ErvaringenSite

  Ervaringen ZorgDirect

  Staat u op het punt om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten? En bent u overweldigd door het grote aanbod aan verzekeraars? Dan bent u bij de ErvaringenSite aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over ZorgDirect, een relatief nieuwe zorgverzekeraar in Nederland. Verder kunt u op deze pagina de ervaringen lezen van onze andere bezoekers die gebruik hebben gemaakt van de diensten van ZorgDirect. Als u zich nog steeds afvraagt of ZorgDirect de juiste verzekeringsmaatschappij voor u is, dan raden we u aan om snel verder te lezen.

  Over ZorgDirect
  ZorgDirect is geen onafhankelijke bedrijf, ze maken deel uit van Eno zorgverzekeringen. Al sinds 1860, biedt Eno al zorgverzekeringen aan voor iedereen. Net als bijna alle andere zorgverzekeringen, was Eno oorspronkelijk opgezet als ziekenfonds en in 2006 omgezet tot zorgverzekeraar. In 2010 vierde Eno haar 150-jarig bestaan en werd haar nieuwe slagzin geïntroduceerd, namelijk “Eno, van lijf tot leven”, om te laten zien dat haar dienstverlening zich richt op alles in een leven dat ertoe doet om een optimale gezondheid te krijgen en te houden. Door de jaren heen is Eno nooit erg gegroeid, maar ze zien zichzelf nog steeds als de kleine verzekeraar met de grootste bijdrage. Sinds 2015, gaat de zorgverzekering van Eno onder de naam ZorgDirect, vroeger was het alleen Salland. ZorgDirect is voor iedereen die op zoek is naar een complete zorgverzekering en goede service tegen een lage zorgpremie.

  Diensten van ZorgDirect
  ZorgDirect heeft naast haar wettelijke basisverzekering, ook vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Met een aanvullende verzekering bent u vergoed voor medische behandelingen zoals fysiotherapie, spoedopname overal ter wereld, anticonceptie, kraamzorg, geneesmiddelen (max. € 450), alternatieve zog (max. € 500) en de opticien. De meeste diensten van ZorgDirect worden online geregeld via haar website zorgdirect.nl.

  Opzeggen
  Alle verzekeringen die u afsluit bij ZorgDirect hebben een contractduur van één jaar dat start van 1 januari tot en met 31 december. Dit betekent dat u uw verzekering binnen het jaar niet kunt opzeggen of wijzigen. Als u uw verzekering bij ZorgDirect wilt opzeggen, moet u dit voor 31 december bekend maken bij ZorgDirect. Opzeggen kunt u doen via e-mail, de website (Mijn ZorgDirect) en briefpost.

  Klantenservice
  Voor uw klachten en vragen kunt u terecht bij de klantenservice van ZorgDirect. Ze zijn elke werkdag beschikbaar van 08:00 tot 18:00uur via telefoon, WhatsApp en e-mail. Tijdens spoedgevallen kunt u contact opnemen met het spoednummer dat 24 uur beschikbaar is.

  Uw mening over ZorgDirect
  Heeft u een verzekering lopen bij ZorgDirect? Of heeft u weleens iets gedeclareerd bij ZorgDirect? Dan willen we u graag uitnodigen om hierover een review te schrijven op deze pagina. Bij de ErvaringenSite is het onze missie om al onze bezoekers te informeren, als ze gebruik willen maken van een nieuwe dienst voor de eerste keer. Hierbij speelt uw review een cruciale rol bij. Hiermee kunt u onze andere bezoekers voorlichten met wat ze kunnen verwachten bij deze zorgverzekeraar.

  Wat is een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering? | OHRA ZZP-Verzekeringen

  ZorgDirect
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ZorgDirect

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is ZorgDirect een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over ZorgDirect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ZorgDirect actief?

  ZorgDirect is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ZorgDirect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.