ErvaringenSite

  Ervaringen Zilveren Kruis

  Staat u op het punt een nieuwe zorgverzekering af te sluiten? En heeft u moeite om een keuze te maken uit de vele zorgverzekeringen die beschikbaar zijn? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze website vindt u alle relevante informatie die u kunt gebruiken bij het maken van uw beslissing. Deze pagina gaat over het Zilveren Kruis, één van de bekendste en grootse zorgverzekeraars in de Benelux. Om erachter te komen of het Zilver Kruis de juiste zorgverzekeraar voor u is, raden we u aan om verder te lezen wat onze andere bezoekers te zeggen hebben over het Zilveren Kruis.

  Over het Zilveren Kruis
  In 1949, is het Zilveren Kruis opgericht in Woerden. Het was opgericht door Frans Schrijver, een Nederlandse huisarts die gemotiveerd was om na alle ellende van de Tweede Wereldoorlog een eerlijke zorgverzekering op te zetten. Naast directeur van het Zilveren Kruis was Dr. Schrijver ook actief betrokken bij andere commissies en federaties die betrekking hadden tot meer eerlijke ziektekosten. Sinds haar oprichting, is het Zilver Kruis snel gegroeid. Tegenwoordig maakt het deel uit van de Achmea-groep waarin ook andere grote verzekeraars zoals FBTO, Centraal Beheer en Interpolis zitten.

  Diensten van het Zilveren Kruis
  Het Zilveren Kruis biedt naast het standaard basis-zorgverzekering ook verschillende aanvullende verzekeringen aan. Er zijn 5 verschillende aanvullende verzekeringen waar u uit kunt een kiezen, de basis plus module en aanvullende verzekering met 1,2,3 of 4 sterren. Een extra aanvullende verzekering is duurder, maar vergoed ook meer medische behandelingen zoals: extra tandarts, alternatieve zorg, fysiotherapie, orthodontie, brillen en contactlenzen. Als u veel gebruik maakt van de hiervoor genoemde medische behandelingen dan kunt u overwegen om een aanvullende verzekering af te sluiten. Verder is het mogelijk om uw eigen risico zelf te bepalen. Als u ervoor kiest om een hogere eigen risico te nemen, betaalt u maandelijks een lagere premie. Het Zilveren Kruis biedt zijn klanten de optie om een eigen pakket samen te stellen dat het beste aansluit op de financiële draagkracht en zorgbehoeftes van de klant.

  Opzeggen
  Als u uw verzekering bij het Zilveren Kruis wilt opzeggen, moet dit uiterlijk 31 december verwerkt zijn. Het duurt ongeveer 10 werkdagen nadat uw verzoek voor annulering is verwerkt, dus uw verzoek moet ongeveer 2 weken voor 31 december zijn opgestuurd. Een aanvullende verzekering kunt u stopzetten binnen 14 dagen nadat u uw polisblad heeft ontvangen. Na 14 dagen gelden dezelfde regels als voor het opzeggen van een basisverzekering.

  Klantenservice
  Met uw klachten en vragen over het Zilver Kruis kunt u terecht bij de klantenservice. Ze zijn beschikbaar elke werkdag van 08:30 tot 21:00 uur. De klantenservice is naast telefonisch ook te bereiken via e-mail, WhatsApp, Facebook, Twitter en briefpost.

  Uw mening over Zilveren Kruis
  Heeft u een verzekering lopen bij het Zilveren Kruis? Of heeft u recent contact gehad met de klantenservice van het Zilveren Kruis? Dan stellen wij het erg op prijs als u een review hierover kunt schrijven op onze website. Hiermee helpt u onze andere bezoekers wat ze kunnen verwachten bij deze zorgverzekeraar.

  Mercator verzekeringen - autoverzekering

  Zilveren Kruis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zilveren Kruis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Zilveren Kruis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Zilveren Kruis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zilveren Kruis actief?

  Zilveren Kruis is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zilveren Kruis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.