er belangrijk voor hen is in het leven, zal je gegarandeerd in de top 3 van antwoorden “veiligheid” v...

FBTO merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
FBTO
0 reviews

Wilt u binnenkort een nieuwe autoverzekering afsluiten? Of bent u ontevreden over uw huidige verzekeraar en wilt u dat publiekelijk uitten? Dan kun...

HEMA Zorgverzekering merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
HEMA Zorgverzekering
0 reviews

Staat u op het punt om over te stappen van zorgverzekeraar? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele verzekeraars die beschikbaar zijn? ...

Univé Zorg merklogo voor beoordelingen van verzekeraars, producten en diensten
Univé Zorg
0 reviews

Univé Zorg is een onderdeel van de verzekeraar Univé. Univé is een coöperatieve verzekeraar zonder winstoogmerk. Klanten ...

Zilveren Kruis

Staat u op het punt een nieuwe zorgverzekering af te sluiten? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele zorgverzekeringen die beschikbaar zijn? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze website vindt u alle relevante informatie die u kunt gebruiken bij het maken van uw beslissing. Deze pagina gaat over het Zilveren Kruis, één van de bekendste en grootse zorgverzekeraars in de Benelux. Om erachter te komen of het Zilver Kruis de juiste zorgverzekeraar voor u is, raden we u aan om verder te lezen wat onze andere bezoekers te zeggen hebben over het Zilveren Kruis.

Over het Zilveren Kruis
In 1949, is het Zilveren Kruis opgericht in Woerden. Het was opgericht door Frans Schrijver, een Nederlandse huisarts die gemotiveerd was om na alle ellende van de Tweede Wereldoorlog een eerlijke zorgverzekering op te zetten. Naast directeur van het Zilveren Kruis was Dr. Schrijver ook actief betrokken bij andere commissies en federaties die betrekking hadden tot meer eerlijke ziektekosten.  Sinds haar oprichting, is het Zilver Kruis snel gegroeid. Tegenwoordig maakt het deel uit van de Achmea-groep waarin ook andere grote verzekeraars zoals FBTO, Centraal Beheer en Interpolis zitten.

Diensten van het Zilveren Kruis
Het Zilveren Kruis biedt naast het standaard basis-zorgverzekering ook verschillende aanvullende verzekeringen aan. Er zijn 5 verschillende aanvullende verzekeringen waar u uit kunt een kiezen, de basis plus module en aanvullende verzekering met 1,2,3 of 4 sterren. Een extra aanvullende verzekering is duurder, maar vergoed ook meer medische behandelingen zoals: extra tandarts, alternatieve zorg, fysiotherapie, orthodontie, brillen en contactlenzen. Als u veel gebruik maakt van de hiervoor genoemde medische behandelingen dan kunt u overwegen om een aanvullende verzekering af te sluiten. Verder is het mogelijk om uw eigen risico zelf te bepalen. Als u ervoor kiest om een hogere eigen risico te nemen, betaalt u maandelijks een lagere premie. Het Zilveren Kruis biedt zijn klanten de optie om een eigen pakket samen te stellen dat het beste aansluit op de financiële draagkracht en zorgbehoeftes van de klant. 

Opzeggen
Als u uw verzekering bij het Zilveren Kruis wilt opzeggen, moet dit uiterlijk 31 december verwerkt zijn. Het duurt ongeveer 10 werkdagen nadat uw verzoek voor annulering is verwerkt, dus uw verzoek moet ongeveer 2 weken voor 31 december zijn opgestuurd. Een aanvullende verzekering kunt u stopzetten binnen 14 dagen nadat u uw polisblad heeft ontvangen. Na 14 dagen gelden dezelfde regels als voor het opzeggen van een basisverzekering.

Klantenservice
Met uw klachten en vragen over het Zilver Kruis kunt u terecht bij de klantenservice. Ze zijn beschikbaar elke werkdag van 08:30 tot 21:00 uur. De klantenservice is naast telefonisch ook te bereiken via e-mail, WhatsApp, Facebook, Twitter en briefpost.

Uw mening over Zilveren Kruis
Heeft u een verzekering lopen bij het Zilveren Kruis? Of heeft u recent contact gehad met de klantenservice van het Zilveren Kruis? Dan stellen wij het erg op prijs als u een review hierover kunt schrijven op onze website. Hiermee helpt u onze andere bezoekers wat ze kunnen verwachten bij deze zorgverzekeraar.